Web Analytics
More
    Reklāma

    LG strādājot pie viedpulksteņa ar webOS

    Jaunākie raksti

    webOS ir operētājsistēma, kas sākotnēji darbināja Palm digitālos asistentus un viedtālruņus. Pēcāk operētājsistēmu pārņēma Hewlett-Packard, kas to padarīja par atvērtā koda programmatūru. Tālāk jau webOS nonāca LG rokās, kur operētājsistēma veiksmīgi darbina viedos televizorus. Visu šo pārceļojumu laikā webOS operētājsistēma saņēma dažādus nosaukumu papildinājumus.

    Šobrīd tiek baumots, ka LG grasās ar webOS iedzīvināt arī viedpulksteņus. LG ir viens no tiem ražotājiem, kam Google nodevusi tiesības veidot Android Wear viedos pulksteņus. Klīst arī runas, ka webOS pulkstenis ir projekts, kam nekad nebūs lemts nonākt pie pircēja. Pat pats fakts, ka LG izlēmis webOS ievietot pulkstenī, esot ne visai ticams un realizējams.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka neizprotu ražotāju vēlmi veidot un uzturēt savu viedo pulksteņu operētājsistēmu. Tai ir nepieciešams savs aplikāciju veiklas, izstrādātāju piesaistīšana un citas ķēpīgas padarīšanas. Samsung ir tāds milzis, kam Tizen OS veidošana nesit pārāk pa kabatu. Turklāt Samsung salīdzinoši veiksmīgi uzsācis savu viedo pulksteņu biznesu un var atļauties paspēlēties ar Tizen OS. To nevar teikt par LG ne visai glītajiem un veiksmīgajiem pirmajiem soļiem pulksteņu lauciņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma