Web Analytics
More
    Reklāma

    LG labprāt tev uz kakla uzkarinās skaļruņus

    Jaunākie raksti

    Lai arī CES 2017 tehnoloģiju izstāde būs vēl tikai nākamnedēļ, LG jau vienu pēc otra sper laukā savus jaunumus. Vakar uzzinājām par interesanto levitējošo skaļruni un šodien laiks iepazīties ar diviem jauniem LG bezvadu skaļruņim, ko varam uzkarināt sev uz kakla.

    Uzreiz gan jāpiezīmē, ka LG kaklā karināmajiem skaņas aksesuāriem ir vēsture un es pats esmu lietojis vairākus no tiem. Jāsaka, ka šīs pēc skata jancīgās ierīces praksē ir visnotaļ ērtas un savas LG TONE INFINIM (HBS-900) austiņas mīlu izmantot lidojumos. Tās ir vieglas, ērti karājas kaklā un baterijas pietiek arī starpkontinentālajiem lidojumiem.

    Reklāma

    LG ir izziņojis divas jaunas TONE sērijas austiņas. Pirmās, LG TONE Studio (HBS-W120) ir interesantas ar to, ka šajās kaklā karināmajās austiņās pašās ir iebūvēti četri skaļruņi un tas ļauj trokšņot bez puļķu spraušanas ausīs. LG sakās, ka austiņas izstrādātas sadarbībā ar skaņas ekspertiem no DTS un spēj nodrošināt reālistisku kinoteātra sajūtu jebkur kur atradīsimies. Šajās austiņās ir iebūvēts arī Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter), kas uzlabo skaņas kvalitāti un atveido audio saturu maksimāli tuvu tā autoru iecerētajam. Savukārt, Dual Play funkcija ļauj vienam skaņas avotam pieslēgt divas LG TONE Studio, lai filmu vai mūziku baudītu kopā ar savu mīļumu.

    LG TONE Free

    Otras izziņotās austiņas ir LG TONE Free (HBS-F110) un tas ir pirmais LG bezvadu stereo produkts ar bezvadu austiņām, kuras var uzlādēt uz kakla uzkarināmā aksesuārā. Šis kakla aksesuārs ne tikai uzglabā austiņas, tās uzlādē, bet arī nodrošina vibrācijas paziņojumus par ienākošajiem zvaniem vai ziņojumiem. Austiņas var uzlādēt arī atsevišķā šim nolūkam paredzētā kārbiņā. Pašas austiņas, protams, var lietot arī atsevišķi no uzlādes ierīcēm, pilnīgi bez vadiem. Galvenais nepazaudēt!

    Šos produktus pavisam noteikti būs jāapskata CES 2017!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    28.12.2016 09:49

    >baterijas pietiek arī starpkontinentālajiem lidojumiem

    ļoti vienkārši – nav daudz vietu, kur apkārtējie pacietīs skanošu ceļabiedru un 9/10 ceļojuma šis verķis tik un tā būs izslēgts. ā, baterijas novērtējums dots ausu aizbāžņiem.

    Kristaps Skutelis
    28.12.2016 09:55
    Reply to  x

    Protams! Es runāju par savu pieredzi ar INFINIM modeli.

    Lapsinieks
    28.12.2016 09:56

    Nokijai jau bija šādas kaklā karināmās BT tumbas. Ja kas – skan joproām ļoti cienījami!comment image

    Kristaps Skutelis
    28.12.2016 11:38
    Reply to  Lapsinieks

    Ak, tas izskatās pat smieklīgi.

    Lapsinieks
    28.12.2016 12:59

    bet ne tik smieklīgi kā nēsāt kasetnieku uz pleca. man gan liekas, ka tas gumijas vads ir vevis lai liktu kaklā, bet lai nepakāstu vienu tumbu :D

    Martins111
    28.12.2016 11:24

    Lidmašīnās visi bezvadu sakari ir jāizslēdz..Jeb kaut kas ir mainījies?

    Kristaps Skutelis
    28.12.2016 11:38
    Reply to  Martins111

    Jā, pacelšanās un nosēšanās laikā.

    Uldis M.
    28.12.2016 11:57

    Kad savulaik vairāk braukāju ar velosipēdu un klausījos mūziku parastajos “puļķos”, par šādu risinājumu (kaklā uzkaramas skandas) arī biju aizdomājies – ka būtu daudz ērtāks un drošāks variants! Jo klasiskās ausis parasti apslāpē apkārtnes trokšņus un sajūtas nav diez ko foršas…
    Ja kādreiz atsākšu mīt pedāļus, varēs šitādas paņemt, bet nu citur ikdienā īpašu pielietojumu šādām neredzu.

    digitalk
    28.12.2016 12:49

    beidzot sāks oficiāli kaut ko tirgot arī Latvijā? LG Tone nekad te nav bijusi nopērkama.

    Reklāma