Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Galaxy Note 9 un Galaxy Watch

    Jaunākie raksti

    Ar vērienīgu pasākumu Ņujorkā Samsung Electronics atklājis jaunāko premium klases Note sērijas viedtālruni Galaxy Note9. Viedtālrunis apvieno līdz šim labākās Samsung inovācijas vienā, lai izveidotu produktu, kas nodrošina vislabāko veiktspēju. Tas panākts, tālrunim pievienojot viedo irbuli S Pen un vēl gudrāku Samsung kameru, kas nodrošina lielisku fotogrāfiju uzņemšanu praktiski jebkādos apstākļos.

    “Note sērijas viedtālruņi ir izstrādāti tiem cilvēkiem, kam saspringtā un aizņemtā ikdienā nepieciešama funkcionāla, jaudīga un inteliģenta ierīce,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. “Note lietotāji ir lojālākie Samsung klienti, kas jau apzinājuši un novērtē šīs sērijas telefonu funkcionalitāti. Uzlabotais Galaxy Note9 nav izņēmums, nodrošinot vēl lielāku jaudu un atmiņas ietilpību.”

    Reklāma

    Veiktspēja visas dienas garumā

    Lietotājam ir nepieciešams viedtālrunis, uz kuru var paļauties visas dienas garumā, izvairoties no baterijas nosēšanās, fotogrāfiju un video dzēšanas, lai palielinātu telefona atmiņu, vai apjomīgu failu un video pārlieku ilgas ielādes. Trīs galvenās Note9 funkcijas novērš visas iepriekš minētās neērtības:

    • Akumulators: Galaxy Note9 4,000mAh baterija aprīkota ar lielāko jaudu, kāda līdz šim redzēta Galaxy flagmaņu vidū. Ar vienu telefona uzlādi no rīta līdz vakaram var nodrošināt praktiski nepārtrauktu viedtālruņa lietošanu – zvanot, rakstot īsziņas un e-pastus, skatoties filmas un pat spēlējot videospēles.
    • Atmiņa: Galaxy Note9 pieejami ar 128GB lielu iekšējo atmiņu un iespēju pievienot papildus 512GB microSD atmiņas karti, sasniedzot pat 640GB lielu atmiņu. Atmiņas ietilpība ļauj saglabāt apjomīgus failus un lietotnes, izvairoties no to regulāras dzēšanas.
    • Ātrums un jauda: jaudīgais viedtālrunis aprīkots ar 10nm procesoru, un atbalsta ātrāko interneta pieslēgumu, kāds tirgū pieejams (līdz 1.2 gigabitiem sekundē), lai ātri un efektīvi lejupielādētu vai straumētu video.

    Galvenais palīgrīks – S Pen

    S Pen jeb viedais irbulis ir Note sērijas viedtālruņu galvenais palīgrīks, ko novērtējuši arī telefonu lietotāji. Tas sākotnēji tika paredzēts kā rīks rakstīšanai un zīmēšanai, bet tagad spēlē lielu lomu viedtālruņa ātrā un funkcionālā izmantošanā. Savienojot irbuli ar Bluetooth, ar vienu klikšķi ir iespējams uzņemt pašportretus un grupu fotogrāfijas, prezentēt slaidus, apturēt un atskaņot video un daudz ko citu.

    Līdz šim gudrākā Samsung kamera

    Samsung ievērojami uzlabojis kameras darbību un uzņemto fotoattēlu kvalitāti, balstoties uz šī brīža aktuālākajām nozares tehnoloģijām. Galaxy Note9 kamera ir līdz šim gudrākā Samsung izstrādātā fotokamera.

    • Fotogrāfiju automātiska uzlabošana: inteliģentā Note9 kamera nosaka galvenos fotoattēla elementus, piemēram, tematiku un fonu, ko automātiski klasificē vienā no 20 kategorijām un attiecīgi apstrādā, piešķirot fotogrāfijai atbilstošāko krāsu toni.
    • Defektu noteikšana: viedtālrunis atklāj jaunu, vēl nebijušu fotoattēlu defektu noteikšanas funkciju, kas brīdina lietotāju fotogrāfijas uzņemšanas brīdī, ja bilde ir izplūdusi, vai kameras lēca aizsvīdusi, un iesaka uzņemt kadru atkārtoti.
    • Augstākā kvalitāte: viedtālruņa kamerai ir uzlabota trokšņu samazināšanas tehnoloģija un Duālās Apertūras objektīvs, kas pielāgojas gaismai tāpat kā cilvēka acs. Neatkarīgi no apgaismojuma kamera nodrošina kristāldzidru kadru.

    Funkcionalitāte gan darbā, gan mājās

    Viedtālruņa 6.4 collu Super AMOLED Infinity Displejs ir līdz šim lielākais Note sērijas ekrāns, kas nodrošina patiesi iespaidīgas multivides skatīšanās iespējas. To papildina AKG stereo skaļruņi ar Dolby Atmos audio skaņas kvalitāti. Note9 sniedz iespēju spēlēt iemīļotākās videospēles, tostarp Fortnite un citas ekskluzīvas spēles. YouTube nosaucis jaunāko viedtālruni par flagmani, kas lietotājam nodrošina video skatīšanos vislabākajā kvalitātē.

    Galaxy Note9 ļauj viedtālruni izmantot gluži kā portatīvo datoru, izmantojot Samsung DeX. Lietotāji var veidot prezentācijas, apstrādāt fotoattēlus vai skatīties iemīļotākās pārraides. Izmantojot HDMI adapteri, Note9 var savienot ar monitoru un lietot kā pilnīgi funkcionējošu otru ekrānu. Ar S Pen var viegli veikt piezīmes, skatoties video, atvērt vairākus logus vienlaicīgi vai pārvilkt saturu no vienas lietotnes uz citu.

    Galaxy Watch

    Līdz ar jaunā viedtālruņa iznākšanu, Samsung ir papildinājis Galaxy ģimeni ar vēl vienu daudzpusīgu ierīci – Galaxy Watch. Jaunais viedpulkstenis papildina Galaxy ekosistēmu ar noturīgāku bateriju, kas ļauj pulksteni lietot līdz pat 80 stundām, ūdens izturību līdz 5ATM + IP68, labsajūtas un stresa mērītāju un personalizētu dizainu. Pulksteņi būs pieejami pusnakts melnā, sudraba un rožu zelta krāsās, kam klāt iespējams iegādāties plašu klāstu ar maināmām rokas siksniņām.

    Sākot ar 24. augustu, Galaxy Note9 viedtālruņi Baltijā būs pieejami pārdošanā pusnakts melnā ar pieskaņotu S Pen un okeāna zilā krāsā ar dzeltenu S Pen, savukārt Galaxy Watch tirdzniecībā pieejami no 21. septembra.

    Tiem lietotājiem, kas iepriekš caur Samsung internetveikalu vai mazumtirdzniecības partneri no 9. līdz 23. augustam būs pasūtījuši jaunāko Galaxy Note9 telefonu, Samsung nodrošinās līdz 200 EUR bonusu vecā tālruņa atpirkšanas vērtībai.[1] Iepriekšpārdošanas laikā, vairākos mazumtirdzniecības un operatoru veikalos būs pieejami jauno telefonu stendi, lai potenciālie klienti varētu iepazīties ar telefonu pirms tā nonākšanas pārdošanā. Specializētajos Samsung veikalos būs iespēja saņemt konsultācijas par jaunajiem produktiem, izmēģināt to funkcionalitāti un pat laimēt kādu no Galaxy Note9, Galaxy Watch vai TabS4.

    Samsung Galaxy Note 9 rekomendējamā cena – 1009 eiro. Latvijā Samsung Galaxy Watch rekomendējamā cena no 309 eiro par 42mm Bluetooth versiju un 329 eiro par 46mm Bluetooth versiju.

    Samsung Galaxy Note9 tehniskā specifikācija

      Galaxy Note9
    Displejs 6.4 collu Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (516ppi)

    *Ekrāns tiek mērīts diagonāli kā pilns taisnstūris, neņemot vērā noapaļotos stūrus

    *Noklusējuma izšķirtspēja ir Full HD+, un to var mainīt uz Quad HD+ (WQHD+) iestatījumos

    Kamera Aizmugure: divu lēcu kamera ar duālu OIS (optisko attēla stabilizāciju)

    – Platleņķa: Super Speed Dual Pixel 12MP AF, F1.5/F2.4, OIS

    – Telefoto: 12 MP AF, F2.4, OIS

    – 2X optiskā tālummaiņa, 10X digitālā tālummaiņa

    Priekšpuse: 8 MP AF, F1.7

    Korpuss 161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37mm, 3.1g, IP68)

    *Nodrošina IP68 standartiem atbilstošu aizsardzību pret pret putekļiem un ūdeni. Ņemot vērā testa apstākļus, iegremdējot līdz 1,5 metru dziļā saldūdenī līdz 30 minūtēm

    AP 10nm 64-bit Octa-core procesors (Max. 2.7 GHz + 1.7 GHz)

    *Var atšķirties pēc tirgus un mobilā operatora

    Atmiņa 6GB RAM (LPDDR4), 128GB + MicroSD slot (līdz 512GB)

    *Var atšķirties pēc tirgus un mobilā operatora

    *Lietotājam pieejamā atmiņa ir mazāka nekā kopējā atmiņa ierīces funkciju nodrošināšanai izmantotās operētājsistēmas un programmatūras krātuves dēļ. Faktiskā lietotāja atmiņa būs atkarīga no operatora, kā arī var mainīties pēc programmatūras jauninājumu veikšanas.

    SIM karte Hibrīdā: viens nano SIM un viens nano SIM vai viens MicroSD slots (līdz 512 GB)

    *Var atšķirties pēc tirgus un mobilā operatora

    Akumulators 4,000mAh
    Ātrā uzlādes iespēja gan bezvadu, gan ar vadiem
    Uzlāde ar vadu sader ar QC2.0 un AFCBezvadu uzlāde iespējama ar WPC un PMA*Var atšķirties pēc tirgus un mobilā operatora
    OS Android 8.1 (Oreo)
    Tīkls Pastiprināts 4×4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18

    *Var atšķirties pēc tirgus un mobilā operatora

    Savienojamība Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
    Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, atrašanās vieta (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)* Galileo un BeiDou pārklājums var būt ierobežots
    Maksājumi NFC, MST

    *Var atšķirties pēc tirgus un mobilā operatora

    Sensori Akselerometrs, Barometrs, Pirkstu nospiedumu sensors, Žiroskopiskais sensors, Hall sensors, Ģeomagnētiskais sensors, Pulsometrs, Tuvuma sensors, RGB gaismas sensors, Varavīksnenes sensors, Spiediena sensors
    Autentifikācija Bloķēšanas veids: raksts, PIN kods, parole
    Biometriskās bloķēšanas veidi: varavīksnenes skeneris, pirkstu nospiedumu skeneris, sejas atpazīšana, inteliģentais skeneris, multimodālā biometriskā autentifikācija ar varavīksnenes skenēšanu un sejas atpazīšanu
    Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
    Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

    [1] Nosacījumi un bonusa apmērs vecā tālruņa atpirkšanai var atšķirties, ņemot vērā telefona stāvokli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puika
    09.08.2018 22:07

    Negribu sabojāt preses relīzes radīto pozitīvo efektu, bet šie jaudīgie telefoni iznāk ar jau novecojušu operētājsistēmu.
    Nu, bet tā toč sanāk.

    Astro
    10.08.2018 01:10
    Reply to  Puika

    Jauno vajag patestēt un pieslīpēt. Gan jau pēc kāda pusgada būs pieejama.
    Jaunais ne vienmēr ir labāks par veco…

    Puika
    10.08.2018 19:17
    Reply to  Astro

    Tas gan:)

    indian
    10.08.2018 12:52
    Reply to  Puika

    jaunais ne vienmēr ir labāks. android ar 9 versiju ir aizsācis regresu savā attīstībā, tāpat kā windows ar 8 laidienu.

    Puika
    10.08.2018 19:18
    Reply to  indian

    Gan jau, ka 9.ir labs tomēr.

    Kartupelis3
    10.08.2018 05:15

    kur ta bildes? Tad nospiedumu lasītājs tomēr joprojām aizmugurē, ja?

    Kristaps Skutelis
    10.08.2018 07:15
    Reply to  Kartupelis3

    Jā, aizmugurē. comment image

    Skābene
    10.08.2018 08:23

    Izlasot aprakstu secinu, ka nekā ievērības cienīga, salīdzinājumā ar note8 nav, tāpēc pierādās sen zināmā patiesība, ka Note tālruņus ir jāmaina uz pāra cipariem, jo ar nepāra cipariem kaut kā nevedās! :)

    Romaxsoft
    11.08.2018 21:02
    Reply to  Skābene

    Kā Note 2,4,8 lietotājs, varu tikai piekrist. Bet, labi jau vien ir, ka 6. modelim pārlēca :)

    Skābene
    10.08.2018 08:37

    Un kāda tad ir galvenā galaxy watch atšķirība no Gear S3, ja neskaita jaunāku tizen versiju!?

    Kristaps Skutelis
    10.08.2018 09:08
    Reply to  Skābene

    Nosaukums :) Bet ja nopietni, tad Samsung dikti uzsvēra to, ka tagad pulkstenim ir izturīgāks stikls un ar to var dziļāk ienirt. Katrs nu pats izvērtē, cik tas ir svarīgi.

    TeikItIsi
    10.08.2018 13:26

    Labs telefons, galvenais, ka nav iegrauzenis, kurš gadus 10it neko jaunu izdod nav spējīgs, tik atgremot kkādas paliekas no ķīniešiem.

    Reklāma