Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā uzsāk jaunā Volkswagen Touareg iepriekšpārdošanu

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ tiek uzsākta jaunā Touareg iepriekšpārdošana Latvijā. Šobrīd pasūtīšanai un konfigurēšanai ir pieejami modeļi ar divu veidu 3.0l V6 TDI dīzeļdzinējiem, kas attīsta 170kW / 230ZS un 210kW / 286ZS jaudu. Abi dzinēji ir aprīkoti ar 4Motion pilnpiedziņu un automātisko 8 pakāpju automātisko ātrumkārbu. Jaunā Touareg sākuma cena ir 59 059 EUR par 170 kW / 230 ZS un 64 076 EUR par 210 kW / 286 ZS versiju. Vēlāk klientiem būs pieejami arī Touareg ar V6 benzīna dzinēju (250 kW/340 Zs) un V8 turbodīzeli (310 kW/421 Zs). Plānots, ka pirmās automašīnas klientiem tiks piegādātas aptuveni jūlija vidū.

    Jaunais Touareg sevī veiksmīgi apvieno emocionālu dizainu, tirgū jaunākās komforta un drošības tehnoloģijas, kā arī teicamas bezceļu (off-road) braukšanas spējas. Tas ir aprīkots ar Innovision Cockpit, kurā digitālais instrumentu panelis (ar 12 collu ekrānu) saplūst ar Discover Premium informācijas un izklaides sistēmu (ar 15 collu ekrānu), lai izveidotu savienotu kontroles, informācijas, komunikācijas un izklaides vienību. Innovision Cockpit sniedz iespēju vadītājam pilnībā kontrolēt automašīnu, kā arī piedāvā jaunas personalizēšanas iespējas.

    Reklāma

    Touareg ir aprīkots ar līdz šīm plašāko vadības un komforta palīgsistēmu klāstu, kāds jebkad integrēts Volkswagen automašīnās. Starp tām ir tādas inovatīvas tehnoloģijas kā Night Vision sistēma (kas ar termālās attēlveidošanas kameras palīdzību tumsā spēj atpazīt cilvēkus un dzīvniekus, brīdinot autovadītāju), Roadwork Lane Assist (nodrošina pusautomātisku stūrēšanu un uzturēšanu joslā, paātrināšanu un bremzēšanu līdz 60 km/h), Front Cross Traffic Assist (reaģē uz šķērsojošu satiksmi automašīnas priekšā), aktīvā visu riteņu stūrēšana (nodrošina jaunajā Touareg kompaktklases automašīnas vadības ērtību), elektromehāniska pretapgāšanās stabilizācija, „IQ.Light” Matrix LED priekšējie lukturi (interaktīva, uz kameru balstīta tuvo un tālo gaismu kontrole).

    Augstas kvalitātes pamatkomplektācijas versija būs papildināma ar trim ekskluzīvām apdares līnijām – Atmosphere, Elegance un R-Line. Atmosphere raksturo klasisks interjers, kurā dominē koks un dabiskas krāsas. Elegance ir tehnisks interjers, kurā dominē metāls un aukstie toņi. Savukārt R-Line konfigurācija pārvērš Touareg par īsti sportisku auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma