Web Analytics
More
    Reklāma

    Šomēnes gaidāma otrās paaudzes Chromecast iznākšana

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka otrās paaudzes Chromecast iznākšana ir tepat aiz stūra. Google oficiāli izziņošot Chromecast 29. septembrī kopā ar jaunajiem Nexus viedtālruņiem un Android 6.0 Marshmallow. Jaunais Chromecast atnesīšot plašāku Wi-Fi tīklu standartu atbalstu un iespēju, kas nodēvēta par “Fast Play”.

    Chromecast baumas norāda, ka otrās paaudzes video straumēšanas aparātiņš pieaugs izmēros un vairs nebūs tik vienkārši noslēpjams aiz televizora HDMI ligzdā. Tā forma drīzāk atgādinās noplakušu balonu un jaunais Chromecast būs pieejams vismaz trīs dažādās krāsās. Diemžēl otrās paaudzes Chromecast cena varētu būtiski kāpt.

    Reklāma

    Tiek gaidīts, ka Google būs tikuši galā ar ne pārāk stabilo Chromecast darbību un, visticamāk, “Fast Play” iespēja tieši to arī nozīmē – vairs nebūs jāgaida līdz Chromecast startējas un pieslēdzas mājas Wi-Fi tīmeklim. Sagaidāms, ka 29. septembrī tiks izziņota arī Chromecast Audio produkcija vienkāršotai mūzikas straumēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    18.09.2015 10:17

    Kas tas par teikumu – “Google būs tikuši galā ar ne pārāk stabilo Chromecast darbību”? Man Chromecast kā ir pieslēgts TV, tā arī tur darbojas. Neesmu pamanījis nekādas problēmas. Oriģinālajā rakstā ir minēts, ka ielādes ātrums ir traucējošs. Tas, ka ir jāpagaida dažas sekundes, līdz saturs ielādejas, ir fakts, bet nevar teikt, ka darbība ir nestabila. Tieši tikpat ilgi man jāgaida ar LG WebOS satura spēlētāju. AC wifi atbalsts ir labi.

    Jānis
    18.09.2015 10:19
    Reply to  Jānis

    Starp citu, vēlreiz pārlasot tekstu – Chromecast visu laiku ir pieslēdzies Wifi tīklam, un startējas tikai tad, ja ir beigusies elektrība.

    Pēteris
    18.09.2015 10:38
    Reply to  Jānis

    Ja šitas sauktos iCast vai Apple Cast, tad mēs nelasītu tādus teikumus kā “Google būs tikuši galā ar ne pārāk stabilo Chromecast darbību”, bet gan “Apple uzlabos iCast darbību, padarot to vēl ātrāku”. Android heiteru blogs

    Purvavelns
    18.09.2015 10:42
    Reply to  Pēteris

    kas kopējas, tas arī peistojas…

    Krišjānis G
    18.09.2015 13:05
    Reply to  Pēteris

    Diemžēl jāpiekrīt, bet tas nav tāpēc, ka te kāds būtu heiteris. Tieši otrādi – tie, kas lieto labāko, vienkāršāko, ērtāko, tie arī vēlas, lai citi darītu to pašu. Tikai un vienīgi rūpes par līdzcilvēkiem. Lai nevajadzētu jebļīties ar settingiem kā Purva velnam, ir taču tik daudz citu lietu, ko darīt. :)

    Purvavelns
    18.09.2015 13:44
    Reply to  Krišjānis G

    krietni pārspīlē. gadījums uz ko atsaucies – visa tā J*** ir 20 minūtes saklikšķināt kuras progas var darboties un kādus tīklus izmantot kādās situācijās: tas standarta baterijas darbību no parstās “tur dienu” paildzina uz “tur divas dienas”. Piemēra pēc: man nevajag lai feisbuks un twiteris visu laiku fonā griežas un kaut ko čeko un ziņo. nobloķejas ekrāns un viņas iet gulēt – neizmantojot ne piliena dārgās bačas resursa. Var to visu nedarīt – tas būs visvienkāršākais, ērtākais variants = un bača turēs dienu – kā visiem, kas lieto vislabāko (lasi=aifonu)

    18.09.2015 10:53
    Reply to  Jānis

    Jā, daļēji tas ir atkarīgs no barošanas – man barojas no TV USB, tātad slēdzas kopā ar TV, bet jūtami lēnāk par TV.

    Diemžēl Chromecast darbību par stabilu saukt negribētos. Youtube palaist var vienmēr, pret to iebildumu nav. Iebildumi ir pret, piemēram, Videostream un Popcorn Time sadarbības stabilitāti ar Chromecast.

    janis
    18.09.2015 11:13
    Reply to  Artis Abols

    Vaitad visiem sen jau nav smart TV??

    18.09.2015 11:46
    Reply to  janis

    Īsti nesaprotu komentāru…

    Purvavelns
    18.09.2015 12:29
    Reply to  Artis Abols

    doma tāda, ja Tev ir smart TV tad šitāda figņa nav vajadzīga. PopconrTime Tu saki? Vienu dienu pie Tevis paviesosies… agri vai vēlu, ar to jārēķinās. Es šito ballīti beidzu, kad Balticom sāka pārsūtīit WarnerBros nolīgta kantora sūtītas vēstules, ka IP adrese ir manīta tur un tur lūkojoties tādu un tādu filmu. Balticom man skaidroja, ka pagaidām viņi izliekas par beigtiem. Jāsaprot tik, ka Lattelekom un LMT gadījumā (valsts kapitāldaļas) notikumu virzība varētu būt drusku cita. Domāju, ka agri vai vēlu kāda parauprāva tiks uzrīkota arī pie mums.

    18.09.2015 12:39
    Reply to  Purvavelns

    VPN

    Purvavelns
    18.09.2015 12:46
    Reply to  Artis Abols

    smejos vēderu turēdams :D

    Krišjānis G
    18.09.2015 13:07
    Reply to  Purvavelns

    Varbūt kāds no Jums (vēlams abi) varētu man privāti uzrakstīt ziņu, izstāstot, kāda ir reālā jēga no VPN, kāda ir jūsu pieredze un kādi ir argumenti par/pret? Es īsti nevaru iebraukt. Izskatās, ka Artim ir viens viedoklis, bet Purva velnam – cits.

    Purvavelns
    18.09.2015 13:25
    Reply to  Krišjānis G

    es domāju, ka to var pajautāt Gūgles tantei. VPN itkā noslēpj Tavu IP adresi, bet krietni palēlina jebko, ko dari Internetā. “itkā” nozīmē to, ka kautkāda bloga adminītis neredzēs kas viņam raksta ķengas, bet vai tu to vari noslēpt no “national security”… un belīv mī – kīno industrija ir liela nauda, un kur liela nauda, tur national security… tas tā – šo pa ausu galam esmu dzirdējis tramvajā…

    18.09.2015 15:54
    Reply to  Purvavelns

    Gluži kā otrai pusei – spēcīga un pamatota viedokļa nav. Kamēr neķer aiz rokas, viss OK. Jācer, ka neuzrausimies uz paraugprāvu, bet, kad kāds būs samaksājis skādi, tad arī sāks domāt.

    Nāksies slēgt ISP līgumus uz bomžu vārdiem. Nekā jauna šajā shēmā.

    x
    19.09.2015 17:13
    Reply to  Artis Abols

    Par ko runa? Eiropā datu nesēju pircēji maksā autoratlīdzības nodevu, lai autori prasa naudu no kantoriem kas to naudu apsaimnieko. Pircēji no likuma viedokļa ir tīri.

    no akka-laa.lv

    Kas ir nesēju atlīdzība?

    Nesēju atlīdzība ir taisnīga atlīdzība autoriem un citiem tiesību īpašniekiem
    par to, ka ekskluzīvas tiesības atļaut vai neatļaut savu darbu
    izmantošanu, kā arī noteikt atlīdzību katram darbu izmantojuma veidam un
    reizei, attiecībā uz šo darbu reproducēšanu (kopēšanu) personiskām
    vajadzībām ir ierobežotas, ar likumu atļaujot kopēt aizsargātos darbus
    bez tiesību īpašnieku atļaujas.

    Jupe
    19.09.2015 16:55

    Kā šim puļķim ir ar video failu atskaņošanu no sava datora? Ir tas iespējams vai nē? Kaut kad pirms kāda laika gribēju pirkt, bet tā arī neatradu 100% apstiprinošu info.

    19.09.2015 17:06
    Reply to  Jupe
    Reklāma