Web Analytics
More
    Reklāma

    Asus turpmāk Android ierīcēs uzstādīs Microsoft Office lietotnes

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju nozare ir tik sarežģīta, ka Microsoft saņem patentmaksas no Android viedierīču veidošanas un programmatūras gigants arī iemanījies izmantot milzīgi populāro Android operētājsistēmu, lai reklamētu savas galddatoru lietotnes un pat iegūtu lietotāju atsauksmes par dažādām jaunām iespējām pirms tās nonāk galddatoros.

    Iepriekš Microsoft bija noslēdzis sadarbības līgumu ar Samsung un ražotāja viedtālruņos nonāca vairākas Microsoft lietotnes. Daži teiks, ka tas nav pieņemami, tomēr kvalitatīva ofisa lietotne ir labāka par kaut kādu “bateriju doktoru” un citu lieko programmatūru mazo ražotāju Android viedtālruņos. Šobrīd Microsoft lietotnes tiek uzstādītas Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 edge un Galaxy Note5.

    Reklāma

    Šo pašu ceļu izvēlējies ASUS, kas arī turpmāk Android viedierīcēs izvietos vairākas Microsoft radītas lietotnes. Tiek norādīts, ka tādējādi ASUS nenāksies kādu laiku maksāt Microsoft patentu maksas. Līdzvērtīgus darījumus ar Microsoft noslēguši vēl vismaz 30 Android viedierīču ražotāju uzņēmumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    02.10.2015 09:48

    Varējāt vēl vecāku logo ielikt.. :) Vai tad uzstādīs MS Office 2003?

    Mārcis Buhholcs
    02.10.2015 11:08

    Neslikts gājiens. Google var teikt ko grib, bet viņi docs sheets utt nestāv blakus word, excel un power point.
    Cits jautājums – cik daudz cilvēku darbojas ar Exceli planšetēs un telefonos.

    Reklāma