Web Analytics
More
    Reklāma

    Kaspersky Lab iepazīstina ar jaunu bezmaksas lietotni Android ierīču akumulatoriem

    Jaunākie raksti

    Kaspersky Lab ir izlaidis jaunu risinājumu Android ierīču lietotājiem – Battery Life. Šī bezmaksas lietotne ir paredzēta lietotāja pasargāšanai no briesmīgi nepatīkamas situācijas, kad tālruņa akumulatora uzlādes līmenis pazeminās visnepiemērotākajā brīdī.

    Aptauja liecina, ka deviņas desmitdaļas respondentu krīt panikā, kad viņu tālruņa akumulatora uzlādes līmenis kļūst zems. Tas nepārsteidz, ņemot vērā, ka ļaudis jūtas vairāk noraizējušies, kad ir bez šiem mobilajiem pavadoņiem nekā bez saviem īstajiem partneriem.

    Reklāma

    Bieži vien neuzlādēts viedtālrunis nav tikai nepatīkams piedzīvojums, bet tas var būt arī nedroši, piemēram, var būt bīstami atrasties bez mobilajiem sakariem ārkārtas situācijā vai ja lietotājs ir nonācis nepazīstamā vidē. Battery Life ir izstrādāta, lai reizi par visām reizēm atrisinātu šo problēmu.

    Kaspersky Lab risinājums analizē visas lietojumprogrammas lietotāja ierīcē un identificē tās, kas patērē visvairāk enerģijas. Tas ir īpaši svarīgi, ņemot vērā, ka 96 % lietotņu Android ierīcēs darbojas fonā, pat ja lietotājs tās nav palaidis. Battery Life ar vienu pieskārienu var apturēt šīs enerģijas rijējas, tādējādi pagarinot akumulatora darbības laiku. Turklāt Battery Life lietotājam parādīs steidzamu paziņojumu, ja kāda lietotne sāks izmantot vairāk enerģijas nekā parasti.

    Vēl viena noderīga Battery Life funkcija ļauj aprēķināt laiku, cik atlicis līdz pilnīgai akumulatora izlādei. Šī informācija lietotājam dod iespēju steidzami atrast veidu, kā uzlādēt tālruni, lai nepaliktu bez mobilajiem sakariem tad, kad tie var būt visvairāk vajadzīgi. Tāpat uzlādēšanas laikā Battery Life aprēķina, cik atlicis līdz pilnīgai akumulatora uzlādei.

      

    «Mūsu pieeja lietotāju aizsardzībai ietver digitālo risku samazināšanu līdz minimumam visās frontēs, nevis kiberdraudu jomā vien. Battery Life palīdz ļaudīm nezaudēt sakarus. Tomēr ir svarīgi neaizmirst par drošību internetā ikreiz, kad esat tiešsaistē. Un ir īpaši svarīgi ievērot sava privātuma aizsardzību no svešām acīm, kā arī ierīces aizsardzību pret nozaudēšanu vai zādzību. Arī visās šajās jomās mēs esam sagatavojuši risinājumus,» atgādina Kaspersky Lab patēriņa preču pārvaldības vadītāja Jeļena Harčenko.

    Kaspersky Battery Life aizņem tikai 15 Mb un ierobežotā skaitā valodu darbojas platformās Android 4.1–6.0.1. Lai lejupielādētu lietotni, apmeklējiet linku šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oleg E.
    06.07.2017 12:13

    Galxy S8Plus… :(((((comment image

    Kaspars Bebris
    06.07.2017 12:26

    Nav aplikācijas :d

    Lapsinieks
    06.07.2017 12:51

    tiešām? tehnoloģiju ziņa?

    Kasperskis
    06.07.2017 12:54
    Reply to  Lapsinieks

    Ja neesi manījis – pēdējā laikā kursorā par kasperski vien raksta :)

    Lapsinieks
    06.07.2017 12:55
    Reply to  Kasperskis

    super! Malači! Tā turēt!

    Kristaps Skutelis
    06.07.2017 13:28
    Reply to  Lapsinieks

    Em, aplikācija nav tehnoloģiju ziņa?

    Lapsinieks
    06.07.2017 13:31

    katra mēsla preses relīze nav tehnoloģiju ziņa. katra jauna aplikācija telefonā tikai samazina baterijas darbības laiku – tieši pretēji tās mērķim. kuram normālam brendam nav sava – vairāk vai mazāk drastiska taupības sistēma jau iebūvēta?

    Kristaps Skutelis
    06.07.2017 13:31
    Reply to  Lapsinieks

    Tieši šīs diskusijas dēļ arī tika publicēta šī konkrētā preses relīze.

    Skābene
    06.07.2017 13:08

    Priekš kam tādu draņķi, ja var palaist telefonu ultrataupīgajā (melnbaltajā) režīmā un telefons izvelk vēl pāris dienas!?

    Kristaps Skutelis
    06.07.2017 13:28
    Reply to  Skābene

    Ne visiem telefoniem ir tāds režīms ;)

    Kristaps Lācis
    06.07.2017 14:57

    Kamēr amīšu specdienests pārbauda kaspersky un aicina nelietot, tikmēr šie mauc pa lietotāju telefoniem.

    KKTK
    06.07.2017 15:34

    Bet ja lielākais baterijas rijējs ir android OS, tad ko? Ar vienu pieskārienu to te var nahrenizēt? :D

    x
    06.07.2017 16:35
    Reply to  KKTK

    palīdzēs on/off poga)

    Martins Baumanis
    06.07.2017 23:46

    Ar ko šī aplikācija ir atšķirīga no miljons citiem “battery saver” app? ar preses relīzi kursorā?
    pie tam, vismaz pēc saskares ar datoriem, aplikācija noēdīs vairāk resursus nekā ietaupīs. Resursu rijēju viens no līderiem.

    Reklāma