Web Analytics
More
    Reklāma

    Walmoo rada inovatīvu Plug&Play risinājumu ar ko plāno mainīt klientu karšu tirgu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Walmoo radījis vēl nebijušu risinājumu, kas izmantojams saslēgumā ar kases sistēmām un nekavējoties “iemāca” kasei lietot NFC (Near Field Communication) tehnoloģiju, iespējo sadarbības iespējas ar jebkuru citu tirgotāju bez papildus programmēšanas darbiem, kā arī ļauj pircējiem izmantot vienu un to pašu lojalitātes “kartiņu” pie visiem iesaistītajiem tirgotājiem.

    Uzņēmumi, kuriem jau ir savas lojalitātes sistēmas vai tās tiek plānotas esošajā kases sistēmā, var izmantot jauno Plug&Play (Pievieno un lieto) risinājumu, kas ar NFC tehnoloģiju sniegtajām priekšrocībām atvieglo klientu lojalitātes programmu izmantošanu. Līdzīgi kā E-talonu, arī lojalitātes karti vairs nav jāizņem no maka, un to iespējams izstrādāt dažādās formās, piemēram, kā uzlīmi vai atslēgu piekariņu. Uzņēmumi var bez liekiem programmēšanas darbiem veidot sadarbību ar citiem komersantiem – vai nu līdzīgā saslēgumā ar Plug&Play pie partnera kasēm, vai neatkarīgi no kases ar Android mobilās biznesa lietotnes palīdzību.

    Reklāma

    “Mēs uzskatām, ka nav vērts tērēt liekus resursus, izstrādājot individuālas integrācijas ar savstarpēji atšķirīgām kases sistēmām, kādu tirgū ir visai daudz. Tādēļ izvēlējāmies izstrādāt risinājumu, kur visas darbības notiek ārpus kases sistēmas un kasei tiek padots tikai nepieciešamais rezultāts. Protams, rezultātu nosūtīšanai nākas pielāgoties atsevišķām kases sistēmām, tomēr tas ir salīdzinoši mazāks resursu ieguldījums nekā speciālas programmatūras izstrādāšana katrai kases sistēma,” ar jaunā risinājuma priekšrocībām iepazīstina Walmoo vadītājs Guntis Čoders, “mēs uzskatām, ka šādi nekaitējam kases sistēmu izstrādātājiem un uzturētājiem. Tieši pretēji  – mēs piedāvājam inovatīvu papildinājumu esošajām sistēmām, tās modernizējot, kā arī ļaujam sadarboties dažādām kases sistēmām, bez liekiem laika un finanšu resursu tēriņiem integrācijām. Jaunais risinājums jau izmēģināts vairāk nekā sešu mēnešu garumā divos Rīgas restorānos un gan mēs, gan restorānu vadība ir apmierināti ar rezultātu. Gan “Rocket Bean Roastery”, gan “Innocent Cafe” gadījumā esam devuši iespēju restorāniem piedāvāt NFC uzlīmes, kā savas klientu kartes, kā arī izveidot savstarpējo sadarbību, dodot atlaides arī partnera klientu ‘karšu’ turētājiem, bez papildus kases programmēšanas.”

    Walmoo ir identifikācijas un lojalitātes platforma ar inovatīviem rīkiem individuālu lietotāju identifikācijas, lojalitātes programmu un sadarbības akciju risinājumu izstrādei un ieviešanai, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un nodrošinot visus pakalpojumus pašapkalpošanās vidē. Šobrīd pircēju identifikācijai tiek izmantotas NFC un QR tehnoloģijas un kā identifikācijas skeneri un lojalitātes termināli iespējams izmantot Android viedtālruni vai planšetdatoru ar uzinstalētu Walmoo – Loyalty mPOS mobilo aplikāciju, kuru iespējams lejupielādēt no Google Play.

    Walmoo var noderēt arī skolēnu un studentu identifikācijai, dažādu pasākumu dalībnieku un klubu biedru atpazīšanai, kā arī atsevišķām mārketinga aktivitātēm. Tā ir ļoti elastīga un viegli pielāgojama kā nelielām interešu grupām, tā uzņēmumiem ar tūkstošiem klientu. Jebkurš interesents var reģistrēties business.walmoo.com un izmēģināt sistēmu pilnīgi bez maksas. Par Plug&Play risinājumu jāsazinās individuāli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma