Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei pārdevis 5 miljonus Mate 9, uzsāk Android O testus

    Jaunākie raksti

    Huawei ir spējis īsā laika periodā būtiski uzlabot viedtālruņu programmatūru. Īpaši tiek izcelta Emotion 5.0 saskarnes versija, kas atnesusi ilgi gaidītus labojumus, piemērotību eiropiešiem un pat pāris jaunas iespējas.

    Huawei Mate 9 ir uzskatāms par ražotāja pagaidām lielāko sasniegumu, jo četru pārdošanas mēnešu laikā tas nonācis 5 miljonu lietotāju rokās un kabatās. Pagaidām Mate 9 vēl nevar mēroties ar pagājušā gada Huawei P9 mērogiem, kas spējis sasniegt vismaz 10 miljonu pārdoto viedtālruņu skaitu.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek ziņots, ka Huawei uzsācis testēt Android O operētājsistēmas darbību Mate 9 modelī. Protams, šāds ražotāja solis ir patīkams un iedrošinošs, bet ir jāsaprot, ka Android O operētājsistēma nav pat saņēmusi pilnu nosaukumu, tā ir pieejama izmēģinātājiem, to nav ieteikts izmantot ikdienā.

    Android O pilnu nosaukumu ieraudzīsim tikai maija vidū, kad norisināsies Google I/O 2017 konference. Huawei nav oficiāli paziņojis, kuri viedtālruņi varētu cerēt uz Android O atjauninājumiem. Jau ar Android Nougat neveicās tik gludi, kā tika cerēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma