Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC U11 Life varētu kļūt par ražotāja pirmo Android One viedierīci

    Jaunākie raksti

    Pēdējās dienās Android One operētājsistēma ir ieguvusi otro elpu. Tikko izziņots Xiaomi Mi A1 viedtālrunis, kas ir visai spējīgs modelis ar divām galvenajā kamerām. Tāpat tiek baumots, ka pie Android One viedtālruņa strādājot arī Motorola.

    Baumas norāda, ka HTC nav pametis viedtālruņu izstrādi pavisam novārtā. Iespējams, HTC pavisam drīz izziņos uz HTC U11 Life modeļa bāzētu versiju, ko arī darbina Android One operētājsistēma.

    Reklāma

    Google iepazīstināja ar Android One programmu 2014. gadā, tomēr lētie un ātrie Android viedtālruņi stagnē. Sākotnēji Android One ražotājus ierobežoja izvēlētās komponentes, kas nodrošināja laicīgu Android operētājsistēmas jauninājumu nonākšanu viedtālruņos. Pēcāk atklājās, ka Android One jauninājums tomēr nākas nodrošināt ražotājam, nevis tie tiek saņemti no Google.

    Google biznesa attīstības direktors Maiks Haijess (Mike Hayes) pavasarī atklāja, ka Android One vēl arvien ir dzīvs projekts. Google šobrīd pārskatot savus plānus attiecībā uz viedierīču veidošanu, un varētu būt, ka daļēji Android One viedtālruņu izveide nonāks tiešā Google pārraudzībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma