Web Analytics
More
    Reklāma

    Coolpad Latvijā ienāk ar diviem viedtālruņu modeļiem

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš vēstījām, ka Latvijā ienāk Ķīnas telekomunikāciju produktu ražotājs Coolpad un tā izplatītājs Latvijā būs kompānija TCCM. Tagad varam pavēstīt par divām pirmajām šo zīmolu pārstāvošajām ierīcēm.

    Coolpad Porto – skaists dizains, plāns un ātrs viedtālrunis!

    Coolpad Porto – 4,7 collu liels un 7,9 mm plāns (tālruņa malas – tikai 4,8 mm) – ir viens no plānākajiem šobrīd nopērkamajiem viedtālruņiem, tam ir izliekta aizmugure, un tas izgatavots no ļoti viegla materiāla, un sver tikai 119 gramus. Inovatīvais Coolpad Porto baby skin korpusa pārsegums ir izgatavots no Indijas riekstiem! Šis videi draudzīgais materiāls ir ne tikai ekoloģisks, bet arī labi izskatās, jo uz tā nepaliek pirkstu nospiedumi. Porto būs nopērkams baltā un melnā krāsā.

    Viedtālruņa 5 megapikseļu priekšējā un 8 megapikseļu galvenā kamera ar LED zibspuldzi nodrošina lieliskas kvalitātes fotogrāfijas. Ar Porto izdosies ideālas naktsdzīves pašbildes, jo Coolpad ir izveidojis kameru, kas fiksē vairāk gaismas. Tai ir f/ 2.2 atvērums, BSI matrica un 28 mm platleņķa objektīvs. Nepieciešams tikai smaidīt, un kamera pati uzņems pašbildi, pat bez taustiņa nospiešanas. Ja ar pašbildi vien nepietiek, vienmēr ir iespēja filmēt 1080p Full HD video!

    Īpaši plānais Porto ir ļoti ātrs 4G  tālrunis. Ar to jebkurā vietā būs iespējams skatīties mīļāko TV raidījumu, klausīties mūziku, kā arī veikt video zvanu ar draugiem. Vai vēlaties pārslēgt TV kanālus ar Porto? Tikai trīs vienkāršas darbības un varēsit kontrolēt jebkuru mājas ierīci, kas izmanto infrasarkano tālvadības pulti.

    Tālrunim ir enerģijas taupīšanas režīms, kas ļaus Porto 1800 mAh akumulatoru izmantot ilgāk.

    Coolpad Modena – viss izklaidei

    Modena_2side
    Coolpad Modena

    Spēļu spēlēšana, video skatīšanās vai fotogrāfiju rādīšana draugiem būs tīrā bauda Coolpad Modena 5,5″ lielajā viedtālruņa ekrānā, tam ir moderns Qualcomm Snapdragon 410, 64-bitu, 4 kodolu un Adreno™ 306 GPU procesors, tādejādi padarot Modena piemērotu 3D spēļu spēlēšanai.

    Ātrais 4G  divu SIM karšu tālrunis ļauj pārslēgties starp tīkliem, kad vien tas ir nepieciešams. Viedtālrunis var lepoties ar augstākās klases dizainu, nemanāmām ekrāna apmalēm, plānu 8,6 mm korpusu un izliektu aizmuguri. Modena būs nopērkams baltā, melnā un zelta krāsās.

    Ar Coolpad Modena varēsit iemūžināt svarīgākos brīžus ar 8 megapikseļu kameru un LED zibspuldzi vai filmēt augstas izšķirtspējas 1080p video. Izmēģiniet īpašos režīmus: grima korekciju, nakts fotogrāfiju, HDR, smaida fotografēšanu.

    Spēļu cienītāji un bieži ceļotāji novērtēs 2500 mAh akumulatoru.

    Ar Porto un Modena var izmantot viedos žestus – iespējams izmantot vienu burtu, lai palaistu lietotni gaidīšanas režīmā: lai atvērtu zvanīšanas paneli, rakstiet “c”, lai atvērtu interneta pārlūku – “e”, lai atskaņotu mūziku – “m”. Atliek tikai divreiz pieskarieties Coolpad tālruņa ekrānam, lai to „atmodinātu” no gaidstāves.

    Visas šīs lieliskās iespējas pieejamas par lielisku cenu. Coolpad modernā dizaina tālruņi būs nopērkami Latvijā par cenu līdz 200 eiro. Tos drīzumā varēs iegādāties pie mobilo sakaru operatoriem LMT, Tele2 un Bite.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    20.08.2015 10:14

    https://www.youtube.com/watch?v=j0MxP823Zis drusku ņirdzīgi – kālab jātaisa tāds video, kur ekrānam nav malas, lai gan dzīvē tā nav? Turklāt draņķīgi jātaisa – ar neapbruņotu aci redzams, cik slikti iemontēts – attēls peld kontūras ietvaros :D

    x
    20.08.2015 10:28

    >baby skin korpusa pārsegums ir izgatavots no Indijas riekstiem

    Indijas riekstu bērnu āda?

    >f/ 2.2 atvērums, BSI matrica un 28 mm platleņķa objektīvs

    atvērums ir termins, ko parasti izmanto vecmātes, novērtējot sievietes gatavību dzemdībām.
    objektīviem ir diafragma….

    f/2.2 arī telefonam ir diezgan ikdienišķs cipars, drīzāk jau BSI piedalīšanās dod rezultātus (ja tādi ir arī ārpus ofic. materiāliem).

    20.08.2015 10:45
    Reply to  x

    Aperture pēc termini.lza.lv = fokusa proporcijas; f numurs; atvere; caurums; aile; sprauga. Man patīk “sprauga”.

    x
    20.08.2015 14:11
    Reply to  Artis Abols

    nu jā, bet atvēruma tur nav

    p.s. atliek novēlēt kursoram darboties, nenolaižoties līdz ofic. terminoloģijas grīdlīstei ))

    20.08.2015 16:13
    Reply to  x

    LZA Terminoloģijas komisijas tīmekļa vietne http://termini.lza.lv ir ikdienā apmeklējami vietņu sarakstā un mēs raugāmies, lai Kursorā termini tiek norādīti maksimāli latviski. Protams, daļā gadījumu tie mums šķiet neadekvāti un tad nākas improvizēt.

    Kristaps Pūtelis
    20.08.2015 23:39
    Reply to  x

    Atvērums arī ir pavisam normāls vārds šajā jomā. Īpaši tāpēc, ka reāli arī ir runa par kāda cauruma atvērumu… ja tev tas saistās tikai ar sievietēm… tā vairāk vai mazāk ir tava problēma. (un šķiet, ka problēmas tev šādas tādas ir, jo tas tavs pirmā punkta joks bija diezgan stipri (Indijas) bērnu līmenī). Protams, latviešiem vienmēr labāk patikuši aizguvumi, kā diafragma, bet realitātē var lietot arī vairākus vārdus vienlaikus (kas varbūt dažiem var šķist pārāk neizprotami un sarežģīti).

    x
    21.08.2015 01:08

    nu re, tu pats lieto aizgūto vārdu realitāte, kas vairāk vai mazāk ir tava problēma. (un šķiet, ka problēmas tev šādas tādas ir, jo es runāju par medicīnu, bet tu uzreiz pārej pie sievietēm)

    21.08.2015 01:37
    Reply to  x

    Man arī šķiet, ka šajā gadījumā atvērums ir OK.

    Kristaps Pūtelis
    21.08.2015 04:32
    Reply to  x

    Nē, es, kaut gan nediskutēju pārlieku bieži par fotografēšanu, lietoju to latvisko vārdiņu, bet nebūtu tā absolūti apjucis, ja dzirdētu diafragmu… Tomēr, ja reiz esi tāds mediķis, tad nebrīnos, ka diafragma Tev tuvāka… https://lv.wikipedia.org/wiki/Diafragma

    Un vispār, iespējams, ja gribētu būt pavisam precīzi, būtu jāsaka “diafragmas atvērums”, taču šobrīd nav vēlmes to tik sīki pētīt un filozofēt :)

    x
    21.08.2015 08:47

    diafragmas atvērums skan saprātīgi un viennozīmīgi.

    telefona gadījumā gan tehniski nav pašas diafragmas (ja par diafragmu dēvē kautko, kas var mainīt atvēruma izmēru) un tas atvērums ir arī vienīgais izmantojamais, t.i. telefona kamera bliež pie vaļējas spraugas (ahoj, Artis!).

    Iespējams, nākotne tomēr ir ārējā objektīvā ar tajā iestrādātu matricu, kas vai nu piemontējas pie telefona tradicionālākam satvērienam vai izmantojams to vienkārši turot rokā un telefons kalpo kā vadības ierīce un attēlu glabātuve+redaktors+publicēšana.

    Skats
    20.08.2015 11:55

    Man patīk pats fakts, ka ienāk kāds jauns (un [par samērīgu cenu) spēlētājs viedtālruņu lauciņā, jo visiem jādod iespēja sevi parādīt, un kritika pēc tam..

    Skats
    20.08.2015 12:00
    Reply to  Skats

    Tikai, cik saprātīgi no pārdošanas viedokļa izmantot 8MP kameras, ja daudziem analogiem modeļiem ir jau 13MP?
    Protams, typa I-phone, Blackberry z10 vai Yotaphone1 8MPikselīgās esot gaužām labas, bet ļaudis jau raugās par to pašu cenu pēc lielākiem cipariem.:)

    Skats
    20.08.2015 12:16
    Reply to  Skats

    Nav pieminēts, ka operatīvā un iebūvētā atmiņa abiem ir 1 un 8GB, tātad pavisam maz.

    x
    20.08.2015 14:13
    Reply to  Skats

    vai tad mpix skaits kautko liecina par attēlu kvalitāti?

    Skats
    20.08.2015 17:02
    Reply to  x

    MP skaits jau nu noteikti liecina par ražotāja izpratni par potenciālo pircēju.:)

    21.08.2015 01:36
    Reply to  Skats

    Jāsagaida testa ierīces, tad varēs spriest vai tās ir kaut cik jēdzīgas arī lietošanā.

    Kaspars
    21.08.2015 18:34
    Reply to  Skats

    Tas, ka ienāk vēl kāds spēlētājs ir pozitīvi (būs just5 konkurents… varbūt), bet, ka cena samērīga gan nevar teikt. Manuprāt cenas/veiktspējas attiecība ir slikta, Iespējams, ka tiks piedāvāti arī citi modeļi (viņiem ir arī interesantāki modeļi). Pavisam aizmirsu par LV garantiju… gan jau kursors.lv kādu dabūs uz testu un tad redzēs tuvāk.

    Skats
    21.08.2015 19:59
    Reply to  Kaspars

    Pirkt nupat parādījušos telefonu par pilnu cenu jau tagad ir diezgan nesamērīgs risinājums,
    jo vienmēr var atrast nesliktu iepriekšējo gadu flagmani vai vidējā gala telefonu par tādu pat vai tikai nedaudz lielāku cenu kā attiecīgi jaunam vidējā vai lētā gala telefonam.:)

    Ksspars Lccis
    21.08.2015 21:35
    Reply to  Skats

    nu dzīvot vispār ir nesamērīgi… tērēt naudu ēdienam, šmotkām, izklaidei… tas viss podā aiziet enivej… bet nupat parādījies kaut kas vienmēr būs nupat parādījies…

    Reklāma