Web Analytics
More
    Reklāma

    IFA 2017 izstādē prezentēti Alcatel A7 un Alcatel IDOL 7 viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    Šodien Eiropas lielākajā tehnoloģiju izstādē IFA Berlīnē Alcatel prezentējis divus jaunus viedtālruņus, kas Latvijā būs pieejami jau oktobrī. Abi jaunumi jūs pārsteigs – gan ātrais un jaudīgais Alcatel A7 ar izsmalcinātu dizainu, gan IDOL 5, kas piedāvā multimediju pieredzi un iespēju izmantot divus sociālo mediju kontus.

    Piešķir dzīvei jaudu ar jauno, superuzlādēto Alcatel A7

    Reklāma

    Alcatel A7 ir spēcīgi uzlādēts viedtālrunis, iecerēts kā jaudas avots tiem, kuriem nekad nav miera. Ātrs, ar spēcīgu sniegumu, uzkrītošu dizainu – tas domāts tehnoloģiju pazinējiem, kuri vienmēr ir tiešsaistē, ar telefonu rokā, tiem, kuriem nav laika apstāties un uzlādēties. Pateicoties lielajai  jaudai, ātrai savienojamībai, izsmalcinātai optikas tehnoloģijai, bez šī telefona neiztiks neviens, kurš dzīvo strauji un nevēlas tempu mazināt.

    “Alcatel A7 viedtālrunis nodrošina augstāko jaudu un sniegumu. Tam ir iebūvēts astoņkodolu procesors, 4G LTE 6. kategorijas savienojamība, uzlabota kamera, kā arī ilgāka baterijas dzīve. Tas mūsdienu tehnoloģijas pārzinošajiem cilvēkiem piešķir jaudu, tā dzīvē ļaujot paveikt vairāk,” saka Deivids Deridā, par Alcatel produktiem atbildīgais direktors Eiropā.

    Liela  jauda

    Jaunākie secinājumi par tirgu atklāj, ka šobrīd baterijas dzīves ilgums ir svarīgākais tehniskais parametrs. Tieši tāpēc jaunais Alcatel A7 ir aprīkots ar spēcīgu 4000 mAh bateriju, kas nodrošina vairāk izklaides visas dienas garumā bez pārtraukumiem, dodot ilgāku laiku dzīves baudīšanai. Tā nodrošina superātru uzlādi, lai lietotāji ātri varētu uzlādēt savu ierīci un doties tālāk.

    Izcilākais sniegums

    Atbalstot zibensātro 4G LTE savienojamību, līdz pat 6. kategorijai, Alcatel A7 ļauj lietotājiem piekļūt ātrākajam platjoslas internetam. Šī fantastiskā jaunā viedtālruņa darbību nodrošina astoņkodolu procesors, kā arī 32GB ROM un 3GB RAM atmiņa, kas gādā par ātru un netraucētu darbību, straumējot multimediju saturu vai lejuplādējot apjomīgas datnes. Tas aprīkots ar Micro SD atmiņas kartes ligzdiņu, tāpēc lietotāji var palielināt atmiņu līdz 128GB.

    Alcatel A7 lepnums ir 16MP aizmugures kamera ar platu f/2.0 diafragmu un superātru fāžu noteikšanas autofokusu (PDAF), kas nodrošina, ka itin visas fotogrāfijas izdodas skaidras. Jaudīgajai ierīcei ir arī dzidra 8MP priekšējā kamera, kas ir lieliski piemērota selfiju uzņemšanai un videozvaniem.

    Izsmalcināts dizains

    Interesantā  tekstūra ar vērpes efektu un izsmalcinātās detaļas (iegravēts vērpes efekts un metāliska zeltaina josla) ir perfekta izvēle tiem, kuri nevēlas laba snieguma vārdā atteikties no laba dizaina. Tam ir plašs 5.5 collu superdzidrs displejs un visplašākais apdares iespēju klāsts. Alcatel A7, neapšaubāmi, atbilst visdažādākajiem stiliem un situācijām.

    Jaunajā un satriecošajā IDOL 5 metāls sastopas ar stiklu

    IDOL 5 ir Alcatel IDOL sērijas jaunais ģimenes loceklis, kas veidots paaudzei, kura visu vēlas “tagad un uzreiz”, izvēlas taisnāko ceļu, pieprasa ātru un reaģējošu saturu, kā arī jaunu, sev būtisku pieredzi. Šīs ierīces mērķis ir piedāvāt perfektu paketi tiem, kuri ir spilgta stila piekritēji un vēlas tālruni, kas ļauj viņiem nodarboties ar pārsteidzošām lietām un notvert pārsteidzošus mirkļus. IDOL 5 ir neticami laba kamera, bet īpašais lepnums ir iespēja nekavējoties dalīties ar šiem mirkļiem, pateicoties inovācijai “Dubultie sociālie konti”. Ļaujieties pārsteigumam – tagad!

    “Mūsu klienti dzīvo šajā brīdī, tāpēc mūsu misija bija izveidot ierīci – flagmani, kas ļautu iegūt maksimālo no ikviena mirkļa. Ar IDOL 5 Alcatel nodrošina jaunu un aizraujošu multimediju pieredzi un risina kaitinošo problēmu, kad  divu kontu  vienā sociālajā medijā dēļ  nemitīgi nākas tajos ieiet un iziet. Dalīšanās ir kas tāds, kam vajadzētu būt tikpat viegli kā elpot,” stāsta Eriks Valets, Alcatel ģenerāldirektors Eiropā.

    Spilgta dizaina valoda

    IDOL 5 ir pierādījums tam, ka jaunākās tehnoloģijas un dizains ideāli sader kopā. Tas ir pārsteidzošs un slaids – 7. 5 mm, ar stipru metāla korpusu un superdzidru 5.2 collu 423ppi displeju, un to visu ieskauj 2.5D plāns, izliekts stikls ar zīdainām, noapaļotām malām. Gludais alumīnija korpuss sakausēts ar stilīgu, plānu, izliektu stiklu, atklājot labāko, ko Alcatel var piedāvāt. Tā patiesi ir ikoniska koncepcija, ko draugi vēlēsies apspriest.

    Aizraujoša multimediju pieredze ikvienam

    Šodien tā vien šķiet, ka neesam paēduši, to neparādot Instagram. Ir svarīgi notvert ikvienu dzīves mirkli. Tieši tāpēc IDOL 5 ir iestrādāta neticami laba 13MP aizmugurējā kamera ar f/2.0 diafragmu,1.12µm pikseļa lielumu, kā arī superātru hibrīdo autofokusu (PDAF+CAF) un divtoņu LED zibspuldzi. Tā kā selfiji ir tikpat būtiski, IDOL 5 aprīkots ar 5MP priekšējo kameru ar satriecošu 84° platu kameras leņķi un uz priekšu vērstu zibspuldzi. Tas palīdzēs nodrošināt to, ka gan selfiji, gan fotogrāfijas ikreiz izdosies fantastiski.

    Tā kā arī dalīšanās sociālajos medijos ir būtiska, IDOL 5 piedāvā aizraujošas un radošas video stāsta izveides iespējas, kas ļauj atlasīt un izvēlēties iemīļotās fotogrāfijas/video, un kombinēt tās īsā klipā, ar kuru iespējams dalīties.

    Divi sociālie konti

    IDOL 5 ir uzlādēta jaunā App Cloner (aplikāciju klonēšanas) funkcija, kas ļauj lietotājiem būt vienlaikus reģistrētiem vairākos vienas sociālās lietotnes kontos. Tagad, piemēram, iespējams izmantot dažādus kontus vienā ierīcē, nodalot personiskos un profesionālos mērķus vai arī personiskās vai grupu sarunas, kā arī dažādas grupas. Vairs nav jānēsā līdzi divas ierīces vai arī jāiereģistrējas un jāiziet no WhatsApp vai citu sociālo mediju kontiem.

    Alcatel A7 un Alcatel IDOL 5 pieejamība

    Alcatel A7 jau oktobrī būs pieejams par €229,99 eiro. Jau oktobrī IDOL 5 būs pieejams metāliskā sudraba un metāliskā melnā versijā par €239 eiro

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    01.09.2017 17:02

    ziepju gabala forma ir visgrūtāk rokā noturamais objekts.

    x
    01.09.2017 17:34

    >jaunais ģimenes loceklis, kas veidots paaudzei, kura visu vēlas “tagad un uzreiz”, izvēlas taisnāko ceļu

    man jau sajuka, kas izvēlas taisnāko ceļu….

    Mahmuds
    02.09.2017 11:11

    Latvijā nemaz nepiedāvās superdārgo versiju 5S – par 400€?

    Reklāma