Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple plāno otru “Spaceship” mājvietu, kur tapšot elektriskie auto

    Jaunākie raksti

    Apple šobrīd jau būvē vienu no dullākajiem ofisu kompleksiem pasaulē, kas nodēvēts par “Spaceship”, un izskanējušas ziņas, ka uzņēmums noslēdzis ilgtermiņa nomas līgumu par vēl vienu milzīgu zemesgabalu Kalifornijā. Pēdējā laikā nerimst baumas par Apple radīta elektro auto nonākšanu pārdošanā jau 2019. gadā, tāpēc tiek pieļauts, ka “Spaceship 2” būs mājvieta tieši automašīnu projektiem.

    Uzņēmums plāno jauno ēku būvēt ne mazāk kā 3000 darbiniekiem un automašīnas izstrādei, tāpēc “Spaceship 2” būs aptuveni 777 000 kvadrātmetrus liels. Ēkai būs specializēta infrastruktūra un uzbūves filozofija, ar kuru var iepazīties http://notanotherbox.com mājaslapā. “Spaceship 2” izmaksas tiek lēstas aptuveni 300 miljonu dolāru apmērā.

    Reklāma


    Apple par elektro auto tapšanu pagaidām oficiāli neizsakās, tomēr tiek baumots, ka jau šobrīd pie automašīnas izveides darbojas aptuveni 600 cilvēki. Apple automašīnas tirdzniecība varētu sākties 2019. gadā, bet tās masveidā nonākšot ielās 2020. gadā. Analītiķi aprēķinājuši, ka Apple auto pircējam maksās aptuveni 75 000 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma