Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzaicinājums uz LatCraft organizēto DevTernity konferenci (Kursors.lv lasītājiem lētākas biļetes)

    Jaunākie raksti

    Iepriekš esam informējuši par bezpeļņas organizācijas LatCraft pirmajiem pasākumiem. Laiks iet uz priekšu un LatCraft ir jau gandrīz gadu veca IT profesionāļu kopiena. Viena gada jubilejā LatCraft, ko veido paši aktīvākie Latvijas IT sabiedrības pārstāvji, organizē plašāka mēroga konferenci, kurā piedalīsies starptautiskie viesi – DevTernity.

    DevTernity konference notiks 1. decembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, no 8.00 līdz 20.00, un tajā piedalīsies IT industrijas pārstāvji no vairākām valstīm. Uzstāsies viesi no Ask.fm, Soundcloud, Spotify, Twilio, Taxify, 4finance, Atlassian u.c. Šāda veida konferences ārvalstīs ir ļoti populāras un kalpo par lielisku iespēju uzzināt jaunākās programmatūras izstrādes tendences, izveidot jaunus kontaktus un smelties iedvesmu. Latvijā šādi pasākumi notiek samērā reti un DevTernity mērķis ir pacelt Latvijas IT konferenču vispārējo līmeni, piesaistot vairāk uzmanības no ārzemēm.

    Reklāma

    Vienas dienas laikā uz 3 skatuvēm notiks 22 uzstāšanās un tiek plānots, ka konferenci apmeklēs ap 300 IT profesionāļu. Plašāku informāciju par viesiem un biļetēm var saņemt konferences mājaslapā devternity.com.

    Ekskluzīva iespēja Kursors.lv lasītājiem – izmantojot promo kodu “KURSORS”, var saņemt 10% atlaidi biļetes iegādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma