Web Analytics
More
    Reklāma

    Walmoo publicē globālu lojalitātes risinājuma partneru programmu

    Jaunākie raksti

    Walmoo mērķis ir palīdzēt maziem un vidējiem uzņēmumiem augt un uzlabot attiecības ar saviem klientiem, izmantojot gudras un personalizētas lojalitātes programmas un pircējiem nodrošināt iespēju sevi ērti identificēt vairākās vietās ar vienu profilu un iegūt bonusus no vietām, kuras viņi apmeklē.

    Walmoo ir pirmais Lojalitāte-kā-Pakalpojums risinājums, kas maziem un vidējiem uzņēmumiem ļauj ieviest individuāli pielāgotu, elastīgu, viegli lietojamu un par ļoti konkurētspējīgu cenu pieejamu lojalitātes programmas risinājumu, izmantojot NFC / QR tehnoloģijas un esot pieejams 100% pašapkalpošanās vidē, kas nozīmē, ka uzņēmumam ir pilna kontrole pār viņa lojalitātes programmu no pirmās dienas.

    Reklāma

    Reaģējot uz augošo pieprasījumu un vajadzību pēc pieejamiem vietējiem konsultantiem visos pasaules reģionos, Walmoo paziņojis par globālu partneru programmas palaišanu. Walmoo lojalitātes ekspertu partneru programma sniedz jaunas iespējas risinājumu izstrādātājiem un izplatītājiem, individuāliem komersantiem un risinājumu integratoriem veiksmīgi piedāvāt un ieviest lojalitātes risinājumus maziem un vidējiem uzņēmumiem, izmantojot unikālo Walmoo klientu lojalitātes platformas risinājumu. Dalība partneru programma ir bezmaksas un partnerim ir iespēja būt pilnīgā kontrolē par konsultācijām, ieviešanu un apkalpošanu. Tiek piedāvāta arī ‘White Label ‘ (partnera individuāli brendēts risinājuma) opcija.

    “Mēs Walmoo sapratām, ka maziem un vidējiem uzņēmumiem ir nepieciešamība pēc viegli pieejama un moderna lojalitātes programmu risinājuma, kas nodrošina klientu lojalitātes programmu realizēšanu, izmantojot mūsdienīgu tehnolģiju iespējas. Risinājumam jābut ērti ieviešamam, bez lielām ieviešanas izmaksām, kā tas mēdz būt tradicionālajām POS sistēmām, bez ilgtermiņa saistībām un par atbilstošu ikmēneša maksājumu, kas pielāgojas atkarībā no lietošanas apjoma, jo maziem un vidējiem uzņēmumiem tas ir īpaši aktuāli, jo viņi ir ļoti atkarīgi no ikmēneša ienākumiem. Mūsu lojalitātes sistēma tiek piedāvāta, kā SaaS (Programmatūra kā pakalpojums), kas nozīmē, ka, pirmkārt, klientam nav jāuztraucas par daļu no tehniskā risinājuma, jo mēs to nodrošinām un uzturam ‘mākonī’ un, otrkārt, ieviešanas process ir tāds, ka to iespējams izdarīt jebkuram cilvēkam, bez programmētāja vai cilvēka ar īpašām tehniskām zināšanām palīdzības.  Tomēr pieredze rāda, ka liela daļa uzņēmumu vēlas, lai viņus konsultē pašā lojalitātes programmas plānošanā un bonusu veidošanā. Tā tomēr ir delikāta lieta un visam ir jābūt izplānotam tā, lai tas darbotos efektīvi un no tā būtu labums abām iesaistītajām pusēm – gan uzņēmumam, gan klientam. Ne tikai uzņēmēja laika trūkums, bet arī vajadzība pēc eksperta skatījuma uz lojalitates risinājumu ir iemesls, kādēļ uzņemumi dod priekšroku profesionālam konsultantam. Tādēļ mēs esam nonākuši pie secinājuma, ka ir jānodrošina atbilstoši rīki vietējiem lojalitātes risinājumu ekspertiem, lai viņiem būtu iespēja palīdzēt saviem biznesa klientiem ne tikai izplānot, bet arī tehniski ērti realizēt lojalitātes programmas risinājumus.” komentē Walmoo līdzīpašnieks un vadītājs Guntis Coders.

    Walmoo risinājums sastāv no Android un/vai Web bāzēta lojalitātes termināla aplikācijas un web bāzēta administrācijas paneļa. Pircēju identificēšanai ir vairākas izvēles iespējas Tā var būt bezkontakta karte vai printēts vai digitāli glabāts QR kods.  Vēl viena lieta, kas Walmoo padara unikālu ir tas, ka Walmoo ir pirmais risinājums pasaulē, kas nodrošina iespēju uzņēmumam vai nu nodrošināt savas individuālā dizaina bezkontakta lojalitātes kartes vai izmantot JEBKURU citu bezkontakta (bezkontakta bankas, publiskā transporta, pilsētas vai citu veikalu lojaliātes kartes) karti savu klientu identificēšanai. Latvijā tas ir E-talons, Swedbank bezkontakta norēķinu karte, Citadele bezkontaktu E-talona karte, RIMI bezkontakta lojalitātes kartes, Rīgas pilsētas iedzīvotāju bezkontakta karte, Siguldas ID bezkontakta karte u.c. Tā ir jāpiereģistrē Walmoo sistēmā, vienkārši pietuvinot kādam no Walmoo terminalā aplikācijas karšu lasītājiem. Turpmāk cilvēks varēs izmantot to pašu karti arī pārējos veikalos, kuri izmanto Walmoo risinājumu.

    Walmoo risinājuma demokrātiskā un elastīgā cenu politika ir lielisks veids, kā nodrošināt uzņēmumiem viņiem atbilstošu cenu, jo tā pielāgojas, atkarībā no lietošanas apjoma attiecīgajā mēnesī. Tiek uzskaitīti TIKAI unikāli apmeklētāji attiecīgajā mēnesī, neatkarīgi no kopējā klientu datubāzes, atkārtoto apmeklējumu vai terminālu apjoma.  Mūžīgais bezmaksas plāns (Ja mēnesī ir zem 50 unikāliem apmeklētājiem) bez funkcionāliem ierobežojumiem ir lielisks risinājums pavisam maziem uzņēmumiem un tiem, kas vēlas kārtīgi izmēģināt sistēmu, neierobežojoties funkcionalitātē un termiņos.

    Šis partneru programmas paziņojums nāk reizē ar Walmoo pirmo ārpus Latvijas pārstāvniecības izveidošanu. Walmoo atver pārstāvniecību Lielbritānijā un bāzēsies   pie globālās koprades telpas TechHub partnera Londonā: 4-5 Bonhill Street, London, EC2A 4BX.

    Walmoo ir dibināts 2013. gadā. Šobrīd sistēmā ir reģistrējušies vairāk kā 1000 biznesa klientu no vairāk kā 30 dažādām valstīm. Latvijā Walmoo risinājumu lieto ap 20 uzņēmumu un organizāciju, tajā skaitā, slēpošanas kalni Žagarkalns, Ozolkalns, Reiņa Trase, Siguldas pilsētas trase, Rāmkalni, restorāni SunsetLounge Riga, Innocent Cafe, RocketBean Roastery, lāzertagu arēna Poligon-1, SPA salons Bonitta Welness, ēdnīca Gardumgardi, Antīko Automobīļu Klubs, makšķerēšanas piederumu veiklas FishBon un tuvākajā laikā pievienosies vēl vairāki plaši zināmi uzņēmumi. Walmoo partneru programmai jau pievienojušies pirmie lojalitātes eksperti no Grieķijas, Bulgārijas, Guanas, Slovākijas, Lielbritānijas, Ķīnas un 2 uzņēmumi no Latvijas: FDS cards un ADI kartes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    juliet quin
    12.02.2017 02:42

    Laba diena visiem šajā mājas lapā varētu liecināt, kā es kļuvu glābšanas Mr Sergejs Shikunov Kad es biju noārdīt.
    Es esmu kundze, Blanca Payne pēc nosaukuma. Es dzīvoju ASV, es vēlos izmantot šo mediju, lai brīdinātu visus aizdevumu pretendentiem jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ​​ir izkrāpšanu pirms visur mēnešiem man bija finansiāli saspringtas, un jo mans izmisums man bija cheated ar vairākiem tiešsaistes aizdevējiem. Man bija gandrīz zaudējis cerību, kamēr mans draugs minēti mani ļoti uzticamu aizdevējs sauc Mr Sergey Shikunov kas man aizdot aizdevumu $ 100,000 8hrs bez stresa.
    Ja Jums ir nepieciešama jebkāda veida aizdevumu, vienkārši sazināties ar viņu pa e-pastu: (sergeyshikunov@yahoo.com), kas ir iemesls, kāpēc es esmu, izmantojot šo vidēja brīdināt visus kredītvēsturi, jo ellē es pagājis rokās šo krāpniecisko aizdevējiem. un kā es biju glābšana vīriešu, SERGEY SHIKUNOV.

    Un es negribu no jums iziet cauri šādai elli, ka es devos rokās šo viltus tiešsaistes aizdevējiem, es arī gribu, lai jūs man palīdzēt nodot šo informāciju cilvēkiem, kas ir nepieciešama aizdevuma, kad tev savu aizdevums Mrs Blanca Payne, es lūdzu, lai Dievs dod viņam. dzīve Dievs svētī viņu mūžīgi labā viņš ir paveicis manā dzīvē.
    Kundze, Blanca Payne.

    Reklāma