Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer prezentē divus jaunus projektorus: VL7860 mājai, P8800 lieliem pasākumiem

    Jaunākie raksti

    Acer šodien iepazīstināja ar diviem jauniem projektoriem, tostarp Acer VL7860, kas domāts mājas kinoteātra entuziastam, kurš meklē tirgū vislabāko, un Acer P8800, kas ir ideāli piemērots tiem, kuriem ir nepieciešama visaugstākā attēla kvalitāte publiskām vietām vai lielākām telpām.

    “Īpaši augstas izšķirtspējas pieredze kinoteātra kvalitātes vizuālos un audio materiālos kļūst aizvien nozīmīgāka gan mājām, gan profesionāliem klientiem,” teica Viktors Cjiens, Digital Display Business at Acer prezidents. “Ar Acer VL7860 un P8800 mēs esam apmierinājuši mūsu klientu vajadzības, izveidojot divus projektorus, kas ļauj viņiem gūt vislabāko pieredzi. Uzstājoties kādā konferencē vai kopā ar draugiem mājās skatoties filmu, ideja ir tā pati: nevainojama attēla un skaņas kvalitāte ir ļoti svarīga.”

    Reklāma

    Acer VL7860

    Pateicoties Texas Instruments XPR tehnoloģijai, kino cienītāji var patiešām baudīt mājas kinozāli ar ļoti asu 120 collu 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspējas displeju ar 8,3 megapikseļu ekrānu. Acer VL7860 ir izstrādāts tā, lai sniegtu visu veidu video un attēla saturu, sasniedzot līdz 3000 ANSI lūmeniem un pat 1 500 000:1 DynamicBlack kontrastu (dinamiski regulējama lampa, lai optimizētu melno līmeni).

    Projektors nodrošina plašu krāsu gammu (110% no Rec.). 709 krāsu telpu un ir Rec. 2020 (pazīstams arī kā BT.2020), nodrošinot kino līdzīgu krāsu precizitāti. Papildus tam, izmantojot sRGB krāsu standartu, VL7860 garantē krāsu konsistenci un novērš novirzes krāsu reproducēšanā. Projektors nodrošina, ka vizuālie attēli ir ļoti gludi pat ātri kustīgās ainās, izmantojot AcuMotion rāmja interpolācijas sistēmu, kas aprēķina un ģenerē starpposma kadrus, ievietojot tos esošajos, lai nodrošinātu vienmērīgu kustību.

    HDR saderīgs projektors (High Dynamic Range, liels dinamiskais diapazons) spēj reproducēt lielāku dinamisko spilgtuma diapazonu ar paplašinātu kontrastu un plašāku spilgtuma diapazonu — tas pielāgojas spilgtākām ainām, manāmi izceļot sīkas detaļas, savukārt tumšākajās ainās, saglabājot piesātināto melnās krāsas informāciju un uzlabojot detalizētu informāciju, kas parasti ir paslēpta ēnās, tādējādi iegūstot lielāku vispārējo spožumu. Komplektā ar diviem iebūvētiem 5W skaļruņiem, VL7860 ir ideāla mājas izklaides pakete mājas kino cienītājiem.

    Kā pasaulē mazākais 4K UHD lāzera projektors, VL7860 ļauj lietotājiem baudīt lāzera kvalitātes vizuālos materiālus plašāka diapazona vidēs. Izmantojot lāzerdiodes tehnoloģiju, projektors novērš nepieciešamību nomainīt izdegušās lampas ar dzīvsudrabu, ietaupot lietotāju naudu un saudzējot vidi. Lai turpinātu ietaupīt, lietotāji var iesaistīties ECO režīmā, lai samazinātu enerģijas patēriņu un pagarinātu lampas darbības laiku līdz 30 000 stundām.

    VL7860 piedāvā lielisku daudzveidību uzstādīšanas laikā ar 1,6x tālummaiņu, kas ļauj lietotājiem elastīgi novietot projektoru dažādos attālumos. Turklāt lietotāji var izmantot ISFccc-certified (sertificētā kalibrēšanas kontrole) profesionālo kalibrēšanas režīmu, lai līdzsvarotu krāsas un spilgtumu, piemērojoties apkārtējai videi.

    Acer P8800

    Acer P8800 projektors ir aprīkots ar TI XPR tehnoloģiju, kas nodrošina vairāk nekā 8,3 miljonus ekrānā redzamo pikseļu — četras reizes vairāk nekā Full HD ekrānā. Apvienojot šo 4K UHD asumu ar spilgtumu līdz 5000 lūmeniem, attēli ir spilgti un kristāldzidri neatkarīgi no dienasgaismas, novietojuma attāluma vai vietas lieluma. Tas viss ir apvienots ar 1,200,000:1 kontrasta koeficientu, kas ekrānā nodrošina spilgtus melnos un brīnišķīgus baltos toņus. Līdz ar to pašu AcuMotion tehnoloģiju kā VL7860, kā arī ar to pašu Rec. 709 un Rec. 2020 iespējas, šīs displeja funkcijas darbojas kopā, lai nodrošinātu bagātāku skatīšanās pieredzi.

    Projektora vieglu vadību nodrošina Crestron® tīkla sistēma, kas pieļauj LAN vai vairāku lietotāju ekrāna vadību. Instalēšanas laikā P8800 piedāvā lielisku elastību attiecībā uz izvietojumu un attēla pielāgošanu ar 1,96X motorizētu tālummaiņu, H/V objektīva pārbīdīšanu un centrālā objektīva dizainu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    08.09.2017 12:30

    Šito nesapratu: “Izmantojot lāzerdiodes tehnoloģiju, projektors novērš nepieciešamību nomainīt izdegušās lampas ar dzīvsudrabu, ietaupot lietotāju naudu un saudzējot vidi. Lai turpinātu ietaupīt, lietotāji var iesaistīties ECO režīmā, lai samazinātu enerģijas patēriņu un pagarinātu lampas darbības laiku līdz 30 000 stundām.”
    Vienā teikumā runa par to, ka nav nepieciešams mainīt lampu, nākamajā – lampas resurss līdz 30000 stundām. Tātad, ir kaut kāds izejmateriāls, ar kura nomaiņas izmaksām jārēķinās, vai ne? Un kāda ir šī izejmateriāla orientējošā maiņas cena? Pieļauju, ka projektora garantijas laikā lampa, ja neiziet no ierindas, nostrādās, jo resurss izskatās pietiekams uz 3 gadiem, bet beidzoties garantijai, vai nebūs tā, ka lētāk nopirkt jaunu projektoru?

    EsPar
    08.09.2017 18:30

    Wow – beidzot kaartiigs projektors, virs 1 000 000 kraasu atieciiba !!!

    Reklāma