Web Analytics
More
    Reklāma

    DisplayMate: Samsung Galaxy Note9 ir pats labākais displejs

    Jaunākie raksti

    Jaunais Samsung Galaxy Note9 viedtālrunis tika prezentēts pirms nepilnas nedēļas un tīmekli sāk piepildīt dažādu testu rezultāti, kuros jaunais produkts tiek analizēts un salīdzināts ar citiem Samsung modeļiem un konkurentiem. Jau rakstījām, ka plikas jaudas ziņā Galaxy Note9 nav spējis iegūt izteiktu pārsvaru pār citiem un sintētiskajos veiktspējas testos tas atsevišķos gadījumos piekāpjas Apple iPhone X un OnePlus 6.

    Tomēr ir kāda joma, kurā Samsung gadu no gada ir izteikts un nepārspēts līderis. Displeju testēšanas, kalibrēšanas un optimizācijas eksperti no DisplayMate ir publicējuši pētījumu, kurā jaunais Galaxy Note9 saņēmis viņu testu vēsturē visaugstāko novērtējumu. Īsumā – Samsung Galaxy Note9 ir aprīkots ar industrijā vislabāko displeju.

    Reklāma

    Salīdzinot ar pagājušā gada Galaxy Note8, jaunais modelis ir saņēmis displeju ar uzlabotu attēla kvalitāti, krāsu precizitāti un tas ir kļuvis vēl gaišāks, kas uzlabo telefona lietojamību ārpus telpām. Tāpat jaunā telefona displejam ir samazināti atspīdumi un baumo, kas ir tāpēc, ka displeju sedz plānāks stikls.

    Šogad Galaxy Note9 ir pārspējis šādus displeja rekordus:

    • Very High Absolute Color Accuracy (0.5 JNCD) that is visually indistinguishable from perfect and significantly higher than on the Galaxy Note 8.
    • High Brightness Mode that is up to 27 percent brighter and has 32 percent higher contrast than the Galaxy Note 8 in High Ambient Light.
    • Peak Luminance that is independent of the on-screen image content APL.
      Color Accuracy and Intensity Scales that are independent of the on-screen image content APL.
    • Lowest Screen Reflectance (4.4 percent).
    • Viewing angle performance where only a 27 percent decrease in brightness is experienced at 30 degrees.
    • Galaxy Note 9 matches or sets many new Smartphone Display Performance Records, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade.

    Jauno Galaxy Note9 aktīvi lietoju jau dažas dienas un jāsaka, ka tas ir viens iespaidīgs aparāts! Gluži tāpat kā pirms gada, mans galvenais jautājums būs – vai tas varētu aizvietot manu ikdienā lietoto Galaxy S9+.

    Drīzumā arī sagaidāms šī telefona apskats, tāpēc vēl ir laiks uzdot jautājumus par funkcijām, kas jaunajam telefonam būtu obligāti jānotestē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Bojars
    15.08.2018 15:37

    To pašu pirms neilga laika rakstīja par iPhone X Sakritība?

    Kristaps Skutelis
    15.08.2018 16:41
    Reply to  Janis Bojars

    Jā, tā varētu būt, jo tehnoloģijas taču attīstās. Pilnīgi loģiski, ka šobrīd izlaistam telefonam komponentes ir labākas nekā ierīcei, kas tika izlaista pirms gada.

    Teik Van DOOM
    15.08.2018 17:36

    Maybe tomēr notestē, tad kad reāli būs optimizēts telefons ne demo? Jeb arī plāno to darīt pēc tam?

    Kristaps Skutelis
    15.08.2018 17:59
    Reply to  Teik Van DOOM

    Testēsim un lietosim līdz brīdim, kad Samsung laipni no mūsu rokām izraus ierīci. Šis izskatās pēc final produkta (vismaz dzelzis) un arī softa ziņā, domāju, tas ir diezgan tuvs tam, ko cilvēki savās kastītēs saņems brīdī, kad telefons reāli būs nopērkams veikalos.

    Proti, es saprotu tavu bažu un pilnībā piekrītu, bet šobrīd redzot un lietojot to ierīci nekas neliecina, ka tas būtu zaļš un nepabeigts telefons. Tādi, starp citu, ir dažas reizes redzēti no konkurējošiem uzņēmumiem uzreiz pēc ierīču prezentācijas.

    geksis
    15.08.2018 18:11

    Mani visvairāk interesē cik liela atšķirība ir starp SGN9 un SGN8. Jo starpība tarp S9+ un SGN9 ir puslīdz skaidra – Spen.

    A.
    15.08.2018 20:24

    Kolēģim S9+ ir patrāpījies pagalam gļukains, moš konkrētais eksemplārs. Bet rakstu vairāk par to, ka būtu labi salīdzināt ar Note8, ar domu, vai ir upgrade vērts. Jā SPen ar bluetooth ir kruta un bik vairāk atmiņas ar ir labi, nedaudz ātrāks modems 1gbit vs 1.2gbit ar nau slikti, 4000mh baterija ir forši, bet kopumā N8 jau bija ļoti labs un vēl tagad ir, līdz ar to aktuāls ir jautājums par to vai dažas papildus fīčas ir ap 900eur upgrade vērtas.

    Kristaps Skutelis
    16.08.2018 07:28
    Reply to  A.

    Vēl neesmu padziļināti šos abus telefonus salīdzinājis, bet pirmais iespaids ir tāds, ka Galaxy Note8 joprojām ir lieliski lietojams telefons un pāreja uz Galaxy Note9 šobrīd nav nepieciešama. Bet dod man laiku, būs apskats un plašāks viedoklis.

    Puika
    15.08.2018 21:12

    Gaidīsim šī telefona review Kursorā!

    Samsung parasti (kopš 3S točno) ir ļoti labi telefoni. Noteikti, ka šis ir labākais līdz šim izlaistais Samsung telefons, bet pagaidīsim Kursora apskatu!

    Reklāma