Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē levitējošo skaļruni

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2017 prezentē futūristisko levitējošo portatīvo skaļruni (modelis PJ9). Šis bezvadu skaļrunis lidinās virs komplektā ietilpstošās pamatnes, nodrošinot augstas kvalitātes skanējumu.

    PJ9 rada tā satriecošos vizuālo efektu, izmantojot spēcīgus elektromagnētus, kas atrodas ierīces pamatnē. Ierīces centrā atrodas 360 grādos vērsts skaļrunis un pamatnē iebūvēts zemfrekvenču skaļruņa nodrošināts sabvūferis zemajiem basiem. PJ9 arī nodrošina Dual Passive Radiator tehnoloģiju, lai radītu bagātīgus vidējā līmeņa toņus un izteiksmīgus augstos toņus.

    Reklāma

    Kad tā desmit stundu ilgā akumulatora darbība sāk izsīkt, portatīvais skaļrunis automātiski nolaižas uz pamatnes un sāk bezvadu uzlādi bez klausītāja iejaukšanās un mūzikas atskaņošanas pārtraukšanas. PJ9 ir IPX7 sertificēts, lai spētu izturēt jebkādus nelabvēlīgus laikapstākļus, kad tas tiek lietots ārpus telpām. Papildu ērtībām Multipoint tehnoloģija nodrošina iespēju vienlaicīgi savienoties ar divām Bluetooth ierīcēm.

    “Mūsu jaunākais papildinājums aizvien pieaugošajam premium bezvadu audio ierīču klāstam ir ne tikai pievilcīgs, bet tas arī nodod vēstījumu, ka LG ir nopietni noskaņots patērētājiem sniegt kaut ko patiešām jaunu un neredzētu,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents Braiens Kvons (Brain Kwon).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    27.12.2016 11:28

    ļoti labi šādu padarīšanu ir turēt sev blakus galvai, kā to liži rāda.

    Lapsinieks
    27.12.2016 11:30

    Vismaz paši pārlasiet preses relīzes un izdzēsiet copy/paste sadubultotos tekstus.
    Ja par tēmu – ierakstu radītāji ar seko šim trendam un rada kaut ko tādu “abstrakti ne-stereo”? Mana sapratne ir apstājusies pie tā, ka ierakstītāji cenšas uzburt virtuālu skatuvi, kurā ar stereo palīdzību tiek iezīmēti un nodalīti dažādi instrumenti, balsis.

    27.12.2016 12:04
    Reply to  Lapsinieks

    Ui, cik aģentūras meitenes bija viltīgi noslēpušas to dubultoto tekstu. Lasot cauri pats nepamanīju. Tagad salabots!

    Visādi citādi reāli interesants verķis, būs jācenšas CES apskatīt dzīvajā.

    GundarsBarons
    27.12.2016 11:47

    Vai katrs basa piesitiens netrenkā to “skaļruni” bez jēgas? Un vienā brīdī vispār neaizlidina prom no tā magnētiskā lauka?
    p.s. “skaļrunis” pēdiņās, jo par nopietnu akustisko sistēmu šo knibuli saukt nevelk. Tāds fona trokšņa radītājs un viss.

    Lapsinieks
    27.12.2016 11:53
    Reply to  GundarsBarons

    cilvēkiem, kas plastmasas austiņpuļķos klausās tstststs gan jau šis liksies skaņas kosmoss.

    27.12.2016 11:52

    Bet kur iebūvēts skaļrunis augstajiem basiem?

    NTW
    27.12.2016 13:44

    Kaut kas liidziigs jau ir nopeerkams no citas firmas. Preciizi modeli neatceros. Atradu pec nelielas mekleeshanas: https://www.amazon.co.uk/ICE-Orb-Floating-Bluetooth-Speaker/dp/B00UW0MOCA

    Reklāma