Web Analytics
More
    Reklāma

    Clusterpoint iegūst prestižo Eiropas inovāciju “Bully 2015” balvu

    Jaunākie raksti

    Clusterpoint, Latvijā izveidots programmatūru izstrādātājs, kas sniedz datubāžu uzglabāšanas un vadības mākoņpakalpojumus (DBaaS) uzņēmumiem visā pasaulē, saņēmis prestižo Eiropas inovāciju balvu “Bully 2015” kategorijā “Young Bully” jeb Jaunbuļļi. Balva tika pasniegta izcilākajiem Eiropas Tehnoloģiju, Mediju un Telekomunikāciju (TMT) uzņēmumiem Eiropas inovāciju čempionu ”White Bull” samitā.

    “Bully 2015” Balvu finālam kopumā tika izvirzīti 60 Eiropas uzņēmumi, kas atlasīti no vairāk kā 500 Eiropas TMT nozares uzņēmumiem. Žurnālistu un nozares ekspertu žūrija atlasīja 30 uzvarētājus, kas tika paziņoti gadskārtējā “Pathways” konferencē Barselonā.

    Reklāma

    Bully Awards foto1

    “Esam pagodināti saņemt “Bully 2015” balvu, kas atzīst mūs par vienu no vadošajiem inovāciju uzņēmumiem Eiropā,” saka Zigmārs Rasščevskis, Clusterpoint valdes priekšsēdētājs. “Šī prestižā starptautiskā balva ir atzinība, ko dalām ar visu Clusterpoint kolektīvu.”

    “Pieteikumi šī gada Bully Balvām bija skaidrs signāls, ka ne tikai ar inovācijām, bet arī ar izturību Eiropā viss ir kārtībā,” uzsver “White Bull” līdzdibinātāja Elizabete Perija (Elizabeth Perry). “Žūriju īpaši iespaidoja augstais kvalitātes līmenis Ziemeļvalstīs, taču mēs redzējām lieliskus uzņēmumus no visa kontinenta.”

    “White Bull” jau tradicionāli veiksmīgi atklāj Eiropas vadošos TMT uzņēmumus, un vairāk nekā 75% no finālistiem iegūst ievērojamu finansējumu, attīstās vai pāriet investīciju starta kapitāla atgūšanas fāzē. Pilnais “White Bull 2015” balvu ieguvēju saraksts apskatāms konkursa tīmekļa vietnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma