ASUS Cerberus V2 geiminga austiņu apskats

38

ASUS pēdējā laikā iecienījis izlaist spēlēm paredzētus aksesuārus ar Republic of Gamers zīmolu. No ASUS Republic of Gamers sērijas jau esam apskatījuši datorpeles, bezvadu maršrutētājus un arī spēlēm paredzētas austiņas. Šoreiz izmēģināšanai saņemtas ASUS Cerberus V2 ausis, kas liek uzsvaru uz kvalitāti, nevis uz RGB gaismiņām. Patīkama nianse.

Tiesa, ASUS Cerberus V2 paļaujas uz standarta 3.5 mm skaņai paredzētu pieslēgvietu, kas nespēj nodrošināt ar barošanu LED diodes. Bet ASUS Cerberus V2 austiņas tieši paredzētas spēļu entuziastiem, kuriem apnicis mūžīgais agresīvās Ziemassvētku eglītes tēls.

Reklāma

Pirmās paaudzes ASUS Cerberus austiņas iznāca pirms aptuveni trīs gadiem, šoreiz nedaudz kāpusi ASUS Cerberus V2 austiņu cena, kas nebūtu īsti pārsteigums nevienam.

Tehniskā specifikācija

  • Saderība: PC, Mac, viedierīces, PlayStation® 4, Xbox One®
  • Skaļruņi: 53 mm, neodīma magnēts
  • Pretestība: 32 Ohm
  • Frekvences: 20 ~ 20000 Hz
  • Pievienojamais mikrofons: uni-directional, 50 ~ 10000 Hz, jutība -40 dB ± 3 dB
  • Iebūvētais mikrofons: omni-directional, 50 ~ 10000 Hz, jutība -45 dB ± 3 dB
  • Vads: 1.2 metri
  • Izmēri: 224.84 x 198.4 x 10.33 mm
  • Svars: 344 grami
  • Aksesuāri komplektā: audio/ mic sadalīšanas vads, pievienojams mikrofons
  • Cena: aptuveni 40 līdz 85 eiro Latvijas interneta veikalos, bet Amazon pārdod cenā starp 60 un 75 eiro

Izskats un uzbūve

ASUS Cerberus V2 austiņas iepakotas pamatīgā kastē, austiņas ir glīti izvietotas aiz caurspīdīgas plastmasas, lai nenāktos lūkoties neizteiksmīgā ASUS Cerberus V2 austiņu attēlā. ASUS Cerberus V2 austiņas pieejams trīs krāsās – sarkanā, zaļā un zilā.

Spēļu entuziasti novērtēs, ka ASUS Cerberus V2 austiņas ir slēgtā tipa, kā jau tas šajā kategorijā ir ierasts. Austiņas rotā ASUS Cerberus trīsgalvainā pekles sarga logotips, kas gan ir izteikti mazāks par uzrakstu “Cerberus” turpat sānos.

Cerberus V2 austiņu uzbūvē izmantota plastmasa, tikai pār galvu ir metāla stīpa. Mikrofons ir noņemams, bet austiņu vads nav noņemams, kas padara Cerberus V2 drīzāk neizturīgas, jo visbiežāk tiek sabojāts tieši vads – tas tiek netīšām izrauts vai kā citādi sabojāts.

Cerberus V2 austiņu formas izvēlētas apaļas, nevis ovālas. Ražotājs pats uzsver, ka par 30% uzlabots austiņu nosegtais laukums (vari droši audzēt lielākas ausis savai galvai), kā arī par 50% uzlabota skaņas izolācija. Tāpat par 70% uzlabota Cerberus V2 austiņu izturība, kamēr kopējais svars sarucis par 60%, padarot Cerberus V2 austiņas vieglāk un ērtāk izmantojamas.

Nevaru teikt, ka būtu milzīgs ovālo austiņu polsterējuma fans, tomēr rodas sajūta, ka ovāls polsterējums labāk piedienas cilvēka auss formai. Bet arī apaļas formas polsterējums mēdz būt pietiekami komfortabls. Cerberus V2 austiņu polsterējums ir apaļš, bet tas ir drīzāk ciets, kas varētu nepatikt briļļu nēsātājiem. Polsterējumu sedz mākslīgā āda, kas nav tik patīkama, kā iepriekš apskatītajām ASUS ROG Strix Fusion 300 austiņām. Tiesa, cenas atšķirība ir gandrīz četrkārša.

Cerberus V2 austiņām ir iebūvēts mikrofons, kā arī katrs pats var tām pievienot kvalitatīvāku, līdzi dotu mikrofonu standarta 3.5 mm pieslēgvietā. Iebūvētais mikrofons, kas atrodas uz Cerberus V2 austiņu vada, vairāk paredzēts, lai atbildētu uz Skype vai viedtālruņa balss zvaniem, kamēr pievienojamais mikrofons būs atbilstošāks, lai sazināto spēļu laikā ar komandas biedriem. Tāpat pievienojamais mikrofons ir ērtāk izmantojams, to vari izlocīt pēc sirds patikšanas.

Uz Cerberus V2 austiņu vada izvietots ne tikai mikrofons, bet arī skaļuma kontroles iespējas, kas padara Cerberus V2 austiņas gana ērti izmantojamas arī uz ielas mūzikas baudīšanai.

Tā kā Cerberus V2 austiņām ir tikai 3.5 mm standarta skaņas spraudnis, tad tās nenāk komplektā ar programmatūru. Tāpat USB neesamība paredz to, ka Cerberus V2 nav LED izgaismojuma.

Ja pieņemam, ka Cerberus V2 austiņas tiešām maksā 40 eiro, tad viss augstākminētais ir vienkārši lieliski. Bet Amazon.de cenas Cerberus V2 austiņām ir no 60 līdz 75 eiro. Tādā gadījumā no Cerberus V2 gribētos saņemt ko vairāk.

Ērtības

ASUS solītā par 70% audzētā Cerberus V2 austiņu izturība varētu būt patiesa, bet nav bijis tas gods redzēt pirmās paaudzes Cerberus austiņas, kuras šobrīd ir aptuveni trīs gadus vecas. Virs galvas ir pamatīga metāla stīpa, kas piespiež Cerberus V2 austiņas pie lietotāja ausīm. Manuprāt, Cerberus V2 austiņas nedaudz par stipru saspiež galvu, bet šis ir vienīgais iemesls, kāpēc ikdienā izvēlos in-ear tipa austiņas – over-head tipa ausis man spiež galvu.

Cerberus V2 austiņu mākslīgās ādas polsterējums nesviedrēs vaigus pat pēc pāris stundu spēļu dzenāšanas. Jau minēju, ka izmantotais polsterējuma materiāls ir nedaudz par stingru, ikdienā tas pārāk nespiedīs galvu, bet var radīt problēmas briļļu nēsātājiem. Man patika, ka iepriekš apskatītajām ASUS ROG Strix Fusion 300 austiņām bija nomaināmi polsterējumi.

Cerberus V2 ir piestrādāts pie kopējā austiņu izsvarojuma, tās gandrīz nav jūtamas uz galvas. Uz ielas Cerberus V2 nebūs ērtas, jo metāla stīpa ir pamatīgu gabalu virs galvas, traucējot gandrīz visu laiku. Tāpat Cerberus V2 nav kompakti salokāmas, lai tās ievietotu somā.

Skaņa

Cerberus V2 austiņas paredzētas spēļu entuziastiem, un tās arī ir attiecīgi izveidotas, domājot par pamatīgu basu, bet nedaudz piemirstot par augstākām frekvencēm. Ja grasies ar Cerberus V2 austiņām baudīt mūziku, nāksies pamatīgi ieklausīties, lai sadzirdētu ģitāru aiz pamatīgā basa.

Spēļu entuziasti noteikti izbaudīs sprādzienu būkšķus FPS tipa spēlēs un dzinēju rēkoņu braukšanas spēlītēs. Bet tie var nomākt pretinieka soļu skaņu, kad tas lavās klāt no mugurpuses. Ja spēlē Rocket League – būsi sajūsmā par Cerberus V2 austiņām. Ja spēlē kādu rafinētāku kara spēli, kur der dzirdēt pretinieka pārvietošanos, Cerberus V2 austiņas nebūs tev gluži pa prātam.

Gan iebūvētais, gan arī pievienojamais mikrofons nedaudz fonā šņāc, bet pieļauju, ka īsti ideāli nedarbojas arī manā klēpjdatorā iebūvētā, visticamāk, ļoti lētā skaņas karte. Šķiet, ka runātājam ir nelielas iesnas, bet spēļu karstumā noteikti to nebūs iespējams pamanīt. Integrētais mikrofons ir vēl vājāks, tas tiešām derēs balss zvaniem, bet saziņai ar komandas biedriem izmanto pievienojamo mikrofonu.

Manuprāt, no 70 eiro austiņām būtu jāsagaida nedaudz niansētāks skanējums, kas derīgs arī mūzikas cienītājiem. Līdzvērtīgā cenā atrodamas arī būtiski kvalitatīvāku skaņu sniedzošas austiņas Audio Technica ATH-AVC500 vai Sennheiser HD 4.20S ar iebūvētu mikrofonu. Šajā cenu kategorijā noteikti atrodamas arī pieņemami skanošas Sony, JBL un Philips austiņas.

Nobeigumā

Cerberus V2 austiņas paredzētas tikai spēļu entuziastiem, kuri neklausās mūziku (bass noēd visu citu skaņu) un neiet ārā no mājas (austiņas nav kompakti salokāmas), kas varētu būt lielākie divi mīnusi. Bet spēļu entuziasti, visticamāk, dotu priekšroku austiņām, kas piedāvā arī USB pieslēgvietu un līdzi nākošu programmatūru skanējuma uzlabošanai, varbūt pat kādas LED RGB gaismiņas iededzināšanai šai Ziemassvētku laikā.

Par aptuveni 70 eiro Cerberus V2 austiņu pielietojums ir nedaudz par specifisku, varētu vēlēties ne tikai niansētāku skanējumu, bet arī kādu feināku izmantoto materiālu. Par sliktu Cerberus V2 austiņām runā nenoņemamais vads, kas šajā cenā jau varēja arī būt uztaisīts noņemams.

Man patika Cerberus V2 austiņu patīkamais izsvarojums, to svars gandrīz nav jūtams uz galvas. Polsterējums, iespējams, ar laiku ievalkāsies, kļūstot nedaudz mīkstāks, tad tiešām Cerberus V2 austiņas būs ļoti ērtas.

Divu mikrofonu izmantošana vēsta, ka ASUS vēlas, lai Cerberus V2 austiņas tiktu izmantotas ne tikai pie datora, bet arī ārpus mājas. Neesmu īsti pārliecināts, ka ar tik lielām austiņām ietu ārā, bet uz ielas redzēti indivīdi arī ar pavisam lielām un ļoti dārgām augstas klases austiņām.

Ja vairāk baudi mūziku un spēles dzenā pusstundu nedēļā, Cerberus V2 austiņas nebūs izcila izvēle. Toties braukšanas spēles un daudzas šaušanas spēles skanēs Cerberus V2 austiņās vienkārši lieliski. Cerberus V2 austiņām bass ir ļoti izteikts, turklāt tas ir ass un precīzs, daudzi to uzskatīs par plusu.

Līdzvērtīgā cenā atrodamas universālākas un kvalitatīvāk skanošas austiņas. Jau minētās Sennheiser HD 4.20S nāk ar visu iebūvēto mikrofonu, tās ir paredzētas viedierīcēm, tāpēc Sennheiser HD 4.20S ir ērti salokāmas ievietošanai somā. Līdzīgā cenā būs Logitech G233 Prodigy, Jabra Evolve 40 UC un Jabra Evolve 30 II UC Stereo.

Konkurence cenu kategorijā ap 70 līdz 85 eiro ir ļoti sīva, manuprāt, Cerberus V2 austiņām pietrūkst universālāka pielietojuma.

Patika

+ komforts
+ atturīgs (spēļu ausīm) dizains
+ patīkama uzbūve
+ lielisks skanējums spēlēm

Nepatika

– mikrofoni nedaudz šņāc
– visai ciets polsterējums
– īsti nederēs mūzikai

Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
38 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Kartupelis3
28.12.2017 10:39

Aprakstu neizlasīju – tiešām nevienam tas vads netraucē?

Lapsinieks
28.12.2017 10:55
Reply to  Kartupelis3

nav vēl izdomāta tehnoloģija, lai bez vadiem nodotu visaugstākās kvalitātes skaņu (cits jautājums, vai tieši geimeriem to vajag un vai visaugstākās kvalitātes prasībām atbilst skaņas avots)

Kartupelis3
28.12.2017 10:58
Reply to  Lapsinieks

Tik daudz paspēju izlasīt, ka konkrētais (un lielākā daļa geimeru) variants tāpat uz pārāk augstu kvalitāti nepretendē..

+ jautājums “vai vads netraucē” paliek aktuāls.. reps manā gadījumā esmu gatavs maksāt vairāk par nedaudz sliktāku skaņu, ja nav vadi (un negribētu arī lādēšanas vadu – lai ir dock kurā ielieku, jo savādāk tas lādēšanas vads tāpat pa galda virsmu maisās..) BET neizdodas neko piemērotu atrast..

Lapsinieks
28.12.2017 11:03
Reply to  Kartupelis3

Tavas prasības cenu paceļ līdz melomāna līmenim. Savukārt – nevienam melomānam vadi netraucē.

Kartupelis3
28.12.2017 11:15
Reply to  Lapsinieks

ok. Respektīvi sanāk, ka visi pietiekami kaprīzi geimeri pārvēršas agrāk vai vēlāk pa melomaniem :)

Lapsinieks
28.12.2017 11:19
Reply to  Kartupelis3

nesanāk.

28.12.2017 11:23
Reply to  Kartupelis3

Satraukumam nav pamata! Tagad jau kaut vai iekš Bluetooth ietverti gana augstas kvalitātes skaņas sūtīšanas standarti. Sameklē Bluetooth ar minimums aptX (šis laikam atbilst 48 kHz / 16 bit LPCM) vai aptX HD (48 kHz / 24 bit LPCM), nepiemirstot, ka gan raidītājam, gan saņēmējam jāatbalsta aptX (aptX HD).

Lapsinieks
28.12.2017 12:39
Reply to  Artis Ābols

raksts nav svaigs, bet īsi un kodolīgi var iepazīties ar skaņas kvalitātes pamatlietām un tendencēm https://www.cnet.com/news/best-sound-quality-does-the-format-really-matter/

28.12.2017 13:19
Reply to  Lapsinieks

Tās 30 reizes izrēķināji starp MP3 320 kbps un 24-bit/192kHz teorētiskajiem 9216 kbps?

Šis nav kārtējais “sildītie platīna vadi vakuumā uz melnozola klucīšiem” pasākums? Ir taču atkal vesels strēķis ar pētījumiem, ka ļaudis neatšķir 320 kbps MP3 no reāla lossless.

Tu jau arī gribi pa gaisu no telefona un austiņām padot 24/192, bet to nevienam nevajag!

Lapsinieks
28.12.2017 15:00
Reply to  Artis Ābols

Vairums neatšķir. Tas tiesa. Bet ir kas atšķir. Tāpat, kā ne visiem ir absolūtā dzirde.

Kartupelis3
29.12.2017 06:54
Reply to  Lapsinieks

Es noteikti piesakos pie tiem, kas nesadzird atšķirību CS kalašnikovam 320kbs vs lossless. Šķiet, ka arī 128kbs nenošķiršu. fak. esmu lūzeris. Vadu gan pamanīju.

29.12.2017 10:39
Reply to  Kartupelis3

320 no 128 gan var atšķirt pat ar 50 latu ausīm.

Kartupelis3
29.12.2017 10:44
Reply to  Artis Ābols

iekš CS? Kā tu to testēji?

digitalk
30.12.2017 23:19
Reply to  Artis Ābols

btw, par rakstu:
kāds sakars neUSB vadam ar programmu iespējām? ekvalaizeri un izskaistinātāji ir pieejami, tāpat arī labākais geiminga virtual
surround neatkarīgi no pieslēguma veida.
kāpēc ielikts + lielisks skanējums spēlēm, ja vairākkārt pieminēts hiportrofēts bass, kurš traucē taktisko FPS spēlēšanai?

Lapsinieks
29.12.2017 12:29
Reply to  Kartupelis3

nu redz… es pēdējo reizi reālas kalašņikova skaņas piedzīvoju, kad omonieši šaudījās bastejkalnā: mums fakultāte bija blakus un mēs uzlīdām bastejkalnā un tupējām pieplakuši trepēm. reāls dolbī suround, laikam tālab kara spēlītes neaizrauj vispār.
bet par lūzerismu – nespried par agru: vajag tikt uz kārtīgu hiend demo zāli – sapratīsi uz ko var tiekties. esmu redzējis reāli šokētus cilvēkus – ka mūzika var skanēt tā!

Rūdolfs Putniņš
29.12.2017 12:58
Reply to  Lapsinieks

Lapsiniek, Spocis maksātājiem pūš 320kbps OGG, kas manā skatījumā ir labākais pieejamais lossy kompresijas formāts. Spotify IR izmēģinājuši lossless strīmingu un apzināti to ir izvēlējušies neiekļaut savā sortimentā. Nevaru izpaust, kāpēc, bet jebkurš loģiski domājošs cilvēks to varēs iedomāties pats.

Mēs Sonarworks esam veikuši pētījumus ar reprezentatīviem paraugu izmēriem un lossless NEKAD nav uzrādījis statistiski vērā ņemamu pārākumu pār 160kbps OGG.

Ja kāds grib pareidžot par mūzikas kvalitāti strīmeros, tad lai iesērčo par Universal Music pielietotajām digitālajām ūdenszīmēm. Tas būs n reizes dzirdamāk par kaut kādām kompresijām. Un viss šis ir ziediņi pret to, cik jūsu mūziku sakrāsos vairums austiņu.

Lapsinieks
29.12.2017 13:13

ok, nezinu – varbūt man ausis ir nepareizas, bet no telefona caur BT uz auto stereosistēmu padots spotifajs skan jūtami sliktāk par to pašu cd.
jebkurā gadījumā (ko es arī vienmēr saku) tā ķēde ir gara: ierakstu studija, skaņu inženieris, datu nesējs, atskaņotājs, dac, bt utt, lai būtu pietiekami daudz iespēju sačakarēt kaut kur pa vidu. Bet tas viss nobāl un iet gulēt tādu cilvēku priekšā, kas var klausīties mūziku uz mazām plastmasas tumbiņām, vai vēl ļaunāk – kā man gribēja iepurgāt zsv ierubījot mūziku foniņā planšetā.
Austiņas praktiski neizmantoju mūzikas klausīšanai, lai arī ir vēl treknajos gados pirktas audio tehnika ausis pa štuku vēl vecajā naudā. Un nenoliedzu, ka snobiem arī ir savi placebo efekti – bet nojaušu tomēr, ka ir kaut kādi augsti skaņas baudījuma standarti uz ko tiekties.

Rūdolfs Putniņš
29.12.2017 13:28
Reply to  Lapsinieks

Nū, salīdzināt BT ar disku čeindžerī nebūtu godīgi. BT izmanto AptX? Jo kā smejies, BT oriģināli bija domāts bezroku sistēmai, nevis Dire Straits.

Lapsinieks
29.12.2017 13:38

nav godīgi, piekrītu, bet kursorprāt (jo īpaši Kristapa) diski pēc būtības ir *uiņa, oldskūls. Mākoņi, sterīmings – zec ze vej tu go.

29.12.2017 13:55
Reply to  Lapsinieks

Oldskūls, viennozīmīgi, bet ne *uiņa. Praktiski tas ir sasodīti neērts medijs (līdzīgi kā plates), tomēr tam ir vieta zem šīs Saules. Lai arī man atskaitot auto īsti vairs nav kur iebāzt diskus, tomēr brīžos, kad vēlos atbalstīt kādu man simpatizējošu mākslinieku, nopērku arī viņa CD.

Lapsinieks
29.12.2017 14:34

ir labāki veidi, kā atbalstīt. daudziem mājas lapā var iegādāt ierakstus maksimālajā kvalitātē un no šāda maksājuma atbalsts viennozīmīgi būs lielāks – nav vesela starpnieku jūra. bet nu diskam ar grāmatiņu un vēl ārtista parakstu, protams, cita vērtība…comment image

29.12.2017 14:45
Reply to  Lapsinieks

Jā, tas ir vēl krutāk, bet baigais čakars. To var darīt nu ļooooti īpašu mākslinieku gadījumā. Tad vēl noteikti koncertus var apmeklēt, bet es tam esmu par vecu.

digitalk
30.12.2017 04:02
Reply to  Lapsinieks

caur BT uz auto stereosistēmu padots spotifajs skan jūtami sliktāk par to pašu cd – ja telefons būtu piesprausts stereosistēmai ar vadu, tad vēl būtu par ko runāt. šādi tas nav argumenta cienīgs.

Lapsinieks
30.12.2017 11:07
Reply to  digitalk

Klau. Tev ir auto? Tu mēdz īrēt auto ārzemēs? Tu vienmēr staipi līdzi vadus? Daudziem auto Bt ir vienīgais veids, kā piedabūt skanēt savu mūziku.

digitalk
30.12.2017 13:03
Reply to  Lapsinieks

savā auto tādam vadam ir jābūt, nevis jāstaipa līdz. īrēts auto ārzemēs? tikai nestāsti, ka tu braucot uz ārzemēm staipi līdz 20 mīļākos CD… :))

tagad par par tēmu – atkārtoju vēlreiz, izmantot apšaubāmu materiāla piegādes veidu nav arguments Spotify kvalitātes novērtēšanā. tā tu vari vērtēt CD vs BT, nevis CD vs Spotify.

Lapsinieks
30.12.2017 18:14
Reply to  digitalk

tagad pa plauktiem: tēma, tomēr bija par bezvadu ausīm, tālab ir korekti runāt par viduvēja spotifaja un viduvēja skaņas pārraides protokola ietekmi uz skaņas kvalitāti. Un ļoti labi var vērtēt tieši cd vs spotifaj, jo katram ir vienādā veidā salīdzināmi parametri.

ok, manam retro auto nekādu vadu iespraust nevar – atliek tikai cd, kas mani pilnībā apmierina.

par īrētiem auto ārzemēs: pirmajā reizē (citoen kaktuss) bt bija vienīgā piedāvātā opcija, bet telefonā dziesmas neturu; nākamajā reizē, protams biju gudrāks un astrā jau rullēja caur bt (bet tur nebija opciju vads vai usb) Micuks asx vnk negribēja savienot caur bt ne manu, ne draudzenes telefonu, nācās pirkt cd matricas un pārdzīt no datora. Un jā: ja ir garāks ceļojums, ņemu līdzi datoru, flešku un +/- 5 iemīļotākos diskus un aux vadu.

digitalk
30.12.2017 23:36
Reply to  Lapsinieks

tik pat labi varēji atskaņot bitperfektu CD ripu no telefona un spļaudīties cik sūdīga ir CD skaņa, bet nē, par vainīgu nez kāpēc tu sauc spotifaju.

GundarsBarons
29.12.2017 18:51
Reply to  Lapsinieks

Hi-end zālē ir vērts ieiet ikvienam kaut reizi. Tur tiešām sajūties sadzirdējis skaņu no jauna. Bet drusku ir atšķirība vai mājās vakarā ieslēdz rūpīgi sakolekcionētas aparatūras komplektu, ielej viskiju un neviena netraucēts “restartējies” kādu stundu iegrimis skaņas vibrāciju mākonī. Vai troļļukā braucot uz fakultāti uzliec ausis, ieslēdz smārtu un palaid kādu iekopēto nervus nomierinošo (vai varbūt tonizējošo, kā kuram) gabalu, lai nedzirdētu blakussēdošo tantuku vervelēšanu par labākajām akcijām lielveikalā. Tur pat 96kbps būs labāks. Un pietiks ar blūtūs ausīm.

x
30.12.2017 09:02
Reply to  GundarsBarons

viss gabals uz augšu intresants.
vienīgi – lienot iekšā haiendā, laikam vēlams aiziet pie lora izsist korķus.
vairumam cilvēku 30+ g.v. ausu kanāli ir ciet – dzīvesveida sekas.

NeASS
28.12.2017 11:18

Kaapeec tik izteikti Asus tiek atbalstits shajaa portaalaa? Es neshaubos ka vinji laikam dikti finanse, beg portativie datori no Asus ir meesli. Arii Rog serija. Brinos kaa cilveki var pirkt taadus. Vieniigi ko Asus prot razhot ir routerus.

28.12.2017 11:27
Reply to  NeASS

ASUS ir mūsu nesen aizsāktās Dzelžu sadaļas atbalstītāji (tas ir redzams pēc baneriem ap šo sadaļu un tās rakstiem). Sadarbības ietvaros šis ražotājs mums uz testiem piedāvā arī savus produktus, ko arī apskatām.

Tāpat noteikti esi pamanījis, ka dzelžu sadaļā nav pārstāvēts tikai ASUS un rakstām arī par citu ražotāju produktiem/jaunumiem. Dod mums mazliet laiku piešauties šajā tēmā un tad arī satura piedāvājums būs plašāks. Nevar visu gribēt uzreiz.

digitalk
30.12.2017 03:58

@artisabols:disqus
kāds sakars neUSB vadam ar programmu iespējām? ekvalaizeri un izskaistinātāji ir pieejami, tāpat arī labākais geiminga virtual surround neatkarīgi no pieslēguma veida.
kāpēc ielikts + lielisks skanējums spēlēm, ja vairākkārt pieminēts hiportrofēts bass, kurš traucē taktisko FPS spēlēšanai?

Arturs Zukovs
01.01.2018 13:40

Klau, kursor, ir apskatīts HyperX Cloud? Gribētos zināt kā salīdzinās ar šitām.

01.01.2018 14:24
Reply to  Arturs Zukovs

Nope, tādas nav redzētas. Arti?

Arturs Zukovs
01.01.2018 14:31

https://www.hyperxgaming.com/us/headsets/cloud-gaming-headset

Es par šo. Jo price-range ir ļoti tuvs, un bieži tiek ieteiktas kā labākās no budget gaming headset, tāpēc interesēja kā salīdzinātos.

01.01.2018 14:47
Reply to  Arturs Zukovs

OK, nopērc un mēs apskatīsimi :)

Arturs Zukovs
01.01.2018 14:58

Kādu gadu, pusotru lietotas derēs? :D

Mārtiņš Prīmanis
10.01.2018 13:44

Vakar nopirku vienkārši ASUS Cerberus austiņas (bez V2), samaksāju mazliet mazāk par 26 EUR. Neesmu skaņu studijas experts – bet skaņa ir ok. Nu pār šādu summu man liekas skaņa ir lieliska :D. Meklējot info netā – lielākais mīnuss tika minēts mikrofona skaņas kvalitāte, bet tā vēl nav pārbaudīta.