Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Mate 20 baumas – Android P, bezvadu uzlāde un citi labumi

    Jaunākie raksti

    Pavisam drīz sāksies viedtālruņu entuziastu gaidītākais gadalaiks – rudens. Tuvākais lielais paziņojums būs Samsung Galaxy Note9 augusta pirmajā pusē. Samsung izlēmis rudens ražu piegādāt agrāk par Apple, Google un citiem konkurentiem. Bet baumas norāda, ka šogad Huawei grasās paveikt to, kas nebija Samsung spēkos Galaxy S9 iznākšanas laikā.

    Tiek baumots, ka Huawei grasās līdz ar Mate 20 sērijas iznākšanu piedāvāt pirkstu nospiedumu nolasītāju zem ekrāna aizsargstikla. Vienlaikus Huawei Mate 20 būšot pirmais viedtālrunis ar jauno Kirin 980 procesoru. Par Kirin 980 procesoru, visticamāk, plašāk dzirdēsim IFA 2018 norises laikā. Arī šogad sērijā būs trīs viedtālruņu modeļi – Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Lite un Huawei Mate 20 Pro.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka nedaudz (par aptuveni 200 mAh) pakāpsies Huawei Mate 20 sērijas akumulatoru ietilpība. Huawei Mate 20 Pro, visticamāk, saņems 6.9 collu AMOLED ekrānu un pirkstu nospiedumu nolasītāju aiz ekrāna aizsargstikla. Huawei Mate 20 un Huawei Mate 20 Lite būšot parastie pirkstu nospiedumu nolasītāji.

    Beidzot arī pie Huawei viedtālruņu modeļos nonāks bezvadu uzlāde. Tā būšot pieejama Huawei Mate 20 un Huawei Mate 20 Pro modelim, bet jārēķinās, ka minētie viedtālruņi būs aprīkoti ar stikla aizmugures nosegvākiem (P20 Pro jau tāds ir, bet nav bezvadu uzlādes). Visa Huawei Mate 20 sērija iznāks uzreiz ar Android P operētājsistēmu un EMUI 9.0 saskarni, kas aizstās esošo EMUI 8.2.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    01.08.2018 14:16

    Noteikti būs vēl viena poga malā – turbo režīmam un fotografēšanai.

    azad
    01.08.2018 15:18
    Reply to  Lapsinieks

    Tam tak izdomās kadu pirkstu kombināciju aiz aizrargstikla:D

    Lapsinieks
    02.08.2018 09:38

    kaut kā piešaubos par to bezvadu lādēšanu – tā nevienam nafig nav vajadzīga, bija pētījums, ka to izmanto tikai pāris %. vienīgā vieta, kur no tā var gūt reālu labumu ir automašīna, BET – izmantojot navigāciju un mūziku strīmojot lādētājs knapi velk līdzi baterijas patēriņam, tas pat tuvumā nestāv visādiem super charge. vairāk te https://www.androidauthority.com/wireless-charging-dead-already-691412/

    Kristaps Skutelis
    02.08.2018 10:23
    Reply to  Lapsinieks

    Nafig nav vajadzīga? Kaut kā nevaru nopietni uztver šādu tekstu no cilvēka, kura telefons neatbalsta šādu funkciju. Ērti, ja ir sapirkti lādētāji.

    Lapsinieks
    02.08.2018 10:48

    es par tendencēm (rakstā arī viss smuki pa plauktiem). Ja gribi zināt MANAS domas: 1. Mašīnā ir super ērti, ka nav vadi, turklāt autoražotāji ir vienīgie, kas tā nopietni šim pasākumam ir pieslēgušies. Bet lādēšanas standarts ir vēl ļoti lēns un knapi spēj turēt telefonu pie dzīvības, ja izmanto navigāciju, mūziku utt. No otras puses – normālā mašīnā šīm funkcijām, būtu jābūt iekšā sistēmā – gan navigācijai, gan mūzikas straumēšanai) 2. Ērti, ja sapirkti… tur jau tā lieta, ka papildus jāsapērk… a to īsti darīt cilvēki negrib. Ērtība arī ir relatīva lieta – tev uz galda mētājās štrunts, kuram tāpat ir vads, kurš kaut kur stiepjas. Jāgaida, kad katrā mēbelē būs iebūvēts. 3. 40 eiro vērts gadžets kas nodrošina salīdzinoši lēnu lādēšanu ietaupot sekundes simdaļu, salīdzinot ar vada piespraušanu, acīmredzot NAV tik cenvērtīgs, lai šī lieta būtu guvusi mailzīgu popularitāti. Un kā daudzi analītiķi norāda – nevar apgalvot, ka tā ir neizbēgama nākotne, ko diktē tehnoloģiskais progress. 4. Moderns supercharge 4000 baču pilnībā uzlādē stundas laikā. Bezvadu lādētājs… pats zini… tā ir ideoloģija, kas ir balstīta pretmetā tajos laikos, kad telefons bija jālādē visu nakti. Izejot no tā – šodien ir jāpiemeklē jauna koncepcija. Kā jau minēju – auto ir… Read more »

    Kristaps Skutelis
    02.08.2018 11:04
    Reply to  Lapsinieks

    Respektīvi, gaušanās par to, ka jāpērk jauni verķi. Cik mīlīgi. Par to var čīkstēt un par to var nečīkstēt. Kā jau minēju, tie, kas ir pārpeldējuši šo vilni un dabūjuši lādētāju, saprot ērtību. Un ērtība nav uzlādes ātrums. Pofig par ātrumu, tu to telefonu uzliec vai ieliec lādētājā un lai tas tur stāv. Nav jābakstās ar vadiem.

    Reklāma