Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo partnerību ar Light, viedtālruņos gaidāmas Nokia 9 stila kameras

    Jaunākie raksti

    Divas un pat trīs galvenās kameras viedtālruņos ir vakardiena. HMD Global paspējis savā jaunākajā veikumā Nokia 9 PureView iemānīt veselas piecas kameras. Nokia 9 PureView kameras tapušas sadarbībā ar uzņēmumu Light, un tikko izziņots, ka arī Xiaomi uzsācis sadarbību ar Light.

    Light paši arī vēlējās iepriekš izmēģināt roku viedtālruņu izveidē ar Light L16, bet šis eksperiments nebija dzīvotspējīgs. Light L16 bija paredzēti 16 objektīvi, piedāvājot viedtālruņa fotogrāfiju pacelt jau nopietnos augstumos. Light ideja bija apvienot 10 dažādus attēlus vienā, izveidojot vienu augstas kvalitātes attēlu.

    Reklāma

    Zināms, ka Light sadarbojas ne tikai ar HMD Global un Xiaomi – gaidāma arī Light sadarbība ar Sony. Sony spēj veidot izcilus sensorus viedtālruņiem, bet Sony paši nespēj nodrošināt programmatūru, lai Sony Xperia flagmaņiem būtu iespējams sacensties ar Samsung, Apple, Huawei un citiem ražotājiem.

    Avotsxda
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    27.02.2019 11:14

    Light pat nenojauta kā viņu pirms vairākiem gadiem izstrādātā tehnoloģija reinkarnēsies!
    Jautājums – vai tur ir kas tik unikāls tajā attēlu apvienošanā, ko nevarētu uztaisīt bez šādas sadarbības?

    Artis
    27.02.2019 12:41
    Reply to  Uldis M.

    Grūti būs kompetenti kaut ko teikt. Pagaidām nekas nav redzēts dzīvē. Solīt var daudz ko, bet gribētos redzēt paša uzņemtas fotogrāfijas, lai varētu spriest.

    Reklāma