Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Factory marta tēma – E-auto un kā mēs brauksim nākotnē

    Jaunākie raksti

    Digital Freedom Festival paplašina darbību, uzsāk izglītojošus ikmēneša publiskos pasākumus – Digital Freedom Factory

    Digital Freedom Festival, vērienīgākais tehnoloģiju startup, korporāciju, politikas un dzīvesstila festivāls Latvijā, kas pagājušā gada novembrī Rīgā vienkopus pulcēja vairāk kā tūkstoti dalībnieku no 25 valstīm, paplašina savu darbību un atklāj izglītojošus ikmēneša publiskos pasākumus Digital Freedom Factory.

    Reklāma

    Digital Freedom Factory mērķis ir dalīties ar praktiskām zināšanām un pieredzēm, turpinot festivāla ideju – veicināt izpratni, diskusiju un ciešāku sadarbību starp startup uzņēmējiem, korporācijām, politikas veidotājiem un dzīvesstila ekspertiem par digitālās brīvības ideju – lai digitālās revolūcijas rezultāts būtu nevis digitālā diskriminācija, bet gan ieguvums visiem sabiedrības locekļiem.

    Digital Freedom Factory marta tēma – E-auto un kā mēs brauksim nākotnē

    Otrdien, 14.martā pulksten 18:30 OraculeTang Space kopstrādes vietā (Doma laukums 2, Rīga), Digital Freedom Factory aicina uz sarunu par  “gudro pilsētu “(Smart Cities) aktualitāti – “E-auto un to, kā brauksim nākotnē”. Sarunā piedalīsies autosportists un inženieris Andris Dambis un sociālantropologs Viesturs Celmiņš. Sarunu vadīs Digital Freedom Festival līdzdibinātājs Juris Šleiers.

    Digital Freedom Festival līdzdibinātājs Juris Šleiers: “Mūsu sarunas mērķis ir paplašināt cilvēku domu lauku, ja runa ir par pēdējos gados tik aktuālu tematu kā Smart Cities jeb gudrajām pilsētām. Kas tās ir? Vai Rīga tāda ir? Vai gudrajās pilsētās visi brauc ar riteņiem un jaunieši nemaz neprot vadīt auto? Kāpēc šobrīd puse no jaunajiem auto Norvēģijā ir elektroauto un Vācija apsolījusi līdz 2020.gadam ieviest miljons elektroauto? Bet varbūt tas ir tikai “modernisma fetišisma” blakusprodukts, tehnoloģiju diktāts, kas mūsu dzīves nemaz neuzlabo un gudrās pilsētas ir kaut kas daudz vairāk par satiksmi un mobilitāti? Jā, un kur šajā visā ir cilvēks?”

    Ieeja bez maksas ar iepriekšēju reģistrāciju: http://ej.uz/DigitalFreedomFactory

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma