Web Analytics
More
    Reklāma

    Jolla atgriezīs naudu, visticamāk, pēc tam sagaidāms uzņēmuma bankrots

    Jaunākie raksti

    Saņemta informācija, ka Jolla varētu izdzīvot vēl aptuveni gadu, ja vien uzņēmumu ātrāk nenogalinās vēl kādas finanšu problēmas. Jolla ir somu stārtapa tipa uzņēmums, kas bija apņēmies izveidot Sailfish OS planšetdatoru operētājsistēmu un pašus planšetdatorus, tomēr Jolla īsti nav līdz galam spējis paveikt ne vienu, nedz arī otru.

    Šobrīd Jolla ir apsolījis Indiegogo kampaņas atbalstītājiem izsūtīt 540 gabalus Jolla Tablets planšetdatoru, pārējie kampaņas atbalstītāji saņemšot atpakaļ naudu. Jolla Tablets planšetdatoru izsūtīšana sākšoties februārī, kamēr nauda tiks atgriezta ne ātrāk kā marta pašā noslēgumā. Jolla atgriezīs visu ieguldīto naudu par planšetdatoriem, aksesuāriem un sūtīšanas izmaksām.

    Reklāma

    2014. gada pašā nogalē noslēdzās Jolla veidotā Indiegogo publiskā finansējuma vākšanas kampaņa. Mērķis bija savākt $380 000, bet uzņēmums ieguva $1 824 055, lai izgatavotu planšetdatoru ar Sailfish OS. Pirmajiem planšetdatoriem pie pasūtītājiem bija jānonāk 2015. gada maijā. Pagaidām vienīgie pie kārotā Jolla planšetdatora tika paši pirmie finansējuma sniedzēji vēl septembrī. Vēl daži atbalstītāji saņemšot Jolla planšetdatorus šī gada sākumā, bet tās arī būs Jolla planšetdatora stāsta beigas. Jolla apgalvo, ka nav iespējams visiem finansējuma sniedzējiem nodrošināt planšetdatorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma