Web Analytics
More
    Reklāma

    Nekustamā īpašuma 360-grādu fotografēšanas serviss Giraffe360 piesaista 1 miljona investīcijas

    Jaunākie raksti

    Giraffe360 paši apgalvo, ka ir serviss, nevis produkts – Giraffe360 kamera veic nekustamā īpašuma iekštelpu 360-grādu fotografēšanu ar 270 megapikseļiem, vienlaikus ar lāzera mērierīcēm tiek veikta istabas un visas dzīvojamās platības izmērīšana. Lietotājam atliek vien nospiest pogu. Giraffe360 apgalvo, ka kameras tiek piedāvātas bez maksas, jāmaksā ir par katru mākonī izvietoto dzīvokli vai māju.

    Giraffe360 tikko piesaistījis investīcijas 1 miljona britu mārciņu apmērā piesaistījis no privātā Igaunijas riska kapitāla uzņēmuma Change Ventures, kas gan nav pirmie uzņēmuma piesaistītie līdzekļi. Giraffe360 par mājām sauc Latviju, bet uzņēmuma ofiss pārcelts uz Lielbritāniju. Investīcijas ļaus saražot un piegādāt Giraffe360 kameras plašākam klientu lokam.

    Reklāma

    Giraffe360 robotkamera aizstāj dārgu nekustamo īpašumu fotogrāfu. Pagaidām Giraffe360 robotkamera pieejama atsevišķās Eiropas pilsētās – tu nepērc kameru, bet maksā par īpašuma izvietošanu serverī. Attiecīgi kādam tā kamera ir līdz fotografējamajam īpašumam jānogādā.

    Tehnoloģiju uzņēmums Giraffe360 ir dibināts 2015. gadā, un radījis viegli lietojamu 360-grādu kameru un platformu virtuālajām tūrēm, kas ir pieejama internetā, kā arī mobilajās un virtuālās realitātes ierīcēs. Uzņēmuma mērķis ir mainīt nekustamā īpašuma tirgus paradumus un veidu, kā cilvēki atrod jaunus mājokļus, brokerim kļūstot par digitālo mākslinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma