Web Analytics
More
    Reklāma

    17. maijā Rīgā piestās “Qlik Sense Tour 2016”

    Jaunākie raksti

    2016.gada 17.maijā Rīgā norisināsies „Qlik Sense Tour 2016” jeb datu analītikas platformas Qlik Sense pirmā prezentācija Eiropā, tādējādi atklājot jaunās uzņēmumu datu analītikas platformas iepazīšanās tūri, kas kopumā aptvers 88 pilsētas.

    „Qlik Sense Tour 2016” ietvaros ikviens varēs uzzināt, kādas iespējas piedāvā uzņēmumu datu izpētes augstākais līmenis, kas pārspēj cerības. „Qlik Sense Tour 2016” laikā tiks demonstrēts Qlik Sense jaudīgais asociatīvo datu modelis, kas ļauj viegli izprast un pārlūkot pat vissarežģītāko informāciju. Tāpat pasākuma laikā būs iespēja uzzināt, kā jaunā platforma nodrošina mūsu reģiona uzņēmumu un organizāciju datu analītikas vajadzības. Savukārt nozares eksperti dalīsies ar praktisko pieredzi un klientu veiksmes stāstiem.

    Reklāma

    Uz pasākumu tiek aicināti pārstāvji no vidējiem un lielajiem uzņēmumiem, jo īpaši no finanšu pakalpojumu, tirdzniecības un ražošanas uzņēmumiem, kas ikdienā rada lielu datu apjomu, kas var tikt izmantots pamatotu lēmumu pieņemšanai.

    „Qlik Sense Tour 2016” Rīgā piestās 2016.gada 17.maijā Forum Cinemas “Kino Citadele” no plkst. 10:00 līdz 13:00. Reģistrēšanās „Qlik Sense Tour 2016” notiek elektroniski, sekojot šai saitei. Dalība pasākumā bez maksas (vietu skaits ierobežots). „Qlik Sense Tour 2016” programma elektroniski pieejama šeit.

    Pasākumu organizē Qlik partneris Latvijā SIA „inQontext”. Qlik (NASDAQ: QLIK) ir līderis datu izpētē, piegādājot intuitīvus risinājumus datu izpētē un analītikā. Vairāk kā 34 000 klientu izmanto Qlik risinājumus, lai iegūtu zināšanas, veicot datu izpēti un atklājot tajos iepriekš nesaskatāmas likumsakarības. Rezultātā tiek pieņemti labāki lēmumi un tiek iegūts ātrs un visaptverošs ieskats uzņēmuma norisēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma