Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Search piedāvā plašu Rio 2016 Olimpisko spēļu informāciju

    Jaunākie raksti

    Google uzsākusi papildināt Google Search ar 2016. gada vasaras Olimpisko spēļu informāciju. Rio 2016 spēles sāksies 5. augustā, bet jau šobrīd Google Search parāda visu informāciju par norises laikiem, dalībnieku sasniegumus, medaļu skaitu u.tml. Dažās valstīs pat pieejama Rio 2016 televīzijas programma. Google Search piedāvās arī automātisku informācijas parādīšanu, ja lasītāja/skatītāja valsts iegūs medaļu.

    Google Search iespējas jau visai glīti strādā datoru tīmekļa pārlūkos Latvijā, tomēr viedtālruņos mums pirmā tiek piedāvāta LMT reklāma, tikai pēc tam nāk informācija par Rio 2016.

    Reklāma

    Tehnoloģijas šogad ir pilnībā pārņēmušas Olimpiskās spēles. Samsung ir parakstījis līgumu par 2016. gada Vasaras Olimpisko spēļu ekskluzīvu piedāvāšanu virtuālajā realitātē. Rio 2016 Olimpisko spēļu pārraides būs skatāmas ar Gear VR virtuālās realitātes brillēm no 6. augusta līdz 22. augustam.

    Gear VR virtuālās realitātes brilles sadarbojas ar Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ un Galaxy Note 5 viedtālruņiem. Gear VR virtuālās realitātes briļļu īpašnieki varēs redzēt pārraides 85 stundu garumā, to skaitā būs arī spēļu atklāšanas un slēgšanas ceremonijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma