Web Analytics
More
    Reklāma

    Popcorn Time izveidotājs atklāj savu identitāti

    Jaunākie raksti

    Popcorn Time neticami ātri kļuvis par milzīgu Holivudas biedu, piedāvājot noskatīties jaunākās filmas, neielādējot visu datnes saturu datorā. Pati Popcorn Time programmatūra tiek uzskatīta par legālu, bet filmu skatīšanās ir nelegāla. Šobrīd atklātībā nonākusi informācija par Popcorn Time izveidotāju. Izrādās, ka filmu studija ir pārbiedējis argentīnietis Federico Abad, kurš Popcorn Time projektu uzsācis, lai piedāvātu vienkāršotu filmu apskati tiešsaistē, kā arī sapulcinātu ap sevi līdzīgi domājošus jomas profesionāļus.

    Diemžēl Popcorn Time komanda izjuka 2014. gadā, kad Holivudas studijas kļuva negaidīti agresīvas un uzsāka dažādos veidos vajāt Popcorn Time izveidotājus un pat atsevišķus lietotājus. Tajā laikā Popcorn Time komanda padarīja savu projektu par atvērtā pirmkoda programmatūru, lai citi drosminieki varētu turpināt iesākto darbu. Būs interesanti vērot, vai Holivudas studijas tagad metīsies pakaļ Popcorn Time izveidotājam. Ar šo soli argentīnietis kļūs pazīstams un saņems dažādus vilinošus darba piedāvājumus.

    Reklāma

    Jau iepriekš rakstījām, ka filmas The Expendables 3 izveidotāji iesūdzējuši tiesā 16 Popcorn Time lietotājus par filmas nelegālu noskatīšanos. Popcorn Time pārstāvji jau atzinuši, ka ir nepatīkami noskatīties šādā Holivudas iebiedēšanas taktikā, sūdzot tiesās lietotājus, nevis servisa uzturētājus. Dānijā pavisam nesen divi notiesāti par informatīvu Popcorn Time mājaslapu izveidošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma