Web Analytics
More
    Reklāma

    Giraffe360 piesaista investīcijas pusmiljona apmērā

    Jaunākie raksti

    Latvijas startup uzņēmums Giraffe360 – pasaules vadošais virtuālo tūru tehnoloģiju ražotājs –  ir piesaistījis investīcijas pusmiljona eiro apmērā no privātā Igaunijas riska kapitāla uzņēmuma Koha Capital, Digital Freedom Festival paziņoja Giraffe 360 dibinātājs un vadītājs Mikus Opelts. Tā šogad ir lielākā publiski zināmā sāklas (seed) investīcija Latvijas startup uzņēmumā.

    “Šis notikums ir liels Giraffe360 komandas sasniegums un spēcīgs pamats mūsu nākotnes panākumiem. Tas dos iespēju nokļūt tuvāk mūsu izvirzītajam mērķim – apkalpot kompānijas Londonā, Ņujorkā, Sidnejā, Tokijā un citur pasaulē,”  teica Opelts.

    Reklāma

    Giraffe360 ražo pasaules labāko virtuālo tūru tehnoloģiju, ļaujot nekustamā īpašūma nozarei pacelt īpašumu apskati virtuālās realitātes pieredzes līmenī.

    “Mūsu inženērijas un programmatūras inovācijas ir pamatā vienkārši lietojamam, bet izcilas kvalitātes produktam,” izceļ Opelts. “Ar investīciju palīdzību mēs varam plānot, kā stiprināt mūsu komandu, lai paplašinātu mūsu atpazīstamību lielākajās pasaules pilsētās.”

    Giraffe360 komanda jau ir piesaistījusi daudzus izcilus talantus, piemēram, pasaules robotikas čempionus, kā arī 3D printera būvētāju, kurš to paveica 15 gadu vecumā, tādejādi veidojot pieredzējušu un profesionālu komandu.  Giraffe360 meklē arī “computer vision” izstrādātāju, komandas paplašināšanai.

    Tehnoloģiju uzņēmums Giraffe360 ir dibināts 2015.gadā un radījis viegli lietojamu 360 grādu kameru un platformu virtuālajām tūrēm, kas ir pieejama internetā, kā arī mobilajās un virtuālās realitātes ierīcēs. Uzņēmuma mērķis ir mainīt nekustamā īpašuma tirgus paradumus un veidu, kā cilvēki atrod jaunus mājokļus, brokerim kļūstot par digitālo mākslinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma