Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Vertu Signature Touch saņems Snapdragon 810 un 4 GB RAM

    Jaunākie raksti

    Tikko Vertu atklājis informāciju par jauno Signature Touch viedtālruni. Iepriekš esam apskatījuši vecāko Signature Touch modeli, kā arī sabijām Vertu tapšanas vietā. Jaunais Signature Touch modelis saņēmis Qualcomm Snapdragon 810 procesoru ar 4 GB RAM, kas to padara par necerēti veiktspējīgu luksusa klases viedtālruni.

    5.2 collu Signature Touch ekrānam ir 1080p izšķirtspēja un safīra aizsargstikls. Viedtālrunim uzstādīta 21 megapikseļa kamera ar 4K video uzņemšanas iespēju. Signature Touch ir 64 GB atmiņa un tā ir papildināma ar microSD karti līdz pat 2 TB.

    Reklāma

    Signature Touch saņēmis Android 5.1 Lollipop operētājsistēmu ar Google servisiem un Play veikalu. Viedtālruni darbina 3160 mAh akumulators, turklāt Signature Touch aprīkots ar Qualcomm QuickCharge 2.0 un Qi standarta bezvadu uzlādes iespēju. Savu jauno Signature Touch meklē veikalos jau 16. oktobrī par £6500 līdz £13700 atkarībā no izvēlētajiem materiāliem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janka
    24.09.2015 19:30

    Štrunts par Vertu, bet te tīri interesants ķīniešu budžeta a la vertu Uhans U100 par saprātīgu cenu:)

    25.09.2015 07:42
    Reply to  Janka

    Ja es vēl kaut kā spēju saprast un pieņemt, ka cilvēki varētu labprātīgi gribēt pirkt viltotus iPhone, tad viltota Vertu telefona pirkšana man neiet kopā ar veselo saprātu :)

    Janka
    25.09.2015 11:33

    Bet šis jau nav viltots (sic!) Vertu telefons, (typa viltojums kā nesen apskatītais viltus IPhone) vnk dizains nošpikots ne kā tradicionāli ierasts – no aifona, bet gan no vertu.

    Un, ja cilvēkam ir velme nopirkt ko no ķīniešiem šai cenu un specifikāciju diapazonā, tad ir iespēja iegādāties ne tikai ierastos un apnicīgos aifonīgi samsundziskos ziepju traukus, ar kuriem var spēlēt spēli – atrodi kaut trīs atšķirības, bet kaut ko dizainiskāku un atšķirīgāku.
    Spcifikācijas lai – ir no budžeta klases augstākā gala.

    25.09.2015 11:59
    Reply to  Janka

    Nu nezinu. Ja es kādreiz pirktu Vertu telefonu, tad tikai tā uzbūvē izmantoto premium materiālu un, nenoliedzami, arī statusa dēļ. Tehniskā puse šajā gadījumā nebūtu noteicošā. Bet pirkt kaut kādu plastmasas lētuci, kas izskatās pēc Vertu ir pamatīga sevis mānīšana. Es ar to nespētu sadzīvot :)

    Janka
    25.09.2015 12:24

    Uhanam esot gan aviācijas alumīnijs, gan āda:) Nebūtu no Ķīnas jasūta, bet par saprātīgu cenu tepat kādā EU Warehauzē, varbūt pasūtītu kā otro telefonu. Prikolam.

    25.09.2015 14:51
    Reply to  Janka

    Sauc mani par neticīgo Kristapu, bet es neticu, ka par tādu cenu būs alumīnijs un āda. Vot, neticu.

    P.S. Pārsteidz mani, nopērc šo verķi un parādi kas tur beigās sanāk :)

    Uhan:)
    25.09.2015 12:58

    Patiesiibaa jau peec specifikaacijaam tas Uhans ir standarta vidusmeera Androiids, tikai drusku interesantaaka korpusaa. Ne taa kaa visi citi,kur vairs nav nekaadas odzinjas, pat razhotaaju neatskirsi, peec skata visi ir kantaini + stikls+ plastmasa. Patiesiibaa pat nedaudz ieintereseeja, varbuut par noziedoshu tos 150$, bet nekaadaa zinjaa nepirkshu kaa Vertu kopiju

    Reklāma