Web Analytics
More
    Reklāma

    Butterfleye kameru var iemācīt neskatīties konkrētas darbības

    Jaunākie raksti

    Butterfleye varētu dēvēt par kārtējo viedās mājas drošības sadaļu, tomēr kamerai ir viena nomierinoša tehniskā nianses, kas to atšķir no citām glūņu kamerām. Mūsdienu digitālajā pasaulē teju vienīgais patvērums no novērošanas ir mājas, tomēr, uzstādot kameras arī tur, teorētiski no lielā brāļa vairs nekur nav glābiņa. Bieži izskanējušas baumas, ka mājas novērošanas sistēmas ir pieejamas ne tikai tev vienam…

    Butterfleye apgalvo, ka viņu izveidotās kameras aprīkotas ar programmatūru, kas analizēs kadrā redzamo un tās varēs iemācīt nefilmēt, nesaglabāt video un to nekur nesūtīt, ja būs redzami mājas saimnieki. Tātad Butterfleye kamera ignorēs pazīstamos, bet pieskatīs nepazīstamos.

    Reklāma

    Tiek minēts, ka Butterfleye spēs izšķirt un nefilmēt arī mājdzīvniekus, tādējādi būs iespējams saņemt ziņojumus no kameras tikai svarīgos brīžos. Katra kaķa dīdīšanās netiks uzskatīta par ielaušanos. Butterfleye veidojot arī algoritmus, kas ziņos par bērnu raudām, varēs aktivizēt kameras suņa riešanas laikā. Drīzumā Butterfleye grasās ieviest arī kameras aktivizēšanos, kad tā konstatē plīstoša stikla skaņas. Manuprāt, tas tiešām būtu vārda “viedi” cienīgi!

    Šāds privātuma nodrošinājums varētu kļūt par galveno Butterfleye trumpi, kas tiek likts pret Google piederošo Dropcam (Nest Cam) un citiem viedās mājas milžiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma