Web Analytics
More
    Reklāma

    Pokemoni kļūst virtuāli Ingress tipa spēlē Pokémon Go

    Jaunākie raksti

    Pokémon radītāji izziņojuši jaunu un, iespējams, pat visai aizraujošu spēli Pokémon Go, kas tapusi sadarbībā ar Nintendo un Niantic. Ja kāds vēl nezina – Niantic ir no Google nesen atšķelta spēļu uzturētāju divīzija, kas izveidojusi papildinātās realitātes spēli Ingress. Niantic atdalījās no Google Alphabet reorganizācijas ietvaros. Pokémon Go izskatās pēc Ingress spēles ar citu novirzienu un galvenajiem varoņiem, bet kopējā ideja un izpildījums varētu būt ļoti līdzīgs Ingress.

    Nintendo atbildēs par viedpulksteņa Pokémon Go Plus, kas ļaus spēlēt Pokémon Go bez blenšanas viedtālruņa ekrānā. Pokémon Go Plus viedpulkstenis vibrēs un ar gaismas signāliem ziņos, kad spēlētājs pietuvosies kādam pokemonam. Nintendo pārstāvji uzsver, ka pie Pokémon Go tiekot strādāts jau divus gadus un vēl kāds laiciņš paies, līdz spēle nonāks pie lietotājiem.

    Reklāma

    Pokémon Go būs pieejama 2016. gadā iOS un Android viedtālruņiem. Pamata spēle būs bez maksas, bet lielākie fani varēs patukšot maciņus ar dažādiem pirkumiem lietotnē un Pokémon viedpulksteņa iegādi. Pokémon Go Plus viedpulksteņa cena pagaidām nav zināma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma