Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklāj tehnoloģijām un iedvesmai veltītu kanālu 360TV IDEJA

    Jaunākie raksti

    No šodienas, 2. novembra līdz pat nedēļas nogalei, Lattelecom Interneta televīzijas platformā skatītājiem būs pieejams tehnoloģiju un startup vides iedvesmas stāstiem veltīts kanāls 360TV IDEJA. Kanāls raidīs angļu valodā un būs redzams 24 stundas diennaktī ikvienā pasaules malā, kur vien ir pieejams internets, piedāvājot stāstus un lekcijas no pasaulē radošākajiem cilvēkiem un izcilām personībām.

    Rīgā, 7. novembrī, norisināsies Baltijā lielākā tehnoloģiju iesācējuzņēmumu jeb startup konference “Silicon Valley Comes to the Baltics 2015”, kurā pulcēsies simtiem jauno uzņēmēju un tehnoloģiju talantu, lai dzirdētu Silīcija ielejas pieredzi un Eiropas lielākos startup veiksmes stāstus. Nedēļas garumā kanālā 360TV IDEJA skatītājiem būs iespēja redzēt iedvesmas stāstus un lekcijas, kā arī sekot līdzi TechHub Academy dalībnieku – jaunu tehnoloģiju uzņēmumu – komandu gaitām, gatavojoties piektdienas meistarklasei.

    Reklāma

    Kanāla kulminācija būs tiešraide Jāņa Palkavnieka vadībā no lielākās tehnoloģiju startup konferences „Silicon Valley Comes to the Baltics”. Tiešraidi varēs vērot Lattelecom veidotajā televīzijas kanālā 360TV sestdien, 7. novembrī, no plkst. 10:00 līdz 17:30 Lattelecom Interaktīvajā, Virszemes un Interneta televīzijā. “Kļūstot par konferences partneriem un radot tai savu televīzijas kanālu, mēs vēlamies iedvesmot pēc iespējas vairāk cilvēkus domāt plašāk, iedvesmoties izzināt  starptautisku pieredzi un izmantot šīs idejas savā biznesā un ikdienā. Vienlaikus arī mēs, Lattelecom, esam izveidojuši iekšēju ideju akseleratoru, un esam atvērti jaunām idejām, kurām varam palīdzēt izaugt,” uzsver Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

    “Latvijā netrūkst lielisku ideju un spožu talantu, bet šī ir iespēja dzirdēt pasaules pieredzi un katram paņemt no tās sev noderīgāko. 360TV IDEJA kanāls ļaus sasniegt daudz plašāku auditoriju. Es vienmēr uzsveru, ka startup vidē noteicošais ir ideja un zināšanas – ja mums tas būs, nauda sekos,” uzsver Uldis Leiterts, starptautiski veiksmīgā datu vizualizācijas startup uzņēmuma “Infogr.am” dibinātājs un konferences iniciators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma