Web Analytics
More
    Reklāma

    PayPal pārtrauc publiskā finansējuma maksājumu aizsardzību

    Jaunākie raksti

    PayPal ir ASV dibināts starptautisks e-komercijas uzņēmums, kas dod iespēju caur internetu veikt vienkāršus un drošus maksājumus, un pārskaitījumus par pirkumiem. Kopš 2002. gada PayPal pieder interneta izsoļu uzņēmumam eBay. No šī gada 25. jūnija PayPal vairs neatlīdzinās nerealizētu publiskā finansējuma projektu ieguldījumus.

    Iepriekš ar PayPal starpniecību varēja veikt apmaksu publiskā finansējuma projektiem, un, ja projekts netika realizēts, PayPal atgrieza samaksāto naudu. Jāatzīmē, ka ar PayPal palīdzību varēja atbalstīt tikai nelielu publiskā finansējuma projektu daļu. PayPal šādu soli spēris, lai samazinātu izdevumus, jo pēdējā laikā daudzi publiskā finansējuma projekti nav spējuši paveikt solīto. PayPal uzskata, ka turpmāk risku būtu jāuzņemas pašiem finansējuma devējiem, nevis PayPal.

    Reklāma

    Kickstarter izpētījis, ka līdz galam netiek novesti un atbalstītāji nesaņem pasūtīto preci aptuveni 9% projektu, kas saņēmuši vēlamo naudas apjomu ražošanas uzsākšanai. 7% gadījumu nauda nonākusi pie ražotāja, arī prece izsūtīta kampaņas atbalstītājiem, bet tie nav bijuši apmierināti ar saņemto ierīci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma