Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltcom laiž klajā jaunu interaktīvās televīzijas platformu

    Jaunākie raksti

    Telekomunikāciju uzņēmums Baltcom, 12.septembrī, laida klajā nākamās paaudzes Interaktīvo TV 3.0, kas tās lietotāju pārsteigs ar modernu dizainu un vairākām jaunām interaktīvām funkcijām. Interaktīvās televīzijas platformu jau ir iespējams iegādāties komplektā ar Baltcom optiskā interneta pieslēgumu, Baltcom tīkla pārklājuma zonā.

    Produkts izstrādāts sadarbībā ar starptautisku tehnoloģiju uzņēmumu SmartLabs LLC, tas veidots uz pasaulē pieprasīta televīzijas risinājuma bāzes ar vairākiem individuāliem programmatūras un platformas dizaina pielāgojumiem tieši Baltcom uzņēmumam. Baltcom valdes priekšsēdētājs Nicolas Boissin uzsver: “Šī brīža TV skatīšanās paradumi ir noteikuši jaunu televīzijas attīstības līmeni. Šobrīd mūsu produkts ir pats modernākais interaktīvās televīzijas risinājums Latvijā ar plašām mūsdienīgas televīzijas iespējām –  tajā pieejamas visas lietotāju jau iecienītās interaktīvās funkcijas, kā arī vairākas pavisam jaunas”.

    Reklāma

    Jaunā Baltcom interaktīvā televīzija ir īpaši pielāgota mūsdienu TV lietotāja vēlmēm un vajadzībām. Sekojot līdzi tehnoloģiju attīstībai un klientu pieprasījumam pēc daudzekrānu lietošanas funkcijas, jauno Baltcom interaktīvo televīziju ir iespējams lietot gan televizorā, gan ar aplikāciju kā interneta televīziju modernajās ierīcēs – viedtelefonos (Android, iOS) un planšetdatoros (Android, iOS).

    Interaktīvā TV 3.0 piedāvā paplašināta satura izvēli – papildus līdzšinējiem vairāk kā 100 TV kanāliem, platformā integrēta arī tiešsaistes kino platforma Megogo, kura skatītājiem piedāvā plašāko filmu, multfilmu un seriālu satura izvēli oriģinālvalodās. Tāpat arī televīzijas lietotāji turpmāk, bez Baltcom speciālistu iesaistes, varēs abonēt citu kanālu paku vai papildus tematisko paku, veidot vairākus personalizētus profilus ar atšķirīgiem drošības iestatījumiem un lietot vienu pulti gan TV, gan dekodera pārvaldīšanai.

    N.Boissin: “Mūsu mērķis jaunas televīzijas platformas izstrādē bija radīt ērti pārskatāmu,  viegli saprotamu un mūsdienīgu produktu, kuru, sekojot līdzi tehnoloģiju attīstībai un tendencēm, iespējams attīstīt arī turpmāk. Kopā ar pieredzējušajiem televīzijas platformas izstrādātājiem esam radījuši nākotnes produktu, kas sniedz izcilas kvalitātes pakalpojumu šodien”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Bebris
    21.09.2017 10:30

    Jā tikai viens mīnuss.. vecajiem klientiem “jāgaida” nezināms laiks :)

    Jānis
    21.09.2017 10:53

    Ar ko tieši šis risinājums ir modernāks par Lattelecom (ja neskaita LTK veco user interface)? Lasīju ar interesi, bet tā arī neieraudzīju.

    Kristaps Skutelis
    21.09.2017 11:02
    Reply to  Jānis

    Saki, ka jāņem un jānotestē šis pakalpojums? :)

    Kaspars Bebris
    21.09.2017 11:09

    obligāti, es kā Baltcom klients arī kaut kādā veidā mēģināšu dabūt jauno.. varbūt panākot, lai nomaina dekoderi… :D

    modernāks par LTC arī vecais risinājums ir, lai gan ir arī vairāki mīnusi, kas attiecās uz jauno.. tad ir saskatāmas zināmas līdzības (megogo/shortcut-vairākierīču atbalsts) Nezinu vai LTC ir vairāki profili iespējami..man šķiet, ka nebija.

    battleborn
    21.09.2017 11:16

    Mogogo ir diez gan sudīgs pakalpojums. Cik skatijos lielaka dala filmas krievu valodā. Anyway… šīs modernās televīzijas ir diez gan lieks pakalpojums,manuprāt. Ja nokavēji raidijumu pats vainīgs… gaidi nākamo. Ko ierakstīt? 5gadus vecas filmas ko rāda? Vai infantīlos latviešu seriālus,raidijumus? Vienīgais par ko būtu verts maksāt ir 4k saturs…. bet to mēs ar latviešu tempiem redzēsim pēc gadiem 20.Bet ticamakais tikai tad tv3 vai lnt sāks ieviest 1080p.

    Kaspars Bebris
    21.09.2017 11:28
    Reply to  battleborn

    ja sūdīgs dēļ krievu valodas, tad …. :) lieto netflix n`Co.. katram pakalpojumam sava auditorija. Megogo ir pieejama arī oriģinālvaloda, daudzām filmām latviešu valoda/subtitri. Protams, shortcut man pa lielam vairāk patīk.. bet nu katram ir savi +/-

    battleborn
    21.09.2017 11:51
    Reply to  Kaspars Bebris

    Tā jau ir… katram savi.Taču šeit megogo pasniegts kā kaut kas uber kruts.Anyway Taču viss vairak kaitina vecā sd kvalitāte.

    Skābene
    21.09.2017 11:39

    Man jau zavnīja Bcom, bet aptaisījās, jo TV nāk tikai ar viņu optiku, kura nav pieejama manā adresē.
    štelle būtu tad, ja tā tav kapātu arī citos interneta tīklos, ieskaitot 4g.

    P.
    21.09.2017 13:14

    Man arī vakar zvanīja.
    Es viņiem laipni atbildēju, ka – ja viņi man par to naudu piedāvās saturu bez reklāmām – esmu viņu klients.
    Ja man jāmaksā par piekļuvi saturam ar reklāmām, – paldies, uz redzēšanos. :D

    Baltcom
    21.09.2017 14:56
    Reply to  P.

    Ja Jūs runājat par obligātajām reklāmām pirms raidījuma sākuma, tad Baltcom televīzijā tādu nav!

    21.09.2017 14:12

    Interesanti būs arī tāda lieta kā maksāšana par kanāliem, ko skaties nevis kanālu pakām kur 90% kanālu ir neskatāmi. Vēl pie tam maksāt par reklāmām? No thank you.

    x
    21.09.2017 15:06
    Reply to  Rudolfs Caune

    ” pašam abonēt tematiskās pakas.”
    “Abonē papildu tematiskās pakas bez speciālistu palīdzības un līguma pārslēgšanas.”
    “Pērc atsevišķas filmas vai abonē visu filmu un seriālu katalogu.”
    pagaidām izskatās kā parasti – filmas vari abonēt mazumā un vairumā, bet tv kanālus vari dabūt tikai pakās. pagājušā gs pakalpojums.

    A-Z
    26.09.2017 07:38
    Reply to  x

    Tā viņš un tā tas arī paliks, kamēr visi LV/Baltijas valstu operatori neapvienosies kopīgā korī pret kanālu izplatītāju uzspiestajiem noteikumiem.
    Šobrīd ir tā, ka pat ja operators grib, teiksim, pielāgoties klienta vēlmēm un piedāvāt individuālu kanālu izvēli, tad kanālu devēji, savukārt, tam nepievērš uzmanību un kanālu A, piemēram, dod komplektā ar kanāliem B, C, D utt. un maksā operators par visiem, jo vai nu ņem visu paku par X eiro par klientu vai arī ņem to vienu kanālu par tiem pašiem X eiro un nelecies.

    he
    22.09.2017 08:54

    kāda jēga no skaistāka apvalka, ja piedāvātais kanālu/filmu utt klāsts nemainās.
    nu nav man tas vajadzīgs, ja nevaru izvēlēties kanālus ,kas mani interesē. (šeit es domāju Eiropas valstu kanālus, krievu kanāli ir pilnīgi pie vienas vietas.) Joprojām nekas nespēj izkonkurēt satelītu.

    Reklāma