Web Analytics
More
    Reklāma

    Dānijā divi notiesāti par informatīvu Popcorn Time lapu uzturēšanu

    Jaunākie raksti

    Dāņu drošības sargi modri sēž augstākās egles galā un diviem kungiem piespriests bargs sods par informatīvu Popcorn Time mājaslapu uzturēšanu. Šobrīd Popcorntime.dk un Popcorn-time.dk vietnes ir slēgtas, abi kungi sēž aiz atslēgas un tur pavadīs turpmākos sešus gadus. Interesanti, ka vietnēs nebija izvietota ne pati Popcorn Time programmatūra, ne kāds pirātisks video. Vietnes stāstīja par Popcorn Time jaunumiem un iespējām – neliels FAQ un esi cietumā. Policija norāda, ka vietņu uzturētāji šādi popularizējuši pirātismu.

    Popcorn Time izveidotāji uzsver, ka šis serviss nav uzskatāms par nelegālu un pirātisms ir nevis lietotāju radīta problēma, bet gan alkatīgo filmu izdevēju mākslīgi radīta problēma. Popcorn Time strādājoša beta versija pieejama lejupielādei Android viedierīcēs (4.2+), kā arī Mac OS X, Windows un Linux lietotājiem.

    Reklāma

    Nelegālais video apskates serviss pieejams arī tīmekļa pārlūkiem, nebūs nepieciešams ierīcēs uzstādīt programmatūru. Tas saucas Popcorn in Your Browser un tieši to arī dara – ver vaļā Popcorn in Your Browser mājaslapu datora interneta pārlūkā, sameklē vēlamo filmu un skaties. Popcorn in Your Browser šobrīd piedāvā tikai filmas meklēšanu, bet ne vizuālu bibliotēku, kā tas ir ierasts Popcorn Time lietotnēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    21.08.2015 14:16

    Tik pat labi varētu saņemt ciet kursors.lv redakciju par šo pašu pārkāpumu. Pilnīgs idiotisms.

    21.08.2015 14:56
    Reply to  pundurs

    Cerams atsēdēšana paredzēta kādā mīlīgā cietumiņā pie dāņiem, norvēģiem vai zviedriem.

    21.08.2015 15:52
    Reply to  pundurs

    Nē, Kursoru nevajag paņemt nekur ciet :) Mēs strādājam savu lasītāju interesēs.

    21.08.2015 16:10

    Sāc apgūt cietumnieka ABC!

    Kā diagnosticēt pirmās HIV/AIDS pazīmes? Dibena sāpes un karsta elpa pakausī :D

    Prusljix
    21.08.2015 16:12

    Tāpat kā popcorntime.de :D

    Naurelijs
    21.08.2015 17:56

    Vispār jau 6 gadi ir maksimālais ko dānijas tiesa viņiem var piespriest vadoties pēc 299 panta un tas noteikti nenotiks :)

    Skats
    21.08.2015 19:48

    Policejiskā Dānija:(. Labi ka pie mums vēl veselais saprāts kopumā dominē par izdomātām, (bet bāargi sodāmām), problēmām.

    Reklāma