Web Analytics
More
    Reklāma

    No Skype for Web tagad var veikt zvanus uz mobilajiem un fiksētajiem numuriem

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Skype, sekojot līdzi citu konkurentu piemēram, izlaida saziņas servisa versiju tīmekļa pārlūkā. Skype for Web ļauj piekļūt šim saziņas rīkam no ierīcēm uz kurām nav uzstādīts Skype klients un mums nemaz nav šādu tiesību. Kā piemērs varētu būt kāda paziņas dators vai viesnīcās pieejamie koplietošanas datori.

    No šodienas Skype for Web versijā varam veikt starptautiskus zvanus uz mobilajiem un fiksētajiem telefonu numuriem. Lai to varētu darīt, jāuzstāda tīmekļa pārlūka spraudnis un jāpapildina Skype kredīts. Šeit vari iepazīties ar tarifiem.

    Reklāma

    Vēl viens jaunums ir uzlabota YouTube video attēlošana čatos. Tagad pievienojot sarakstei kādu YouTube video, tas būs aplūkojams pa tiešo no čata loga un nebūs jāver vaļā atsevišķā cilnē. Otrs labs uzlabojums ir iespēja čatam iegūt tiešo saiti ar kuru sarunai var pievienoties arī cilvēki, kam nemaz nav Skype konta. Tādējādi Skype vēl ērtāk var izmantot atbalsta un apkalpošanas sfērās.

    https://www.youtube.com/watch?v=1cLOijHs-rk

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    14.03.2016 20:48

    man ir sajūta, ka skaips lēnā iet ārā no trenda. Kāds vēl lieto? Man lielākā daļa paziņu vairs nē…

    14.03.2016 21:01
    Reply to  PurvaVelns

    Cik cilvēku, tik viedokļu. Uz ko tavējie paziņas pārgājuši? Uz WhatsApp? Facebook Messenger?

    PurvaVelns
    14.03.2016 21:31

    njā… wacaps. galvenais labums vs skaips un facebuks – nav vajadzīgs kāds atsevišķs konts – integrācija ar mob. nummuru. njā – failus nevar sūtīt – drusku besī ka jāliek mākonī un tad jāsūta links. lielumu vairumu cilvēku, cik saprotu, piebesī skaipa nežēlīgā resursu rīšana…

    ps. bet es atceros, ka pirms gada norēju wacapu… :D vot tā…

    14.03.2016 22:04
    Reply to  PurvaVelns

    Man jau liekas, ka ar gadiem Skype ir iemācījies prātīgāk izmantot sistēmas resursus. To gan ir kļuvis arī vairāk. Bet, jā, mūsdienās spēcīgu alternatīvu šim saziņas rīkam ir krietni vairāk nekā pirms gadiem 5.

    14.03.2016 21:23

    vienubrīd aktīvi lietojām zvaniem.
    tagad Baltijā zvani bez maksas, uz EU tarifi nav būtiski dārgāki par Skype…
    varētu piekrist, ka “iet ārā no trenda”.

    NR71
    14.03.2016 21:37

    Līdzīgās domās kā PurvaVelns. Tiiiik reti to lietoju. Tikai gadījumos, ja kādam citam tas ir tuvs saziņas veids. Tepat pa Eiropu sazvanos WhatsApp vai Messanger. Retāk Hangouts. No ASV izmantoju Viber, lai zvanītu uz fiksētiem numuriem.

    14.03.2016 21:46

    Web versija ir mazāk rijīga, salīdzinot ar Desktop paredzēto versiju. Tas, ka vispār tiek izlaistas šīs web versijas ir trends, ka daudzi sāk piedāvāt brouzera mākoņservisus, ne jau tas, ka tagad man jāpārvācās dzīvot viesnīcā, lai tikai šo versiju lietotu.

    Eeem, kas uz WhatsApp attiecināms – ērti, protams, savienot kopā Desktop ar mobilo tālruni un lietot, izmantojot normālo klaviatūru. Ērti. Paldies izstrādātājiem.

    PurvaVelns
    14.03.2016 21:56

    jā, par pēdējo… esmu tā izlaidies, ka brīdī, kad jāuzsit ziņa un neesmu pie datora – bieži pieķeru sevi aiz domas – a davai nerakstīšu :D

    Katya Rastopčina
    15.03.2016 11:02

    Viss jau būtu forši, ja Skype desktop versija nebūtu tik pilna ar bugiem, labāk būtu sākumā tie salaboti…. lai gan web versija(gan Skype, gan whatsapp) jau kādu laiku man palīdz ikdienā, ir nice :)
    Vēl viens serviss, kurš šobrīd pamazām izplenās atzinību geimeru pasaulē ir pašu spēļu entuziastu veidotais Discord. https://discordapp.com/ Ērta web versija + desktop versija mega viegla, CPU vispār praktiski neaiztiek, salīdzinot ar Skype, manuprāt discords būtu ērts arī ikdienas saziņai.

    Reklāma