Web Analytics
More
    Reklāma

    Clusterpoint izvērš sadarbību ar CenturyLink, trešo lielāko telekomunikāciju korporāciju ASV

    Jaunākie raksti

    Clusterpoint, Latvijā izveidots programmatūru izstrādātājs, kas sniedz datubāzu uzglabāšanas un vadības mākoņpakalpojumus uzņēmumiem visā pasaulē, noslēdzis sadarbības līgumu ar ASV trešo lielāko telekomunikāciju korporāciju CenturyLink par savas mākonī bāzētās Clusterpoint 4.0 datubāzes izplatīšanu.

    “Sadarbība ar ASV vadošo telekomunikāciju korporāciju ir augstākā atzinība Clusterpoint komandas darbam un mūsu spējai veiksmīgi konkurēt ASV – pasaules visprogresīvākajā tehnoloģiju tirgū. CenturyLink, kas ir iekļauta Standard & Poor’s 500 un ir trešais lielākais telekomunikāciju uzņēmums ASV, tagad piedāvā mūsu datubāzu tehnoloģiju miljoniem savu klientu. Tas ir liels solis Clusterpoint biznesa globālajai attīstībai,” uzsver Zigmārs Rasščevskis, Clusterpoint valdes priekšsēdētājs.

    Reklāma

    “Strādājot ar lieliem datu apjomiem daudzi mūsu klienti, ir atklājuši, ka tieši dokumentu datubāzes, kādas piedāvā Clusterpoint, nodrošina sarežģītākus risinājumus nekā līdz šim tradicionālie datubāzu risinājumi,” saka Dāvids Šakočis (David Shacochis), CenturyLink mākoņplatformas viceprezidents. “Mēs esam priecīgi par tām iespējām, ko Clusterpoint piedāvā CenturyLink klientiem, ļaujot viņiem izmēģināt jaunākās datu apstrādes tehnoloģijas.”

    “Mūsu jaunākais Clusterpoint 4.0 datu apstrādes risinājums samazina tradicionālās IT infrastruktūras sarežģītību, un izmaksas pat līdz pat 80%, sniedzot tā lietotājiem iespēju reāllaikā veikt datu apstrādi un analīzi masīvā mērogā,” turpina Zigmārs Rasščevskis. “Clusterpoint atbilstību augstākajām tehnoloģiju un drošības prasībām apstiprina CenturyLink Cloud Marketplace Provider sertifikāts.”

    Clusterpoint 4.0 ir dokumentu datubāze, kas īpaši radīta aizvien pieaugošā datu apjoma tūlītējai apstrādei korporatīvo klientu un IT risinājumu izstrādātāju vajadzībām. Unikālā JavaScript/ SQL programmēšanas valoda nodrošina vienotu platformu visdažādāko nozaru klientu datu apstrādei un meklēšanai reāllaikā, kā arī internetā bāzētu biznesa pakalpojumu un mobilo aplikāciju nepārtrauktu darbību, garantējot datubāzes tūlītēju mērogojamību, kas īpaši svarīgi e-komercijas, telekomunikāciju, finanšu u.c. uzņēmumiem, kas regulāri saskaras ar neprognozējamām datu apjomu svārstībām. Sīkāka informācija: Clusterpoint 4.0.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma