Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sašķeļ Hangouts servisu Meet un Chat iespējās, dzīsies pakaļ Slack

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā Google paziņoja, ka Hangouts serviss piedzīvos pārmaiņas, un jau no 25. aprīļa visas trešo pušu lietotnes nespēs tikt klāt pie Hangouts iespējām. Tikko paziņots, ka Hangouts tiek sadalīts divās daļās – Meet un Chat. Hangouts attālināsies no izklaides iespējām, dodot priekšroku biznesa apkalpošanai.

    Meet būs biznesa lietotājiem paredzēts saziņas serviss, lai veidotu neklātienes tikšanos, bet Chat būs grupu čats. Servisi nodrošinās līdz 30 personu dalību neklātienes sanāksmēs, nebūs nepieciešams veidot lietotāju kontus vai lejupielādēs lietotnes – viss būs paveicams no tīmekļa pārlūka. Hangouts Meet saziņai varēs pievienoties ar saņemtu tiešsaistes adresi vai pat ielūgumu Google Calendar.

    Reklāma

    Hangouts Chat ir veidots komandu darbam, serviss atnāks ar iespējām veidot dažādas grupas, projektus, kuros var iesaistīt konkrētus cilvēkus. Chat iespējas papildinās Drive un Docs integrācija.

    Google uzsver, ka Hangouts Meet kļūst pieejams jau šodien, bet pie visiem lietotājiem tas nonāks viļņveidīgi tuvāko nedēļu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma