Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv dosies uz pasaulē lielāko tehnoloģiju izstādi CES 2017

    Jaunākie raksti

    Ar lielu prieku vēlos paziņot, ka pašā nākamā gada sākumā Kursors.lv dosies uz saulaino Lasvegasu, kur piedalīsies pasaulē nozīmīgākajā tehnoloģiju izstādē Consumer Electronics Show (CES).

    Šī izstāde šogad notiks jau piecdesmito reizi un pulcēs 3 800+ izstādes dalībniekus, 165 000+ apmeklētājus no 150+ valstīm un 6500+ mediju pārstāvjus. Šī būs ekskluzīva iespēja plecu pie pleca pastrādāt kopā ar visiem tiem tehnoloģiju medijiem, ko lasām un apbrīnojam ikdienā. Un jūs, Kursors.lv lasītāji, būsiet perfektā situācijā – varēsiet visus jautājumus noskaidrot pa tiešo!

    Reklāma

    Lai arī CES skaitās vairāk ASV tirgum pielāgota izstāde, tomēr tajā tiek prezentētas arī tehnoloģijas un produkti, kas laika gaitā būs pieejami arī pārējā pasaulē. Tieši CES ietvaros pasaulē tika prezentētas tādas nu jau labi zināmas tehnoloģijas kā videokasetes, CD un DVD optiskie diski un OLED televizori. Jau pavisam drīz uzzināsim kādas pirmizrādes piedzīvosim CES 2017 ietvaros!

    CES izstādēs prezentētās tehnoloģijas un produkti

    Plānoju izskriet cauri pašiem svarīgākajiem tehnoloģiju grandu stendiem, kā arī apmeklēt dažādus ar tehnoloģijām saistītus pasākumus (Pepcom Digital Experience, ShowStoppers), kas janvāra pirmajā nedēļā Lasvegasā būs biezā slānī. Esmu pat pieteicies uz Faraday Future jaunā auto prezentāciju.

    Droši komentāros uzraksti kādas kompānijas stendu un produktus būtu jāapskata. Ja ir plašāks jautājums, sūti man personīgi uz kristaps@kursors.lv, kā arī vari jau laicīgi piesekot manam Twitter kontam @krizdabz. Janvāra pirmā nedēļa pavisam noteikti paies CES 2017 zīmē!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daris
    22.12.2016 16:34

    Ceru, ka kāds braucienu uzsauca, un par savu iekrāto kabatas naudiņu nav jābrauc uz Lasvegasu. Kādu ruleti ar’varēs iegriezt:)

    Kristaps Skutelis
    22.12.2016 17:02
    Reply to  Daris

    Braucienu šoreiz nodrošina CES organizatori.

    guest
    22.12.2016 21:25

    pastāsi par virtuvi ja nav noslēpums. kā CES organizatori izvēlas, kam uzsaukt izstādes apmeklējumu?

    Kristaps Skutelis
    22.12.2016 21:39
    Reply to  guest

    Es jau pirms vairākiem gadiem biju dzirdējis, ka igauņu kolēģus blogerus kāds ved uz CES un man visu laiku likās, ka to dara kāds tehnoloģiju uzņēmums kā tas notiek parasti. Kādā lokālākā braucienā aprunājos un noskaidroju, ka viņus ved CES organizatori. Šovasar pats viņiem uzrakstīju un uzprasīju vai ir iespēja uz pasākumu tikt arī kādam Latvijas žurnālistam. Gala rezultātā izrādījās, ka var.

    elvaldo03
    26.12.2016 10:30

    Noteikti vajag mēģināt aiziet uz AMD vai Intel pasākumiem, gan jau atklās RYZEN, Vega vai Kaby lake.

    anonymous rant
    26.12.2016 20:42
    Reply to  elvaldo03

    Pievienojos par AMD, ļoti gaidu, kad beidzot viņi liks kaut ko pretī Intel.

    Kaspars Xyz
    29.12.2016 09:48

    Mani interesētu jaunās smart TV operētājsistēmu versijas. Liekas, ka Samsungs jaunu Tizen versiju plāno prezentēt un LG – web os 3.5. Neesmu gan dzirdējis, bet varbūt Android 6.0 arī būs?

    Lapsinieks
    03.01.2017 09:22

    Kristaps twiterī ziņo, ka veiksmīgi ticis iekšā. Te arī pirmais video no triumfālās ierašanās štatos! https://www.youtube.com/watch?v=sez_-UoRudg

    Kristaps Skutelis
    03.01.2017 10:11
    Reply to  Lapsinieks

    Ha ha, jā, beidzot esmu galā. Jāpaguļ mazliet un rīt jau sākas pirmie mediju pasākumi. Faraday Future prezentāciju laikam gan izlaidīšu, jo ko dod, ka prezentēs savu auto, ja kompānija gandrīz izjukusi pa vīlēm.comment image

    Reklāma