Web Analytics
More
    Reklāma

    Slack no Atlassian atpērk HipChat un Stride, lai servisus slēgtu

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas otrajā pusē publisks kļuva kāds, manuprāt, ļoti nozīmīgs notikums par ko būtu vērts parunāt. Populārais saziņas rīks Slack no programmatūras giganta Atlassian nopirka HipChat un Stride, kas pilda līdzīgas funkcijas.

    Interesantā daļa ir tā, ka HipChat un Stride darbosies tikai līdz 2019. gada 15. februārim un tad tiks slēgti. To paredz abu uzņēmumu noslēgtais līgums. Tāpat Slack pārņems abu produktu intelektuālo īpašumu.

    Reklāma

    Atlassian produktu pārvaldības viceprezidents Džofs Redferns (Joff Redfern) skaidro, ka tas ir labākais iespējamais solis, ko Atlassian varēja izdarīt savu klientu labā. “Ja tu nevari sakaut pretinieku, apvienojies ar to,” teic Redferns. Tāpat uz Slack pāries arī Atlassian darbinieki.

    Slack izpilddirektors Stjuarts Baterfīlds (Stuart Butterfield) norādījis, ka Atlassian veic arī mazu, bet simbolisku investīciju Slack. Paredzams, ka jau nākamgad Slack uzsāks savu akciju kotēšanu publiskajā biržā un šī investīcija var Atlassian atmaksāties labāk nekā cīņas ar Slack turpinājums.

    Šobrīd nav informācijas, ka šis Slack darījums kaut kā ietekmētu citus Atlassian produktus, piemēram, Jira vai Bitbucket.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puika
    30.07.2018 21:14

    Es pirms kāda pusotra gada nedaudz lietoju Slack. Bija labi. Smuki, pārdomāti un derīgi viss uztaisīts. Tagad gan vairs nelietoju, jo Slack (manuprāt) vairāk tā kā darba vajadzībām piemērots. Bet man šancē visi lieto WhatsApp un līdz ar to man Slack īsti nav pielietojuma. Uzinstalēts laikam gan vēl ir telefonā.

    Reklāma