Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ir sataisījusi pamatīgu haosu ar savām saziņas lietotnēm

    Jaunākie raksti

    Google savos saziņas servisos ir ieviesusi kārtīgu haosu – Google Talk ir miris, Hangouts vēlas kļūt par jauno SlackProject Fi lietotāji ir neapmierināti, un visi ienīst jauno Allo, kas tiek uzspiests viedtālruņu lietotājiem. Līdzīgas problēmas Google vienmēr bijušas ar Google+ servisu, kas tā arī nekad nav spējis iedzīvoties.

    Jau ir ierasts, ka neskaitāmos Google saziņas servisus lietotāji aizstāj ar WhatsApp, kas piedāvā gan saraksti, gan datu pārsūtīšanu, balss zvanus un arī video zvanus vienā lietotnē. Varbūt Hangouts arī kādreiz spēs ar Hangouts Meet un Hangouts Chat iekarot biznesa lietotāju sirdis, bet privātie lietotāji no Google produktiem mūk kā no sātana.

    Reklāma

    Android Messages varētu uzskatīt par vienīgo Google labi paveikto darbu, bet Android Messages iespējas vēl arvien daļēji pārklājas ar Allo pamata pienākumiem. Īsāk sakot, ja vēlies kaut ko līdzvērtīgu iMessage, kas paredzēts Android, atmet ar roku. Vienu īsu mirkli pat runāja, ka iMessage nonāks pie Android lietotājiem, bet vēlmes nepiepildījās.

    Pavisam drīz gaidāma Google I/O konference, kuras laikā Google iepazīstina ar saviem jaunumiem. Būtu laiks Google saņemties un pārstrādāt pašas radīto haosu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    27.03.2017 11:26

    kas tur iMessages ir tāds grandiozs, ko būtu jāvēlās?

    as
    27.03.2017 12:09
    Reply to  Lapsinieks

    Tieši gribēju jautāt! Tas imssg bieži neizskaidrojami nestrādā starp apple lietoptājiem – rāda, ka nosūtīts, bet otrā galā nekas nekad nav saņemts.
    Arī kad sūti kādam, kam tajā brīdī nedarbojas dati, piemēram atrodas roamingā, tad nezini vai ir vai nav saņēmis

    Raimonds Talcis
    27.03.2017 12:53
    Reply to  as

    Par tām imssg problēmām pilnīgi piekrītu un būtībā trūkumi tur netrūkst.
    Man vairāk liekas ka raksta autors ir domājis ka Google nav spējusi izveidot vienu programmu kas pildītu vairkākas funkcijas līdzīgi kā tas ir ar Watsapp vai imssg (ne tik pilnvērtīga bet ar plašākām iespējām).

    psssss
    27.03.2017 14:43

    cik projekti guuglei IR izdevusies normali? Vairak ir likvideti, un ir garaam, nekaa darbojas. Zalais mēsldroīds aizgāja tikai tāpēc, ka gīkiem vajadzēja kādu underground draņķību, lai izceltos no aifonistiem. Kurš idiots uz java būvē os uz touch devaisiem??

    reiny
    27.03.2017 15:28
    Reply to  psssss

    Picasa bija labs produkts. Bet tad Google to aizklapēja.

    AEROFLOT
    28.03.2017 11:11
    Reply to  psssss

    Nekas nemēdz aiziet globālos apmēros TIKAI kaut kādu gīku iegribu dēļ.

    pirx73
    27.03.2017 23:32

    Piekrītu. Hangouts un Google+ ir manis nīstākās gapps. Īpaši no tā laika kad Google gribēja uzspiest Hangouts visiem ar varu kā defaulto SMS aplikāciju. Nu vismaz Google telefoniem. Nākamajā Android versijā Google nāca pie prāta un atlika atpakaļ “normālu” SMS aplijācuju, jo pretestība Hangouts bija milzīga.
    Vēl pie jucekļa varētu pieskaitīt daļēji viena otru dublējošās lietotnes Google News and Weather un Play Newsstand.

    28.03.2017 10:14

    Sajūta, ka Google cenšas sagrābt visu, kamēr beigās čiks vien sanāk. Vai labāk viņiem nebūtu bijis palikt pašiem par sevi, nevis censties neveiksmīgi kopēt pārējos?

    Lapsinieks
    28.03.2017 10:46
    Reply to  Krist2ps 🔗

    var drusku smalkāk? kas ir pārējie un kas tiek neveiksmīgi kopēts? Pie kā pašiem palikt? Ja tā paskatās, tad vai ir kāda joma, kur gūgle nav līderis? 80% viedtālruņu darbina gūgle, meklētājs – gūgle. gmails, chrome… no malas, protams, daudzas darbības izskatās haotiskas un neizprotamas un bieži mānīgi tiek uzskatītas par lielu neveiksmi. piemērus nav tālu jāmeklē: viedās brilles, modulārie telefoni utt. bet tas, ko mēs redzam, ir tikai kautkāda sīka publiska šķautnīte no globālās bildes.

    Reklāma