Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola varētu izlaist Android One viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Vēl pagājušajā nedēļā Xiaomi izziņoja Android One viedtālruni Mi A1, kaut iepriekš Android One viedtālruņu nometnē valdīja pamatīgs panīkums. Tiek baumots, ka pavisam drīz par jaunu Android One viedtālruni dzirdēsim arī no Motorola.

    Noplūdusi pirmā Motorola Android One viedtālruņa presei paredzētā fotogrāfija. Arī Motorola lolojumam ir divas galvenās kameras, līdzīgi kā pamatīgu izbrīnu izraisījušajam Xiaomi Android One viedtālrunim. Pagaidām nekas cits par Motorola Android One viedtālruni nav zināms.

    Reklāma

    Xiaomi izlaidis Android One viedtālruņa modeli Xiaomi Mi A1, kura pamatā ņemts Xiaomi Mi 5X modelis. “A1” nosaukumā apzīmē Android One, viedtālrunis saņēmis Android 7.1.2 Nougat bez Xiaomi pielāgojumiem. Xiaomi Android One viedtālrunis saņēmis 5.5 collu 1080p ekrānu, Snapdragon 625 procesoru, 4 GB RAM un 64 GB atmiņu. Xiaomi Mi 5 maksā aptuveni 200 eiro, bet Android One versija ir apmēram 10% lētāka. Interesanti, ka Xiaomi Mi A1 saņēmis tās pašas divas galvenās kameras, kas ir Xiaomi Mi 6 flagmanim. Xiaomi Mi A1 ir 3080 mAh akumulators un pat USB Type-C pieslēgvieta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma