Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung fitnesa aksesuāros gaidāmas Under Armour lietotnes

    Jaunākie raksti

    Samsung izlēmis sadarbībā ar Under Armour veidot un uzlabot vairākas fitnesa lietotnes, kas tieši paredzētas Samsung fitnesa aksesuāriem – Samsung Gear Fit2, Gear S2 un Gear S3.

    Samsung piedalīsies UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun un Endomondo uzlabošanā. Visas minētās lietotnes būs daļa no Under Armour Connected Fitness Suite lietotņu komplekta. Lietotnes papildinās Samsung fitnesa aksesuārus, kā arī Samsung viedpulksteņi iegūs vairākas unikālas iespējas, kas nebūs pieejamas citu ražotāju pulksteņu un viedtālruņu izmantotājiem.

    Reklāma

    Piemēram, Samsung pulksteņi varēs parādīt karti skrējiena laikā, atgriešanās ceļu un līdzīgas navigācijas iespējas. Pagaidām izskatās, ka Samsung varētu daļēji atteikties no S-Health lietotnes, jo MyFitnessPal, MapMyRun un Endomondo komplekts pilnībā nosedz S-Health iespējas.

    Jaunais lietotņu komplekts pie Samsung Gear S2 un Gear S3 īpašniekiem nonāks tuvāko pāris mēnešu laikā.

    Under Armour ir sporta apģērba, apavu un aksesuāru ražotājs. Under Armour par salīdzinoši zemu cenu – nieka 85 miljoniem dolāru – pirms diviem gadiem iegādājies Endomondo. Tā ir viena no populārākajām fitnesa lietotnēm, jo ērti sadarbojas ar Jabra, Garmin, Fiitbit, Withings, citiem sporta pulksteņiem un aprocēm. Under Armour paspējis iegādāties arī MyFitnessPal, samaksājot 475 miljonus ASV dolāru. MyFitnessPal ir vairāk diētas un kaloriju uzskaites serviss, bet tas ietver arī nedaudz nodalītu fitnesa lietotņu kopumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma