Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo TV+ video straumēšanas servisu, veidos savus seriālus

    Jaunākie raksti

    Iegrauztā ābola kompānija vēlas atstāt savu nospiedumu arvien lielākā skaitā dažādu jomu un vakar paziņoja par to, ka jau šī gada nogalē sāks piedāvāt video straumēšanas servisu Apple TV+. Paredzams, ka šis jaunais serviss sākumā būs pieejams 100 valstīs pasaulē. Pagaidām nav informācijas par tā cenu.

    Pasākumā uz skatuves kāpa un par sadarbību ar Apple paziņoja tādi kinoindustrijā labi zināmi profesionāļi kā Stīvens Spīlbergs, Dženifere Anistone, Rīza Viterspūna, Stīvs Karels un Opra Vinfrija. Tādējādi Apple seko Netflix uzskatāmajam piemēram un veidos paši savus TV raidījumus un seriālus. Es gan esmu lasījis arī par Apple dilemmu šī satura veidošanā, jo uzņēmums cenšas distancēties no vardarbības un rupjībām savos produktos, bet vai bez tā varēs iztikt visos savos satura projektos?

    Reklāma

    Diemžēl Apple tā arī neizziņoja konkrētāku informāciju par Apple TV+, ne seriālu treileru, ne cenu ziņā un tāpēc šis prezentācijas segments bija kā tukša muca, kas tālu skan. Jāgaida!

    Apple ir atjaunojis arī Apple TV lietotni ar jaunu Apple TV Channels funkciju, kas būs pieejama no maija (uz Mac datoriem – rudenī) un kas apvieno HBO, PBS, CBS, Starz, Showtime, Epix u.c. maksas kanālu saturu, straumēšanas servisus Hulu un Amazon Prime. Šī lietotne būs pieejama ne tikai no Apple ierīcēm, bet arī uz Samsung, Sony, LG un Vizio televizoriem, kā arī Roku un Amazon Fire TV ierīcēs. Tāpat Apple pārceļ filmu iegādi no iTunes Store uz jauno Apple TV lietotni. Lietotāji varēs skatīties augstas kvalitātes video saturu bez reklāmām. Piezīmēšu, ka Apple TV+ būs pieejams tikai no Apple TV lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma