Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit izziņo pasaulē plānāko fitnesa aproci Alta HR

    Jaunākie raksti

    Fitbit jau iepriekš bija paziņojis, ka gaidāma jauna Alta HR fitnesa aproce, un tikko par gaidāmo aproci paziņots arī sīkāk. Fitbit Alta HR fitnesa aproce pieejama iepriekšpasūtīšanai par 149 eiro.

    Pagājušā gada nogalē no Fitbit netika sagaidīta jaunu produktu iznākšana, uzņēmumam nācās pat daļēji atlaist darbiniekus, jo tas nespēja nodrošināt investoru nosprausto peļņas latiņu. Fitbit arī pamatīgi patērēja naudu, iegādājoties Vector un Pebble.

    Reklāma

    Fitbit Alta HR tiek reklamēta kā pasaulē plānākā fitnesa aproce, bet tās plānums izpaužas nevis biezuma (augstuma virs rokas), bet platuma dimensijā. Fitbit Alta HR atgādina stilīgu aproci, nevis elektronisku ierīci ar OLED ekrānu un soļu skaitītāju. Alta HR spēj uzkrāt sīki izdalītus datus par septiņām dienām, pēc tam dati tiek pārrakstīti, bet vēl 30 dienas tiek saglabāta informācija par dienas sasniegumiem.

    Fitbit Alta HR ir mitruma un putekļu noturība, bet ar to nevarēs iet dušā. Tāpat pievienotas Sleep Insights un Sleep Stages iespējas, kas iepriekš bija tikai Charge 2 un Blaze modeļos. Diemžēl GPS uztvērējs nav iekļauts Alta HR, tāpēc 149 eiro cena šķiet visai augsta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    08.03.2017 22:15

    Nebūtu pareizi teikt, ka plānākais un tad paskaidrot, ka runa iet par platumu. Pēc šīs analoģijas ņemot, jāsaka, ka Porziņģis ir afigenno resnais un paskaidrot, ka nevis no viena sāna līdz otram, bet no pēdām līdz galvai. 😀
    Oriģinālā teikts slaidākais (slimmest), tādā gadījumā paskaidrojums kurā virzienā, jau būtu korekts.

    x
    09.03.2017 10:05
    Reply to  bombelats

    latviešu valodā ir pat īpašs vārds, kas apzīmē nelielu platumu – šaurs )

    Reklāma