Web Analytics
More
    Reklāma

    Tims Kuks – automašīnu ražošanā sagaidāmas pārmaiņas

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ intervijas laikā Apple vadītājs Tims Kuks pārāk neaizrāvās ar viedtālruņu un datoru slavināšanu. To vietā Kuks vairāk pievērsās Apple televizoru aprīkojumam, Apple Watch viedajam pulkstenim un Apple Music mūzikas straumēšanas servisam. Neticami, bet Tims Kuks pat runājis par automašīnām, tādējādi apstiprinot baumas par Apple Car tapšanu.

    Kā jau bija gaidāms, Tims Kuks neko precīzi par gaidāmo Apple automašīnas projektu neizteicās, tomēr paziņoja, ka automašīnu ražotājus gaida milzīgas pārmaiņas. Intervijas laikā Tims Kuks uzsvēris, ka programmatūra kļūst par nebijuši svarīgu automašīnu sastāvdaļu. Kuks atgādināja, ka vairums lielo autoražotāju sagatavojas nākotnei un palēnām gatavo ceļu, lai atkāptos no iekšdedzes dzinējiem, kā arī piedāvātu klientiem iespēju nokļūt vēlamajā vietā pat nepieskaroties automašīnas stūrei un pedāļiem. Mums atliek gaidīt, kad Apple pabeigs būvēt jauno Apple Car mājvietu un ap 2019. gadu izlaidīs automašīnu.

    Reklāma


    Intervijā Kuks lielījis Apple TV un iespējas skatīties video bezvadu mājas tīklā. Apple TV attīstība bija kādu laiku pamesta novārtā, bet šogad uzņēmums atkal ķēries pie televizoru aplaimošanas ar pieejamas cenas Apple TV, kas nodrošinās plašas izklaides iespējas.

    Nedaudz aizdomīgi, ka Kuks intervijā nevēlējās atklāt jaunāko Apple Watch pārdošanas statistiku. Ierasts, ka Apple labprāt palielās ar produktu tirdzniecības apjomiem, tomēr šoreiz Kuks nodēvējis Apple Watch pārdošanas statistiku par biznesa noslēpumu un neko vairāk nav komentējis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.10.2015 12:08

    Interesanti ko Apple iebūvēs tajā mašīnā, lai pēc tam par to prasītu naudu katru mēnesi?

    Piektdiena ir klāt
    22.10.2015 19:12
    Reply to  KKTK

    Automašīnu

    Reklāma