Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola, LG, ASUS un Huawei IFA izziņos Android Wear valkājamās ierīces

    Jaunākie raksti

    Android Wear nometnē klusums ir bijis pamatīgu laiku. Jau mirkli pirms Apple Watch iznākšanas daudzi Android Wear ražotāji ieņēma nogaidošu pozīciju, kas tā arī turpinās vairāku mēnešu garumā. Tiek pieļauts, ka Apple pāris mēnešu laikā spējuši pārdot vairāk Apple Watch, nekā visi Android Wear ražotāji 2014. gada laikā. Apple Watch 2015. gada otrajā ceturksnī ir sasniedzis 75% no visiem pārdotajiem viedajiem pulksteņiem.

    Android Wear ražotāji ir sasparojušies un tiek gaidīts, ka IFA 2015 ietvaros Berlīnē savus pulksteņu modeļus parādīs vairāki zināmi zīmoli. No Motorola tiek gaidīts Moto 360 otrais modelis, bet Motorola nāksies pamatīgi pasvīst, jo citi ražotāji jau arī piedāvā apaļus viedpulksteņus.

    Reklāma

    LG piedāvāšot Watch Urbane līdzinieku ar 4G savienojumu. Iepriekš tika mēļots, ka LG varētu pārmesties uz WebOS operētājsistēmas lietošanu, tomēr tiek pieļauts, ka vēl šis gads paies Android Wear skavās. Huawei un ASUS Android Wear pulksteņi tiek gaidīti ar lielu entuziasmu. ASUS ZenWatch 2 tika oficiāli izziņots vēl jūnijā, tomēr daudzi vēlējās klasiskāku pulksteņa izskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    26.08.2015 09:56

    Noteikti tiks atrādīts 2. paaudzes Moto 360. Gaidu ar nepacietību. Ja vēl tas prastu sadarboties ar Windows Phone, diezgan pamatīgi apdomātu tāda iegādi, jo patīk man viņš dikti.

    KKTK
    28.08.2015 20:17

    The new Moto 360 looks set to be slightly smaller than the original

    Naurelijs
    26.08.2015 23:52

    Dizains vnk izcils! Thumbs up!

    Reklāma