Web Analytics
More
    Reklāma

    Android O būs pēdējais lielais OnePlus 3 un 3T atjauninājums

    Jaunākie raksti

    Pēc OnePlus 2 vilšanās ar atjauninājumiem zīmola fani cerēja, ka ar šo nedienas būs galā, tomēr – nesaki “lec” pirms neesi “hop” (vai varbūt bija otrādāk?). OnePlus tikko paziņojis, ka arī OnePlus 3 un OnePlus 3T neko ilgi netiks uzturēti formā – Android O operētājsistēma būs pēdējā, ko šie abi modeļi saņems.

    Pēcāk OnePlus 3 un OnePlus 3T kādu laiku saņems drošības ielāpus un varbūt kādu saskarnes uzlabojumu, tomēr Android P versiju var negaidīt. Precīzāka informācija no OnePlus pārstāvjiem netiek sniegta.

    Reklāma

    Pieļauju, ka OnePlus 3T modeļa īpašniekiem šis ir ļoti nepatīkams jaunums, jo OnePlus 3T ir tikai 9 mēnešus vecs modelis, ko daudzi sapirkās vēl pirms OnePlus 5 iznākšanas, cerot uz pamatīgu ražotāja atbalstu.

    Nez, ko tagad sadomās OnePlus zīmola lokālie ķīlnieki fani? 36% cenas kāpums trīs gadu laikā ir nekas, jo Samsung taču arī ceļ cenas. Ekrānam nav želejas efekta un akumulatora darbības laiks ir negaidīti garš.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    14.08.2017 12:36

    >OnePlus 3T modeļa īpašniekiem šis ir ļoti nepatīkams jaunums

    kāpēc gan….androjedu īpašniekiem jābūt gataviem jebkādiem likteņa pavērsieniem….toties teh. specene kāda, nu i kas, ka nedabūs jaunāku versiju par baranku!

    digitalk
    14.08.2017 19:08
    Reply to  x

    tāpat āboļīpašnieki šūmējās, kad iOS jaunumi atnāca un pārvērta dzelzi par gandrīz dārzeni. ne vienmēr jaunu opsistēmu izlaišana ir saistīta ar ražotāja nevarēšanu. beidzot nāk pie prāta un nemēģina uzstumt mārketinga haipu uz neatbilstošas tehnikas.

    Reklāma