Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung uzsāks Android 9 Pie piegādes Galaxy Note9 janvāra vidū

    Jaunākie raksti

    Tikai labas ziņas – Samsung sagatavojis Android 9 Pie atjauninājuma piegādes Galaxy Note9 modelim. Galaxy Note9 pie Pie atjauninājuma tiks jau 15. janvārī. Protams, atjauninājums tiks izsūtīts viļņveidīgi, tāpēc pie tevis tas var nonākt arī februāra vidū.

    Vēl labāka ziņa – arī Galaxy Note8 īpašnieki saņemšot Pie atjauninājumu gandrīz vienlaikus ar Galaxy Note9. Tiek norādīts, ka arī Galaxy S9 un Galaxy S9+ viedtālruņu īpašnieki jau uzsākuši saņemt Pie atjauninājumu, bet tā saņemšana arī atkarīga no reģiona, veiksmes un vēja virziena.

    Reklāma

    Samsung jau iepriekš parādīja jauno pašu veidotās One UI lietotāja saskarnes versiju, kas būs pieejama kopā ar Pie atjauninājumu. One UI vizuāli atgādinās Samsung Experience, taču lielāks uzsvars veltīts, lai ierīces ir vienkāršāk lietojamas ar vienu roku – vizuālie elementi būs pārnesti uz ekrāna apakšu, tie kļūs lielāki un salasāmāki. Jaunā saskarne Note9, Galaxy S9/9+ viedtālruņiem būs pieejama jau janvārī. Februārī un martā to saņems arī Note8 un Galaxy S8/S8+.

    Vācijā Pie beta testētāji jau sāk saņemt stabilo operētājsistēmas versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    04.01.2019 11:53
    Kursors.lv
    04.01.2019 12:01
    Reply to  Jānis

    Ne tik strauji. Tajā rakstā ir runa par beta versijām. Tas nav pilnais atjauninājums tiem, kas ārpus betas programmas.

    ACR
    04.01.2019 16:17

    Kas izmanto sarunu ierakstīšanu jāuzmanās, pīrāgs nogriež funkcionalitāti saknē. Kristaps varētu šo tēmu arī aktualizēt

    Kursors.lv
    04.01.2019 17:44
    Reply to  ACR

    Laba norāde, paldies! Ja pareizi atceros, tad oficiāli Android no sarunu ierakstīšanas sāka atkratīties jau no Android 6.0 laikiem, bet tagad beidzot šis process ir pavisam sarežģīts. iPhone pasaulē tas arī nav tik vienkārši iespējams (ja vispār ir). Laikam tāda tendence kopumā, visi rūpējas par datu un sarunu privātumu.

    Ģirts
    22.01.2019 12:04

    Pīrāgs ir klāt.

    Reklāma